Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 19 Мар 2024 06:22

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2361 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 79  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: АТАКА
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2006 22:15 
Offline
България над всичко
Аватар

Регистриран на: 02 Фев 2004 00:06
Мнения: 5890
Години: 40

Местоположение: ДОБРИЧ
Благодарил: 44 пъти
Получил благодарност: 43 пъти
Правя темата, защото тази партия набира все повече скорост в нашето ежедневие и печели много привърженици. Може да си направите такива теми и за другите партии, но аз там няма да пиша :) Иначе се замислям, дали да не направя подфорум "Политика" но това ще бъде всичко и относно партия АТАКА.... мнения коментари.... дали ви харесва партията.....

_________________
България на българите!!!
България над всичко!!!

http://ataka.dobrich.com/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002078753239
Мили деца, пишете на кирилица! Пазете азбуката на светите братята Кирил и Методий. Тази азбука ни е запазила като българи през вековете. Тя е наше голямо богатство! Гордейте се, че я имаме!
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2006 22:18 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 28 Яну 2004 17:39
Мнения: 1471
Местоположение: Somewhere in the universe
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Квото и да праят и педофили да имат и незнам си кво тя все повече набира популярност и привърженици.Ще навлезе трайно в парламента при следващите избори неизбежно е.Волен Сидеров може и да е луд ама е прав.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2006 22:21 
Offline
България над всичко
Аватар

Регистриран на: 02 Фев 2004 00:06
Мнения: 5890
Години: 40

Местоположение: ДОБРИЧ
Благодарил: 44 пъти
Получил благодарност: 43 пъти
12 февруари 2006 | 15:41
Агенция "Фокус"

Волен Сидеров, лидер на “Атака” пред Агенция “Фокус”

Фокус: Как се налага “Атака” като политическа сила?
Волен Сидеров: Категоричните данни, които посочва социологията в последно време, показват, че ние излизаме като втора сила в България в национален план. Тези данни на НЦИОМ ще излязат до ден-два във всички медии.
Имам информация и за вътрешни социологически проучвания, които прави БСП. Те не ги публикуват, но ги ползват за вътрешна информация. Според тези данни, в градове като Варна и Бургас ние сме на първо място по доверие. Това означава, че шумотевиците и интригите около “Атака” не се отразяват на доверието на хората към нас. Те виждат в нас алтернатива на управляващата триада - тройна коалиция, която продължава политиката на ограбване и с нищо не се различава от предишното управление. Единствено в една радикална промяна хората виждат някаква надежда. И то в наше лице!
Фокус:В момента записват ли се нови членове във вашата партия?
Волен Сидеров:Непрекъснато има наплив. Имаме вече общински председатели в 110 общини, областни координатори във всичките 28 области. Непрекъснато има наплив. Даже аз в момента умишлено съм дал указания да се проверяват членовете, които кандидатстват, включително и за висящи дела. Те ще трябва да представят удостоверения от Национална следствена служба, че в момента няма дела срещу тях. Това дава пример за другите политически сили да постъпят по същия начин. Освен това ние ясно се разграничаваме като изключваме веднага всеки, за когото има някакво съмнение до изясняване на случая. Това другите политически сили не го вършат. Те продължават да защитават хора с дела за финансови злоупотреби в техните групи, където намират чадър.
Фокус: Как се развиват местните структури на партията? Има ли вече изявени лидери?
Волен Сидеров:Непрекъснато има учредителни събрания. Всяка седмица по няколко, винаги присъстват представител от нашето централно ръководство. Има голям интерес. Забелязва се интерес и в по-малки села и селища, които не са имали достатъчно информация за “Атака” миналата година. Там вече знаят за какво става дума и определено се насочват към нас. Даже не можем да смогваме на желанието на хората да се правят събрания. Не можем толкова бързо да отреагираме, защото на много места искат постоянно да се правят такива събрания и срещи с мен. Интересът на хората е много голям. Това е един интерес, произтичащ от разочарованието на хората от сегашното управление. Ако някой е смятал, че БСП ще води социална политика, той вече се е разделил с тази илюзия.
Ако някой е мислел, че нещо ще се промени с тези избори, не го е видял. Съвсем естествен е отливът от казионните партии. Политиката на отдръпване от другите партии, обаче автоматично води до увеличаване на натиска срещу нас. Вие виждате, че непрекъснато организират някакви публични интриги, които целят удар по доверието към нас. Парадоксалното обаче е, че тези неща не се отразяват. Аз в контакта ми с хората виждам много добре, че те отсяват зърното от плявата. Разбират кое е сериозно и кое не. Стотици писма, които получаваме, срещите ми, чрез телевизионното предаване и вестника разбирам, че хората очакват да продължаваме тази линия на национализъм, който да стане политическа линия, практика и програма. Аз си давам сметка, че точно това стряска управляващите партии - при едно наше влизане в изпълнителната власт, тя е реалната, ще се види, че идеите на национализма са нещо добро за хората.
Ще се види примерно, че вместо да изпращаш чужди мисии в Ирак, за чужди интереси, за които да харчим един милиард и да даваме жертви, тези пари могат да се насочат за много по-нужно. Това бихме го направили без колебание. Бихме направили така, че американците да не получават военни бази, от които да нападат Иран. Това националистите на власт няма да го допуснат. Националистите ще разгледат и въпроса за изтичането на капитали от България. Българските резерви в момента са скрити в банки с много ниска лихва, докато ние взимаме заеми с висока. Това е едно изпомпване на финансовия ресурс, което категорично трябва да прекратим. В този заговор участват всички правителства, сегашното също продължава тази политика. До малко хора достига тази информация, защото тя е висша финансова информация.
Това е един много тежък удар по нас - външният дълг се увеличава непрекъснато колкото и да го плащаме. Тези неща - насърчаването на българския бизнес, някои протекционни мерки за него. Всичко това ще бъде направено от националистите и ще се види, че национализмът не е фразеология и лозунги, а е практическа програма, която може да дръпне определени икономически лостове.
Ще разгледаме и приватизацията. Така, както единствени ние поискахме документите за “Бояна филм”. От агенцията по приватизацията казаха, че за пръв път там влизат депутати да искат някаква информация. Това ще бъде практика при влизането в изпълнителната власт. Това стряска управляващите и тези, които служат на чужди интереси.
Приоритет пред нас ще бъде и връщането на 10 млрд. долара, които ни дължи Турция. На толкова са оценени заграбените български имоти от Турция по време на Балканската война.
Трябва да има наш човек националист във властта, който да постави този въпрос пред турската страна и пред международната общност. Този въпрос да се уреди на междудържавно ниво.
Фокус: В кой град сте най-силни?
Волен Сидеров: Варна, Русе, Бургас, Плевен, Стара Загора, има добра организация в Пловдив. Вече няма голям град, в който да нямаме клуб и организация, и редовен партиен живот.
Фокус: Кои са основните неща, които пречат на развитието на България?
Волен Сидеров:На първо място, това е грешната схема в която сме вкарани, колониалната зависимост от Международния валутен фонд (МВФ) и Световната банка. Те ни налагат матрица за икономическо развитие, която е колониална и не дава възможност за интензивно развитие. Това не е само мое лично мнение. Това е мнение и на световни експерти. Тази матрица трябва да се промени.
Ние трябва да разширим погледа си към ЕС на юг и на изток. Там има пазари, на които сме конкурентоспособни. В Европейския съюз ние не можем да се борим с високо технологичните държави.
Трябва да стопираме процеса на турцизиране на България. Цели области на България вече стават културно, битово и административно, стават турски. Това е много опасен процес. Икономически също биват завладявани от турски или про-турски фирми. В един ден може да се окаже тези области да бъдат анексирани, поискани като не български от Турция. Да им се поиска някаква автономия. Това е съвсем реална опасност.
Третото, което пречи, е източването на капитали в обслужващи чужди банки. Ненормално е да взимаме заем при толкова висока лихва с 8-9% а да държим валутния си резерв при лихва от 3 %. Това са игри, които се осъществяват от управляващата колониална администрация. Тя трябва да бъде отстранена. Патриоти трябва да застанат на възлови места в изпълнителната власт. Хората да могат да казват “не” на американци, руснаци, французи на който и да е, когато става дума за български интереси. Трябва да се спре изтичането на капитали, контрабандата и парите от дрога, които обслужват доста сериозни политически кръгове.
Фокус: Национализмът принципно, като платформа, е привлекателен за политическите партии. Мислите ли, че в момента в България има хора и политически парти, които неискрено издигат национализма, с цел по-лесно да привлекат симпатизанти към редиците си?
Волен Сидеров: Не мога да кажа, че има монопол върху националната идея. Аз се радвам, когато чувам, че има различни формации, които заразени от успеха на “Атака”, издигат това знаме. Въпросът е какво точно изповядват, защото и в нашата парламентарна група влязоха хора, за които след това се оказа, че те не били споделяли тези принципи. Така че тук става дума за коректност.
Когато се застава зад една кауза, тя много ясно трябва да изяснена, за да не стават такива разминавания след това. В момента наблюдавам много организации, личности, които използват и името, и успеха и имиджа на “Атака”, за да си правят реклама на свой гръб.
Фокус: Можете ли конкретно да посочите тези партии?
Волен Сидеров: Не ми се иска да посочвам конкретни организации, защото аз допускам във всяка една от тях да има честни и почтени хора.
Има и такива, които спекулират, които използват успеха на “Атака”, за да излязат сега и да кажат: “Ние сме по-добри националисти, ние сме по-добри и ще бъдем по-добри, а “Атака” са лоши”. Да, но те не си дават сметка, че, ако не беше пробивът на “Атака”, тяхната заявка в медиите, публичността, просто нямаше да я има. Никой не би им обърнал внимание, както на мен не ми обръщаха внимание официалните медии преди успеха на 25 юни. Нямаше грам информация в електронните медии - БНТ, БТВ и основните вестници, такова нещо все едно не съществуваше. Така че тези, които сега си правят на гърба на “Атака” реклама или си правят сметка, то щом Сидеров успя, защо и ние да не го направим, нека да не забравят, че сега тях ги лансират, просто, защото искат да ги противопоставят на мен и на “Атака”. В момента, в който те постигнат някакъв политически успех, и тях ще ги ударят по същия начин. Така че да не си правят тези изводи. Нещата не са конюнктурни, национализмът е стратегия. Той трябва да покаже, че България няма да бъде заличена и ще си стъпи на краката и ще се държи като суверенна здрава държава. Така че това бих посъветвал тези организации, които сега ползват рекламен ресурс от нас, да не си мислят, че нещата са за ден, два. Да не си мислят, че стъпвайки върху негативен PR, черен PR, могат и те да направят политическа кариера. Да, ще им позволят за известно време, след които ще ги ударят.
Фокус: Как ще коментирате последните сътресения в партията, предизвикани от скандала с Владимир Кузов и другите, отстранени от парламентарната група?
Волен Сидеров: Веднага подчертавам, че Кузов няма нищо общо с партия “Атака”. Кузов е един от хората, които бяха предложени и вкарани поради коалиционния ни компромис. Точно затова оттук нататък аз ще консолидирам партия “Атака” и тези коалиционни партньори - “Нова зора”, НДСО и др., които ми предлагаха хора, всъщност те набутаха предатели и провокатори.
Беше логично при такова бързо съставяне на листи да се очаква да пробутат мини със закъснение. Една от тях е и Кузов. Аз не мисля, че хората няма да оценят, последните ми впечатления показват, че хората оценяват тези обстоятелства, при които съм бил поставен и им е ясно, че аз не мога да проверявам със скенер всеки един. Именно затова аз сега поставих изискване, единствено аз и не знам друга партия да е поставила - цялото ни ръководство на партията и всеки член, трябва да показва документи за дела, такива, каквито искат за разрешително за оръжие, за настоящи дела, за съдимост и всичко възможно, но не трябва да забравяме, че Кузов и Минчо Христов не бяха от партия “Атака”. Те се разграничаваха, те бяха парадоксът. Вътре в парламентарната група те казваха: “Нямаме нищо общо с партия “Атака”.
Ето, тези неща хората отвън не ги знаят. Те приемат всичко за едно цяло, за една общност и казват, че еди-кой си е от партия “Атака”. На тази база са и спекулациите от разни долнопробни шоумени, платени поръчкови и други коментатори, които веднага побързаха да злорадстват. Аз мога да им кажа само да не злорадстват, да не си въобразяват, че по този начин ще бъде провалена националистическата идея. Няма да бъде провалена и никакви други провокации, които ни подготвят, няма да провалят националистическата идея.
Тя е по-силна, мощна и повече сила има в нея и много повече хора са ангажирани, отколкото си представят, тези, които сега злорадстват, потриват ръце и повтарят, че Сидеров е вкарал този или онзи. Всъщност не е вкарал Кузов, Кузов са го вкарали коалиционните партньори, с които Сидеров се раздели. Аз се разделих с тях именно по тези причини, защото се разбра, че тези хора не ни мислят доброто. Те мислят само как да ни подлеят вода. Тези неща излизат наяве, постепенно, месец след месец и ще се види, че опитът да бъде ударен по този начин и компрометиран национализмът, няма да успеят.
Фокус: Макар че има още време до президентските избори, обмисляте ли да издигнете самостоятелна, Ваша кандидатура или да подкрепите някои от кандидатите, вън от партия “Атака”?
Волен Сидеров: Аз забелязвам един истеричен натиск спрямо мен и хората около мен, да ни вкарат в някаква схема, в която да бъдем превърнати в мишена. Ще премислим много внимателно нещата и ще следваме ход по ход обективните обстоятелства. Очевидно Георги Първанов се притеснява много за втория си мандат, не е сигурен. Доколкото знам, неговият рейтинг е спаднал с над 10 пункта по последните проучвания, така че той има много повече основания и има много повече ресурс от нас, в него е държавната власт.
Той, както разбирам, е постановил да се разработват и да се следят депутатите и хората от “Атака”. В негови ръце са службите.
Аз имам информация, че Първанов неформално е разпоредил на хора от службите да организират мероприятия срещу нас. Естествено, сега, ако го питате, той ще каже, че това не е вярно. Аз имам тази информация и ви я съобщавам, защото я знам. Така че да не си мислят хората от неговия щаб и от щаба на ДПС, които организират мероприятия и някои кръгове от БСП, да не си мислят, че така лесно ще се справят с нас. Няма да стане това. Просто те не подозират колко силна е подкрепата към нас от най-различни кръгове в държавата, институционални и във властта и сред хората, така че тези техни усилия няма да завършат с успех. Напротив, от това “Атака” ще излезе по-силна и това ще се види. За нас са по-важни изборите за изпълнителната власт. Чрез нея можем да променим това, което искаме и тогава ще се види, че наистина могат да се променят доста неща и тогава ще се види, че национализмът е нещо много добро за българите.
Фокус: Кой е най-големият успех на партията Ви, след като влезе в парламента?
Волен Сидеров: Самата партия се изграждаше “в крачка” и след влизането и след това, и плюс това, бяхме подложени на такава канонада, че както се казва, съратниците, най-точните и верните хора около мен, не можахме да се зарадваме на този успех, защото непрекъснато бяха вкарвани в някакви интриги, провокирани и прочее, но като голям успех аз отчитам международното признание на “Атака”.
“Атака” вече е в семейството на европейските националистически формации. Ние ще участваме през юни на международна среща на националистическите формации тук, в България, организирана от нас. Ние сме легитимирани пред тези националистически, патриотични сили в Европа, които, между другото, засилват своето влияние. В Западна Европа се засилва нагласата към национализъм поради редица фактори, които ерозират държавността и там има доста големи проблеми, свързани с емиграция, с разлагане на обществото. Така че национализмът в Европа като тенденция набира сили и в този контекст, ние се вписваме като единствената българска парламентарно представена партия, която е легитимирана пред Европа.
Фокус: В момента в България и конкретно в парламента, намирате ли ваши съмишленици сред другите политически партии?
Волен Сидеров: Да, за определени акции. Ще посоча пак случая с киноцентъра “Бояна”, имахме подкрепата на депутатите от ВМРО, имахме тяхната подкрепа и за новините на турски език. Тази тема също сме я поставяли. В определени точки и пунктове, които са в защита на българските национални интереси, намираме подкрепа. Намираме я и при гласуването примерно за царските имоти, за новините на турски също. Имахме и подкрепа и от редовете на БСП. Не мога да кажа кои са, но между 4, 5, 6 до 10 гласа, там някъде плаващо, винаги имаме някаква подкрепа. От НДСВ откъслечни гласове. Хората на ВМРО ни подкрепят в доста случаи, когато сме правили подписки, така че смятам, че тази изолация, на която в началото бяхме подложени, се разчупва. Още повече, че в управляващата коалиция има доста пукнатини и търкания, поради икономически интереси и разминавания.
Фокус:Какъв е коментарът Ви относно последният случай между Чернев и Расате, председателя на Български национален съюз? Знам, че въпросът е изчерпан вече, но все пак, какъв е вашият коментар?
Волен Сидеров:Да. Български национален съюз е една организация, която също черпи рекламен ресурс от нас. Тук искам да направя едно уточнение, защото прочетох лъжата, че те изграждали структурата на “Атака”, помагали били в основата и така нататък. Те до 25 юни разлепваха стикери, че не гласуват и че са против абсолютно всички, включително и “Атака”. На 25-ти вечерта дойдоха и…“Поздравления! Искам да работим!” Да, добре. Аз бях добър и ги включих и за известно време да работят. Резултатите показаха, а и мнението на хората, с които работиха и отзивите, които получиха, показаха, че те просто не могат да вършат организационна работа. Освен това се оказа за доста от тях, че имат криминални дела.
Фокус: Значи този случай е рефлекс?
Волен Сидеров: Те предявиха финансови претенции към нас и искаха да назначим 10 човека на щат, без да е ясно кой-какво. Някакви такива неща има, за които даже в подробности не ми се говори, защото прекалено махленско започва да става. Принуден съм да го кажа обаче, защото лъжите, които разпространяват, че те са ни изградили, пък аз после съм ги изхвърлил, са абсолютни лъжи. Не са направили нищо за изграждането на партия “Атака”. Абсолютно нищо. Когато са идвали да си предлагат помощта, то е било винаги срещу заплащане. Имат си тарифи и искат да плащаме. Това е все едно наемаш фирма някаква, която нещо да върши. Само че се оказа, че те и да вършат една работа много не ги бива. Това е. Останалите неща са личностни. Криминални дела при няколко от тях, включително и водачът им и т.н. Нещо, за което също не ми се говори, но е част от причините да се разделим.
Аз научавам, че ги финансират, защото правят някакви скъпоплатени референдуми, по 20 хиляди плаката. Подали са им пари от някъде, за да ги противопоставят на нас, да използват така чисто такива страсти, озлобление, ревност и пр., което важи и за други подобни организации или личности, които в момента ме нападат. Аз пак ще повторя това от началото: да си дадат сметка, че ако днес ги използват за удари срещу мен, утре ще ударят тях по същия начин.
Фокус: Г-н Сидеров какво предстои като събития пред “Атака” в скоро време?
Волен Сидеров: Предвиждаме на 19 февруари да направим едно честване на Левски, което да разбуди обществения дух, да припомни кой беше Левски, как беше убит. Аз наричам това честване “от убийството на Левски”, не от обесването.
Всъщност последните данни, които излязоха исторически говорят, че дори по законите на тогавашната Османска империя, той е бил убит не по закон. Значи това си е едно чисто убийство от страна на турската паплач, която е държала България под робство. Така че ние трябва да казваме тези неща много ясно.
Ще отбележим 3 март с един общонационален митинг в София от освобождението от турско робство и с едно послание към предсрочни избори, едно послание за бойкотиране на това управление, което е изключително вредно вече. Ще поискаме предсрочни избори във възможно най-кратки срокове.
Фокус:Има ли координация между депутатите и партия “Атака”?
Волен Сидеров: Депутатите от “Атака”, които са от партия “Атака”, са абсолютно координирани, има координация между нас. Аз не мога да отговарям и не отговарям за всички, защото имаше депутати, които не бяха от партия “Атака” в групата и които се разграничаваха. Пак повтарям: Минчо Христов и Кузов се разграничаваха непрекъснато. Те дори казват, че не могат и не искат да имат нещо общо и принципите и така се разделихме. Освен информацията, която излезе.

_________________
България на българите!!!
България над всичко!!!

http://ataka.dobrich.com/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002078753239
Мили деца, пишете на кирилица! Пазете азбуката на светите братята Кирил и Методий. Тази азбука ни е запазила като българи през вековете. Тя е наше голямо богатство! Гордейте се, че я имаме!
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2006 22:28 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 01 Сеп 2005 01:18
Мнения: 47
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
както се набра,така и бързо ще падне..
с две думи и те ще умрът!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2006 23:08 
Offline
Намерил си мястото

Регистриран на: 14 Авг 2005 22:43
Мнения: 545
Местоположение: n/a
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Да,ама не ми прилича на благороден човек този Волен Сидеров,някак си сам гони своята идея за идеална държава,нали казвам сам може би преди,а сега има някакъв напредък както каза ти,но не мисля,че всички искат да се връщат с години назад.Човека явно не е разбрал,че вече не живее в XX век.
Иначе казвам,че са най-добрата партия може би у нас,но не са чак толкова без минуси


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2006 23:50 
за мен няма политическа група в Бг което ще ни оправи :)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2006 23:51 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 01 Сеп 2005 01:18
Мнения: 47
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
LoNgA написа:
за мен няма политическа група в Бг което ще ни оправи :)

няма и да има..


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 00:33 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 09 Юни 2005 20:49
Мнения: 1538
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
POBEDA ATAKA
6te na opraqt te ...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 00:36 
Offline
Chris†ian
Chris†ian
Аватар

Регистриран на: 08 Авг 1984 13:37
Мнения: 2442
Благодарил: 36 пъти
Получил благодарност: 40 пъти
ПОБЕДА АТАКА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 01:18 
Offline

Регистриран на: 11 Фев 2006 05:11
Мнения: 14
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
static написа:
ПОБЕДА АТАКА!!!


drygite partii pod noja samo ataka


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 11:37 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 22 Юни 2005 21:01
Мнения: 1049
Години: 32

Местоположение: falling from nowhere to nowhere
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
anAkiN^_^ написа:
POBEDA ATAKA
6te na opraqt te ...

мда с нещо голямо в задника


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 14:37 
Offline
Скучаещ

Регистриран на: 29 Юли 2005 13:55
Мнения: 130
Местоположение: I'm on a walkabout
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
партията беше създадена доста набързо и се допуснаха някои грешки , в нея влязоха доста неподходящи хора / то не беше отцепвания , предатели , педофили ... /

_________________
хахах


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 15:11 
Offline
Луд умора няма

Регистриран на: 05 Фев 2005 01:45
Мнения: 770
Местоположение: Толбухин
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
А защо беше създадена "доста набързо"? За това замисляли ли сте се?

_________________
:dance: :DJ: :dancing: :kitara: :497


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 15:14 
Offline
Infected Mushroom

Регистриран на: 28 Дек 2005 01:28
Мнения: 1021
Години: 35

Благодарил: 4 пъти
Получил благодарност: 3 пъти
Кво става от атака ве и те са като другите обаче ни намериха слабото място че мразим мангалите и турците и почнаха да пропагандират че ще ги махнат от България и всички лапнаха по атака после ще ги пусувате и тях ама ще е късно много сте заблудени мале..........


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 15:18 
Offline
България над всичко
Аватар

Регистриран на: 02 Фев 2004 00:06
Мнения: 5890
Години: 40

Местоположение: ДОБРИЧ
Благодарил: 44 пъти
Получил благодарност: 43 пъти
Малчо на колко си години че приказваш?
Аз не съм за АТАКА заради това, че са казали че ще изгонят мангалите, това няма как да стане и аз го знам дори. Просто се намериха хората, които да им казват истината в очите, затова им се кефя, преди съм бил привърженик на ВМРО, но те не са толкова силни, не им казват истината в очите, макар че са националисти и те като мене.

_________________
България на българите!!!
България над всичко!!!

http://ataka.dobrich.com/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002078753239
Мили деца, пишете на кирилица! Пазете азбуката на светите братята Кирил и Методий. Тази азбука ни е запазила като българи през вековете. Тя е наше голямо богатство! Гордейте се, че я имаме!
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 15:25 
Offline
Infected Mushroom

Регистриран на: 28 Дек 2005 01:28
Мнения: 1021
Години: 35

Благодарил: 4 пъти
Получил благодарност: 3 пъти
YAVOR написа:
Малчо на колко си години че приказваш?
Аз не съм за АТАКА заради това, че са казали че ще изгонят мангалите, това няма как да стане и аз го знам дори. Просто се намериха хората, които да им казват истината в очите, затова им се кефя, преди съм бил привърженик на ВМРО, но те не са толкова силни, не им казват истината в очите, макар че са националисти и те като мене.

Ако си милсиш че България ще се оправи като си казваме истината в очите......ши ме извинета ама се лъжете жестоко секи мисли за себе сиве никой от онея педали в парламента няма да се трогне че нямаш пари за хляб.
ПОВЕЧЕ НЯМО КВО ДА КАЖА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 19:55 
Offline
Търсач

Регистриран на: 12 Фев 2006 07:17
Мнения: 56
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
ataka e nomer 1


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2006 20:53 
Offline
Луд умора няма
Аватар

Регистриран на: 03 Апр 2005 23:52
Мнения: 955
Местоположение: .......... I'll Take you straight to the ValueTown
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 4 пъти
кво пък разбирате Вие от политика

_________________
Аз-Черпя :)


Я сега всеки да си признае, колко пъти подред ми гледа аватара :D


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2006 02:36 
Offline
Намерил си мястото
Аватар

Регистриран на: 02 Май 2005 18:50
Мнения: 557
Години: 37

Местоположение: Akiba and Harajuku districts
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
mn negativnost... mn visokomernost vse nqkoi znae poe4e ot drugiq....toi oniq pros mi toi i drugiq....."samo az sym umen tuka"

P.S.dano da sym sbyrkal v precenkata si :scared:

Miglena Kuneva i ple6iviq ot btv da mrat!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2006 02:55 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 27 Май 2004 16:17
Мнения: 1484
Години: 102

Местоположение: Лясковец
Благодарил: 6 пъти
Получил благодарност: 4 пъти
вСички са кретени ...

наВреМеТо гласувах За някВи дето не ги Знам ДаЖе НоВото Време Ли беше или нещо от сорта ...

_________________
Времето е Пари ,а Парите Ракия!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2006 10:02 
Offline
Зарибен

Регистриран на: 06 Май 2004 15:46
Мнения: 415
Местоположение: ГКПП Йовково
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
YAVOR написа:
Малчо на колко си години че приказваш?
Аз не съм за АТАКА заради това, че са казали че ще изгонят мангалите, това няма как да стане и аз го знам дори. Просто се намериха хората, които да им казват истината в очите, затова им се кефя, преди съм бил привърженик на ВМРО, но те не са толкова силни, не им казват истината в очите, макар че са националисти и те като мене.



Яворе то най-лесно да стоиш от страни и казваш къде са грешките, но когато те изберат ти да оправяш всичко ей тогава става трудно. Така ще стане и с АТАКА, даже аз с съмнявам, че ще спечелят на някои от следващите избори. Браво на Сидеров, че им изкарва кирливите ризи, ама тва не стига. Плюс тва те вече се издъниха на няколко пъти с тия "членове", които изгониха...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2006 12:32 
Offline
Зарибен

Регистриран на: 02 Май 2004 15:31
Мнения: 481
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
ще се изгубят ,както много други малки формацийки преди тях
даже вече си раздават юмруци (буквално) в собствената си парламентарна група
а и журналистите няма да забравят паметната първа пресконференция,където бяха заплашвани и обиждани-ще му го върнат с "приятни" статийки за педофили и др.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2006 19:13 
Offline
България над всичко
Аватар

Регистриран на: 02 Фев 2004 00:06
Мнения: 5890
Години: 40

Местоположение: ДОБРИЧ
Благодарил: 44 пъти
Получил благодарност: 43 пъти
ShLiM написа:
кво пък разбирате Вие от политика
Смея да твърдя че много повече разбирам от тебе, скрий се.
MuTHu4aP това го знам, че отстрани е много лесно, изпитвал съм го.... организирвал съм студентски празници и знам как е, а пък си представям как е в политиката. Както във футбола, отстрани всичко е лесно, и се ядосваш, защо не я пуснал еди кой си и щял да направи гол.

_________________
България на българите!!!
България над всичко!!!

http://ataka.dobrich.com/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002078753239
Мили деца, пишете на кирилица! Пазете азбуката на светите братята Кирил и Методий. Тази азбука ни е запазила като българи през вековете. Тя е наше голямо богатство! Гордейте се, че я имаме!
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2006 20:53 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 20 Ное 2005 17:18
Мнения: 1355
Благодарил: 4 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Тва не е партия а организация с крайни националистически идеи и расистки виждания. Атака се опитва да дестабилизира политоческата обстановка в България от което полза имат само атака но не и българите .

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Фев 2006 22:10 
Offline
Намерил си мястото

Регистриран на: 11 Дек 2004 20:25
Мнения: 562
Местоположение: ДР Конго
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
не съм им привърженичка :O


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Фев 2006 22:13 
Offline
Луд умора няма

Регистриран на: 16 Сеп 2004 23:14
Мнения: 727
Местоположение: planet mary jane
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
да и аз не съм.Пропагандират доста.Прелиствам им от време на време всетник и това го заявявам доста отоговорно.В момента са най-рекламираната и крещяща партия.Жалко че голяма част от Българският народ,само това чака,да даде властта на първите поискали я


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Фев 2006 23:09 
Offline
Скучаещ

Регистриран на: 29 Юли 2005 13:55
Мнения: 130
Местоположение: I'm on a walkabout
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
static имаш ли инфо за нещо организирано за 3ти

_________________
хахах


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Фев 2006 23:53 
Offline
България над всичко
Аватар

Регистриран на: 02 Фев 2004 00:06
Мнения: 5890
Години: 40

Местоположение: ДОБРИЧ
Благодарил: 44 пъти
Получил благодарност: 43 пъти
Днес като отивах на село, АТАКА таман тръгваха от офиса си за поклонението пред паметника на Левски :) бяха около 30-40 човека, имаше и доста млади сред тях и бизнесмени.

Focus: Между 12 хиляди и 15 хиляди са били участниците в шествието на “Атака” в столицата по повод 133 години от гибелта на Васил Левски.В словото си лидерът на “Атака” Волен Сидеров заяви: “Тук сме, за да почетем паметта на човека, който даваше надежда на българите и който беше убит от турската паплач”.

_________________
България на българите!!!
България над всичко!!!

http://ataka.dobrich.com/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002078753239
Мили деца, пишете на кирилица! Пазете азбуката на светите братята Кирил и Методий. Тази азбука ни е запазила като българи през вековете. Тя е наше голямо богатство! Гордейте се, че я имаме!
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2006 00:31 
Offline
България над всичко
Аватар

Регистриран на: 02 Фев 2004 00:06
Мнения: 5890
Години: 40

Местоположение: ДОБРИЧ
Благодарил: 44 пъти
Получил благодарност: 43 пъти
Цитат:
След 3 март, когато свиква национален митинг, “Атака” ще предприеме курс на предсрочни избори, заяви в Перник лидерът на партията Волен Сидеров.
Той не се ангажира с прогноза за срока, в който изборите могат да се състоят, но призова симпатизантите и членовете на “Атака” да провеждат стачки, протести и бойкоти.
“Трябва да свалим от власт сегашната политическа върхушка преди приемането ни в ЕС, защото те искат да закрият следите си след приемането на България в съюза.
“Атака” ще изгради структури във всяко населено място, а парламентарната група ще внася вотове на недоверие в Народното събрание.
Не трябва да допуснем грешка на бъдещите избори и да се доверим отново на хора, чиито приоритет не са националните интереси на страната ни, каза Сидеров, цитиран от БНР.

Дано да успеят да го свалят, да ги махнат тези цигани, руснаци и какви ли не в това правителство :(

_________________
България на българите!!!
България над всичко!!!

http://ataka.dobrich.com/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002078753239
Мили деца, пишете на кирилица! Пазете азбуката на светите братята Кирил и Методий. Тази азбука ни е запазила като българи през вековете. Тя е наше голямо богатство! Гордейте се, че я имаме!
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2006 01:00 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 19 Сеп 2004 13:50
Мнения: 1737
Години: 32

Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Jem написа:
anAkiN^_^ написа:
POBEDA ATAKA
6te na opraqt te ...

мда с нещо голямо в задника

бе всички са лайна...пък атака са най-големите лайна...лично мнение...

_________________
So tell me, what's it like living in a constant haze of stupidity?


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2361 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 79  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов