Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 28 Мар 2024 11:43

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2005 23:58 
6. Специалитети..
Всъщност е много трудно да се каже колко важни са специалитетите на играчите, но няма съмнение че ще е добра идея да имаме нещо впредвид когато си нареждаме състава. Аз не съм виждал отбор който да е добре подреден в тая област, но ако бъда честен и моя не е оптимизиран също. Нека да хвърлим поглед над темата ни.
Аз бях много озадъчен когато говорих с един играч с доста опит миналата година. Той ме попита кой играч да купи, аз го попитах за другите играчи на пазара и го посъветвах да купи някой със специалитет ( нека да кажем крило КЪМ СРЕДАТА с глава). Той ме попита защо, аз го насочих към правилата на играта и той беше много изненадан да разбере че той трябва да купи такъв играч. Аз съм го казвал и преди – вие ЩЕ намерите които не сте чели преди или пропуснали.
Специалитетите не са нещото което тежи много във всяка игра, но по някой път то може да ви даде този гол който да е от голяма важност за мача и вие ще сте много радостен и благодарен че именно този играч сте избрали. Аз не съм експерт по трансферите, но аз си мисля че играч със специалитет не струва повече от играч без, затова е по добре да инвестираме в играчи с подходящи такива.
От тази точка е трудно да се направи заключение на специалитетите от нашия опит. Да, с бързи крила и нападателите вкарват повече... да, непредсказуемите защитници по някой път се излагат и така нататак. Но колко често се слъчват събитията. Хеттрик знае. Затова ще се се обърнем главно към правилата на играта.
И какво казват правилата за нашата тема ? Ето няколко цитата:

Специанли събития зависещи от времето.
Техничните играчи губят голов нюх и разиграване при дъжд и си увеличават същите възможности при слънце.
Силните играчи добиват Голов нюх, Защита и Разиграване на дъжд и загубват Головия си нюх на слънце, както и се уморяват повече на слънчево време.
Бързите губят Голов нюх и Защита на дъжд, и също губят Защита на слънце.

Специални събития за гол
Непредсказуемите могат да използват умението да подават като създават неочаквани дълги пасове и с тяхното умение да вкарват да пресичат топката или като цяло да създават неочаквани положения за гол. Ако защитник или халф имат доста слабо умение защита, те могат да правят глупави грешни пасове които дават възможност за гол на противника ( колкото опитът им е по голям толкова по редки са тия).
Бързите играчи могат да създават положения за гол с техните бързи пробиви, ако те са крила или нападатели; освен ако защитника който ги пази е също бърз или има доста голямо качество защита.
Техничните (крила или нападатели) могат да направят положение за гол с глава ако защитника срещу тях има специалитет Глава ( малко е странно но са измислили просто така да противодействат на затита с глава).
Крилата с доста силно качество могат да създават положения които да бъдат довършени от друг играч ( крило или нападател). Ако втория е с умение Глава или има голям Голов нюх, то той ще вкара.
Всеки играч с големи Голов нюх и Статични може да вкара гол от далечен удар.
Ъглов удар: За да вкараш от това положение, подаващия играч трябва да има високо умение за Статични и играча който получава паса да да има високо умение да вкарва. Колкото повече играчи имаш с умение Глава съпоставени с същите играчи на противника определя коефицента за успеваемост на това събитие. Да нямаш играчи с глава в състава си въобще ще те направи много уязвим в защита от ъглови удари и ще намали шансовете за гол при твоите ъглови удари.
Опитните: Опитните ( крила или нападатели ) могат да отбележат като си използват опита. Неопитни защитници или халфове могат да дадат на противника ви възможност за гол.
Умора: Уморените защитници могат да правят грешки, освен ако нападатела отсреща е също уморен.

Специални събития свързани с времето. Това е лесно: ако времето е примерно дъждовно, то специалното умение за играча ще му носи бонус или негативност. Нека да кажем че Силна защита и халфова линия има бонус при дъжд. Неините разиграване, Голов нюх и Защита ще са с по високи показатели. Това ще допринесе повече на халфовата линия и на Защитата на отбора. Усилването на Головия нюх няма да допринесе с нищо. Ако един играч се е отдал доста на умението което е под влияние на времето ( нека да кажем Защита за Централен защитник) и това се случи рано в играта ( повлиало на резултата събитие с играча и това променя като цяло изхода на мача) усилването или негативността на влиянието на качествата на играча ще бъдат наистина големи.
Тези събития се случват рядко ( някой много рядко дори), но положителния ефект е явен, по някой път е много добра идеа да продадеш някой след такъв мач. Аз помня един поляк който продаде своя бек на 50 % повече след като тои беше показал 50% повече звезди от обикновено.
Голове и Специални събития. Определено специалитетите на играчите с определени качества могат да доведат до гол. Това изглежда е по важно от Специалните събития свързани с времето. Не само защото се появяват по често, а защото те директно заплашват на отбора на противника. Нека да видим кое е добро за кои играчи.

• Защитници – Силата е добра ( усилва защитата в дъжд и се умарят на слънце, но това се брои твърде рядко, можеби само на специално събитие за Издържливост, но какъв е шансът и двете да се случат заедно наведнъж в една игра). Бирзината е п оскоро неутрална ( по лоша защита на дъжд, но пък може да спира бързи крила и нападатели). Непредвидимостта е добра за играчите с голямо подаване и защита ( по късно ще определим какво означава голяма или високо) и лошо за играчи със слабо подаване и защита ( това е така защото ако нямат такива няма да имат нищо положително). Глава – по скоро лошо ( по добре е да имаш други играчи с глава, като защитници те могат да допуснат гол срещу технични играчи на противника).
• Халфове – Силата е по-скоро добра, но не толкова като при защитниците ( дигане на защитата и разиграването на дъжд, но по бързо умаряне на слънце, което е важно ). Бърз е лошо ( можеби съвсем ламо защото те могат да загубят защита на мокър терен). Техничните са неутрални. Глава – по скоро е добро ( помнете ъгловите и няма лоши страни).
• Нападателни крила – Бързинате е супер ( приятно събитие за гол, почти без лоши ефекти ... на кой му пука за губенето на защита при дъжд). Умението с Глава е полезно, дори и когато не са атакуващи крилата. Непредсказуемия е ОК (особено ако той има добро подаване). Техничните също са добри ( могат да вкарат срещу защитници с Глава). Няма специалитет които да е лош за този тип играч.
• Крила към средата. Те се броят за крила но те позват главно умениата за разиграване затова и тук влиянието е смесено. Глава е добре ако и крилото отсреща има същото умение за крило. Бързите са добри. Техничните са добри също ( помните за защитниците с глава). Непредсказуемите са също полезни (особено ако играча има високо умение да подава). И тук няма лоши специалитети.
• Нападатели. Непредсказуемите са супер ( особено с голямо подаване). Бързите са по скоро добри ( има хубави събития за гол но намалянето на Головиа нюх при дъжд ). Глава е добре ако имаш добри крила ( не към средата). Техничен също е добре ( увеличава умението си на слънце и губи на дъжд но може да отбележи срещу защитник с глава).

Също е много важно да имаш играчи с прилични Статични. За предпочитане е нападател, защото той може да вкара и с далечен удар.
Както казахме, ще е най добре ако имаш няколко играча с умение Глава ( можеби на всеки пост без защитата). Колкото повече такива имаш, толкова по голям е шансаза гол от статично положение. Също така не съм 100% сигурен, но си мисля че правилата на играта карат играчите с глава да играят маааалко по лошо. Сега не е на тема между другото.
Опит. Халфовете не изглежда да им пука както другите играчи, те не могат да го използват директно за вкарване на гол или създават положения за го лна противника. Така че ако искаш да имаш добър капитан , се замисли за защитник, крило или нападател.

Накрая някой генерални изводи. Както си разбрал, много неща са мистерия за мен. Не го приемай много сериозно.
Това би покривало по точно глава за Енджина на играта: там има определен брой на събития ( за гол) във всеки мач. Аз съм 90% сигурен че има 10 нормални положения за гол ( средната линия определя на кого ще се паднат повечето от тях и тогава сравнението на атака/защита ) и няколко ( можеби 4 ) специални събития за гол.
Ние не знаем как са написани специалните събития. Като казвам това , имам в предвид как това се случва в даден отбор и тои стига до гол който се е случил със кое специално събитие и как точно времто е повлияло.
Първо нека да хвърлим поглед на събитиата свързани с времето. Мое предположение е ( само предположение) че играта проверява всеки играч дали има специални умения и може да вкара и го проверява. Т.Е. дъждовно е и скрипта проверява времето и всеки играч дали е Техничен, Силен или Бърз, ако е да , тогава има Х % за да получи бонус или недостатък.
Специалните събития за гол са малко по сложни и по често се получават въпроси около тях. На първо място: Влияе ли владеенето на топката? Чесно казано, аз нямам представа. Специалните събития са рядкост за да може да се направят някой предположения. Тогава: как играч или дадено събитие се избира? То може да изглежда така: специалното събитие и отбора са избрани, тогава се избира и подходящия играч , сражнението е направено. Точка ( и въпрос на късмет). Маи е п одобре да спра да ти обърквам глава , още повече че и на мен ми е доста объркано на тая тема.
Трябва да приемем че за сега не се знае как се избират тия събития и и как точно се правят тия сравнения или си е плод на чиста случайност.
Както бяхме казали „крило с високо умение”, „защитник с голяма Защита” и т.н. В някой ситуации само едно от качествата е важно и аз мисля че то се сравнява с средното качество на двата отбора. Пример: крило с високо качество за крило ( ном 1) и противниковото крило ( ном 2) ( освен ако избрания има Глава). Това може да се сравни както описах по горе, или на противниковата защита. Друг вид е издържливостта и опита. И вярвам че скрипта сравнява тия качества на един нападател и защитник. Освен това някой събития са да създават шанс за гол. Или са написани така или са сабития които не са се получили такива ( избрана е коя страна на атаката да се случи и после е сравнена с нивото на защитата на противника). Отбор който има защитен стил на игра би трябвало да има сериозно повече събития от другите. Тъй като имате защитен треньор или 4,5 защитника би трябвало да имате доста по малко положения за гол ( ако може и противника ви да е така :oleole: ) от нормалното, ти по често ще бъдеш избиран за специално събитие което може да ти донесе много важен гол и да реши края на срещата в полза за теб.


Само да добавя че това не е моя статия а само я преведох на български от един от водещите сайтове за играта.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2005 15:44 
Offline

Регистриран на: 21 Авг 2005 23:08
Мнения: 1
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Как да правим пари в Hattrick


Информацията как да купувате играчи, които да качват умение с една, две тренировки няма да намерите в другите форуми, в които има само общи приказки, защото така наречените сериозни играчи се страхуват да споделят знанията си, за да не си създават конкуренция,но тъй като аз и JJ сме привърженици на ‘отворения код’ ще обясня как всеки може да прави пари и да се развива в Hattrick.

-Примерът, който ще дам е за трениране на защитници, но системата става и за всички други постове.

-Първо трябва да се изтегли програмата HTratings oт http://www.htratings.com, функция Scout е ключът към загадката.
След като я стартирате ще се покаже име на футболист от отбора ви, дръпнете плъзгача на имената на празното поле най-отгоре так че да се нулират цифрите.
Влезте в пазара на играчи като въвеждате: разиграване най-много лошо, подаване най-много лошо, крило най-много слабо, голов нюх най-много лошо; години до 20; ОИК от 850 до 1100; категория защитник;
Следвайки тези параметри ще намерите списък с предимно отлични защитници, но между тях ще има и стабилни- това са играчите, които трябва да се проверят чрез Scout.

-Проверка :1) кликнете върху името на играча и въведете данните му във празните полета на Scout, ще забележите, че полето, което е било в зелено ще се оцвети в синьо и ще се покажат проценти; 2)скалата трябва да показва поне 60%;
3)Отворете скалата с умение защита, която показва стабилно и я преместете на отлично, скалата трябва да показва поне 12%; 3)върнете умението на стабилно и отворете скалата за форма и я преместете на бедствена трябва да показва около 120%( ако скалата показва под 100%- тов означава, че играчът е качил току що и не ви върши работа ).
-Колкото по-високи стойности откриете, толкова по-сигурно е че играчът ще качи само с една тренировка. Струва си да купите играча до 350 000лв. и да го продадете до 700 000лв.
-Ако откриете играч зареден над 80%, които е играл в събота или сряда и трансферният му период изтича преди ъпдеита на тренировката в четвъртък, той може да качи умение и без тренировка.
-Формулата, която съм посочил е примерна, може да се моделира и друг тип играч например: разиграване най-много лошо; подаване най-много задоволително; крило най-много слабо; голов нюх най-много лошо; години до 20; ОИК от 2000 до 2400; категория защитник; посоченият играч може да се купи до 350 000лв. и да се продаде до 1 000 000лв.

Tази система е резултат от страхотната работа на хората, създали програмата HTratings и съвместните разработки на
petar_k и invazia и JJ-Gremina.


Последна промяна petar_k на 09 Фев 2016 10:00, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2005 07:53 
Moga da dobavia 4e su6to taka mojete ako ve4e ste namerili 2-3 podhodia6ti igra4i ( ili pove4e) da im pregledate OIK i pri polojenie 4e imat ednakvi ka4estva ( sledete dali imat niakoi pove4e , za6toto v protiven slu4ai to 6te oburka ne6tata i imaite vpredvid 4e Stati4ni ne se broi kum ocenkata na daden igra4) a razli4ni OIK , bi triabvalo da se dosetite 4e nai visokoo e nai dobre. Moje da i da ima s po visiko OIK no kato ne se prodava v momenta, mislia 4e e dostatu4no i tozi s nai visoko.
Osven tova kogato tursite igra4i za trenirane gledaide da sa po4ti vinagi 17-18 godini6ni ( riadko 19) i da sa iztegleni prednata sedmica v petak ve4erta, sabota ili nedelia i da ne sa igrali ma4) i gi tursete ot ponedelnik do sriada ( togava im e padeja na turgovete na novite igra4i i osven tova mojete da gi pusnete da igraqt v priatelskia ma4). Novite igra4i sa vajni za6toto te sus sigurnost imat ne6to otgore ka4estvoto i 6te gi trrenirate po malko, dokato ako kupite dori 17 godi6en koito e izteglen ne tozi petak a prednia , to toi sus sigurnost e dignal nivo i sega go prodavat s po goliamoto i 6te triabva da go trenirate pulen cikul za edno nivo.


Върнете се в началото
  
 
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2005 19:45 
Offline
Дебнещ

Регистриран на: 06 Юни 2005 12:57
Мнения: 76
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Тук предлагам да си кажете иманата на Вашите отбори и да се разбираме да играем приятелски мачове. ;)

Мен лично ми е любопитно как се казва отора на mitrandil,тъй като той е най-запаления от тук. :giggle:

Аз също започвам да играя играта и ако имам проблеми ще питам.Много искам да се науча добре да я играя.... Моя отбор се казва
"RAMSEY" (разбира се :) ) ,а когато каня някого за мач ще излзиа "best_football".


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2005 21:09 
Moiat otbor e DObrichForce
Imah predi edin koito mi vzeha i se kazva6e Sturshel.


Последна промяна mitrandil на 05 Сеп 2005 00:05, променена общо 1 път

Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2005 23:06 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 07 Юли 2005 18:11
Мнения: 32
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Моя е Dobrudjanska slava :),а и аз имах един,който ми взеха-казваше се krasnaq_zvezda.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2005 12:43 
Offline
Още малко ..още

Регистриран на: 05 Юли 2005 22:05
Мнения: 312
Местоположение: Bulgaria
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Моят отбор се казва FC_Dobrudja и като стана въпрос аз също имах отбор, който ми взеха и се казваше Dobrudja323 :)

_________________
Само ЛЕВСКИ и ДОБРУДЖА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2005 02:46 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 28 Апр 2005 17:32
Мнения: 1308
Години: 33

Местоположение: Фитнесландия
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Abomination..


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2005 02:05 
Offline

Регистриран на: 10 Апр 2004 17:52
Мнения: 7
Местоположение: емм вече не си спомням
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
moq otbor se kazva mo4o's team , a da va pitam kak vi kradat otborite

_________________
Всичко е позволено ! Важното е да не те хванат


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2005 02:24 
Ne gi kradat ami mi go vzeha Game Masterite. 6tiah da faliram i si pusnah 11 ot igra4ite. ima6e 3 silni i drugite baluci. Za silnite vzeh okolo 700 000 leva a za slabacite edin gi kupi za 200 000 i osemte. Posle sled sedmica gi uvolni i mi zatvoriha otbora 6toto sam imal dva otbora.
Onia be6e ot 7-ma divizia v Ispania i ne go poznavah no togava niama6e BG GM i taka stana. Biah se otkazal ama posle pak se navih.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2005 13:10 
Offline
Още малко ..още

Регистриран на: 05 Юли 2005 22:05
Мнения: 312
Местоположение: Bulgaria
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
То това май е най-често срещаната причина за отнемането на отбора, и на мен така ми го взеха ( за притежание на два отбора ), но тогава май сам съм си виноват! :anger:

_________________
Само ЛЕВСКИ и ДОБРУДЖА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2005 21:35 
Offline
Търсач

Регистриран на: 16 Юни 2005 20:03
Мнения: 64
Местоположение: Na nebeto!
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Moq se kazva Spasovo team ;]

_________________
...i kogato az piq,
vsi4ki s mene piqt...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2005 02:52 
Ami kusmet na teb ako si nov i po 4esto da se vijdame tuk.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2005 00:24 
Offline
Търсач

Регистриран на: 16 Юни 2005 20:03
Мнения: 64
Местоположение: Na nebeto!
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Ami az 4esto vlizam vyv forima i 4eta kakvo se pi6e tuka v taq tema, napravih si i otbora nqkyde na4aloto na lqtoto ama nali lqto i nemah vreme da pi6a. Ami za sega noviq sezon e dobre! :clap:

_________________
...i kogato az piq,
vsi4ki s mene piqt...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2005 21:45 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 12 Дек 2004 23:04
Мнения: 30
Местоположение: Луната
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
pi4ove eto 4e i edin nai zapalenite fenove na igrata ot Dobrich se vklu4va v foruma(t.e. az)otbora mi se kazva Balamburnitcite :) i kato stava vypros za vzeti otbori i az imah drug predi tova s koito igrah 5-6 sezona no mi go vzeha.be6e s dosta dobri igra4i,no uvi i az sgafih.
priemam predizvikatelstva za priqtelski. :))
Specialni pozdravi na bate vi Mitrandil,koito be6e iniciatora da se zapqla po tazi igra i da si har4a po4ti celiq trafik za da visq v saita :)) vijdam 4e e napravil o6te dosta za da populqrizira igrata i ei zatui go uvajavam az nego. :))
Igraite i se zabavlqvaite s naistina nai dobriq online manager.
Uspeh na vsi4ki.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2005 00:44 
Offline
Търсач

Регистриран на: 16 Юни 2005 20:03
Мнения: 64
Местоположение: Na nebeto!
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Uspeh i na teb !

_________________
...i kogato az piq,
vsi4ki s mene piqt...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2005 15:25 
balamata написа:
pi4ove eto 4e i edin nai zapalenite fenove na igrata ot Dobrich se vklu4va v foruma(t.e. az)otbora mi se kazva Balamburnitcite :) i kato stava vypros za vzeti otbori i az imah drug predi tova s koito igrah 5-6 sezona no mi go vzeha.be6e s dosta dobri igra4i,no uvi i az sgafih.
priemam predizvikatelstva za priqtelski. :))
Specialni pozdravi na bate vi Mitrandil,koito be6e iniciatora da se zapqla po tazi igra i da si har4a po4ti celiq trafik za da visq v saita :)) vijdam 4e e napravil o6te dosta za da populqrizira igrata i ei zatui go uvajavam az nego. :))
Igraite i se zabavlqvaite s naistina nai dobriq online manager.
Uspeh na vsi4ki.


Понеже името ми е много познато, ще те питам нещо; Не се сещаш, че навремето игра с един друг отбор Dobrudja323. :)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2005 15:28 
Offline
Още малко ..още

Регистриран на: 05 Юли 2005 22:05
Мнения: 312
Местоположение: Bulgaria
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Anonymous написа:
balamata написа:
pi4ove eto 4e i edin nai zapalenite fenove na igrata ot Dobrich se vklu4va v foruma(t.e. az)otbora mi se kazva Balamburnitcite :) i kato stava vypros za vzeti otbori i az imah drug predi tova s koito igrah 5-6 sezona no mi go vzeha.be6e s dosta dobri igra4i,no uvi i az sgafih.
priemam predizvikatelstva za priqtelski. :))
Specialni pozdravi na bate vi Mitrandil,koito be6e iniciatora da se zapqla po tazi igra i da si har4a po4ti celiq trafik za da visq v saita :)) vijdam 4e e napravil o6te dosta za da populqrizira igrata i ei zatui go uvajavam az nego. :))
Igraite i se zabavlqvaite s naistina nai dobriq online manager.
Uspeh na vsi4ki.


Понеже името ми е много познато, ще те питам нещо; Не се сещаш, че навремето игра с един друг отбор Dobrudja323. :)


ТОВА СЪМ АЗ, НО БЯХ ЗАБРАВИЛ ДА СЕ АДНА

_________________
Само ЛЕВСКИ и ДОБРУДЖА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2005 01:36 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 12 Дек 2004 23:04
Мнения: 30
Местоположение: Луната
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
naprotiv se6tam se mnogo dobre 4e igrah s Dobrudja323 i se se6tam 4e i na dvamata ni vzeha otborite,pyrvo tvoq posle moq :) To4no zatova pratih pozdravi ne samo na Mitrandil no i na teb. :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2005 19:50 
Offline
Още малко ..още

Регистриран на: 05 Юли 2005 22:05
Мнения: 312
Местоположение: Bulgaria
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Еваларка - помниш :)

_________________
Само ЛЕВСКИ и ДОБРУДЖА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2005 17:34 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 13 Окт 2005 15:06
Мнения: 216
Местоположение: America West Arena
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Любимите ми отбори са Доброджа от bg отбори и Arsenal от чуждите. :) :oleole:

_________________
"Phoenix Suns"
www.samurai7bg.hit.bg
и най - добрият DBZ форум
www.dragonball-bg.com


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2005 20:42 
Offline
Още малко ..още

Регистриран на: 05 Юли 2005 22:05
Мнения: 312
Местоположение: Bulgaria
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Nash написа:
Любимите ми отбори са Доброджа от bg отбори и Arsenal от чуждите. :) :oleole:


Приятел, объркал си темата! :evil_laugh:

_________________
Само ЛЕВСКИ и ДОБРУДЖА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Дек 2005 21:31 
Da raste6 i se razviva6 zanapred. Dobre do6ul.
Ako ima ne6to s koeto moje da pomagame ili ne ti e qsno pitai moje i da imame s kakvo da pomognem


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Яну 2006 00:37 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 12 Дек 2004 23:04
Мнения: 30
Местоположение: Луната
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
falkone написа:
От днес и аз се регнах във форума ви :) Моят отбор е Добруджа(660094)

ако наистина можем да помагаме просто се обади тук.никой няма да ти откаже помощ за да се развиеш бързо и правилно.успех.

_________________
не се страхувам от големите разходи,а от малките приходи.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Яну 2006 10:41 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 12 Дек 2004 23:04
Мнения: 30
Местоположение: Луната
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
falkone написа:
Разбира се ще разчитам и на вас.Много съм впечатлен от това че има специална тема за hattrick в форума ви!! Аз съм на ЛинкБГ и там няма почитатели на играта за жалост.

човек ти имаш регистрация направена по рано от моята а аз съм тръгнал да ти помагам :hahaha: мисля че отбора ти е по силен от моя но може да се тества по нататък дали съм прав. :ok: дано тази година си първи в групата си.имаш потенциал.Няма по силен отбор в групата от теб.Този който е станал първи миналия сезон е много слаб през центъра.Пуска централните си защитници към крилата и ако умението ти за атака през центъра е поне стабилно мисля че трябва да го използваш срещу него. :ok:

_________________
не се страхувам от големите разходи,а от малките приходи.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Яну 2006 15:30 
TUk sme napravili foruma za potrebiteli na HT ot DObrich. Niama zna4enie na kakva firma si.
Mislia 4e e vreme da ne se delim na taq i na drugata firma a po interesi.
6tom ti haresva igrata i misli6 4e 6te ima6 polza ot 4lenuvaneto tuk si dobre do6ul.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Яну 2006 16:19 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 12 Дек 2004 23:04
Мнения: 30
Местоположение: Луната
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
6te se radvam da se syvetvame edin drug za taktikite v predstoq6tite ni ma4ove i kakto az ti davam syvet nqma da se razsyrdq ako nqkoi mi dade takyv i na men.ako ima6 registraciq v yahoo moje da tyrsi6 tam Mitrandil ili balamata75.6te ni e po udobno za razgovori,no i tuk moje da pi6em

_________________
не се страхувам от големите разходи,а от малките приходи.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов