Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 16 Апр 2024 11:57

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 609 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща

Каква зодия сте?
Овен 9%  9%  [ 14 ]
Телец 11%  11%  [ 18 ]
Близнаци 9%  9%  [ 15 ]
Рак 9%  9%  [ 15 ]
Лъв 6%  6%  [ 9 ]
Дева 9%  9%  [ 14 ]
Везни 8%  8%  [ 12 ]
Скорпион 11%  11%  [ 17 ]
Стрелец 8%  8%  [ 13 ]
Козирог 8%  8%  [ 12 ]
Водолей 6%  6%  [ 9 ]
Риби 7%  7%  [ 11 ]
Общо гласове : 159
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2005 20:29 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 21 Мар 2005 18:53
Мнения: 33
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
МириШка написа:
NqMa_LiuBoV_f,много ти благодаря за инфото,доста нови неща разбрах,а и повечето са наистина верни :))


нямаш грижи миличка...ам и аз тва инфо го зех от хубав сайт, не поредния мизерен...затва има мн верни неща...айде, ето ви инфо за вс зодии:

Овен 21.03 - 20.04

Елемент: Огън
Планета: Марс
Камък: Рубин
Цвят: Червен
Темперамент: Холеричен

Характеристика на зодията
Слънцето в Овен е първият знак от зодиака. Той е кардинална зодия, оприличавана на буен огън. Овенът е енергичен и инициативен, особено ако разполага с подкрепата на лоялни съмишленици. Стремежът му към победа е пословичен. Той преследва целта си докато реши, че може да преотстъпи мястото си на друг, или си постави нова цел. За съжаление приема и поражението като част от пътя към победата и не съумява да усети опасностите.

Марс, неговият покровител, войнстващият господар на планетите, е причината Овенът да търси нови предизвикателствата. Те го карат да полети пръв в атака. С подкрепата на приятели и близки, може да завоюва изключителни победи. В действителност, Овенът служи на благородната цел да защитава слабите и онеправданите.
Блазнят го ръководните и организаторските длъжности. Той трябва да е в ролята на лидер, да води редицата и другите да го следват и да се съобразяват с него.

Овенът е много романтичен. Реши ли, да съблазни някого, той е невероятно изобретателен и винаги успява. Поставя любимия човек на пиедестал. Ако се разочарова, става ревнив и се бори, за са си възвърне позицията. Изисква вярност, защото и той е верен.
Партньорът му трябва да му предлага нови и все по-вълнуващи предизвикателства, ако иска да го задържи до себе си. И в личен аспект, Овенът иска да властва, но се нуждае от силен партньор.
Сърдечен и чувствителен, ако душата му е наранена, трябва да бъде утешаван, иначе рискува да се разболее. Радва се на добро здраве, но трябва да щади психиката си, защото може да му навлече множество болести.

Въпреки привидното си спокойствие, е склонен към нервно неразположение, внезапни мигрени без определена причина, възпаления на очите, ушите и гърлото. Може да работи неуморно с часове, но измори ли се, си почива пълноценно. Ако непрекъснато е зает с нещо важно и вижда резултатите от своя труд, овенът не знае умора.

Телец 21.04 - 21.05

Елемент: Земя
Планета: Венера
Камък: Сапфир
Цвят: Зелен
Темперамент: Флегматичен

Характеристика на зодията
Слънцето в знака на Телеца определя родените под негово влияние като хора с много жизнена енергия, която обаче спи и се проявява когато те искат. За тях е много важно да не са в състояние на безпокойство и да имат необходимия им сън. След такъв отдих те са още по-жизнени и трудоспособни.

Най-атрактивната им черта чуждия поглед е тяхното богатство, но не само неговото материално изражение или пък умението им да трупат много и непрекъснато, а богатството на техния Дух, което се разкрива много по-късно. Представляват тази част от човечеството, която управлява всичко земно, всичко, което ражда планетата ни, всичко, което се произвежда и може да се докосне, вкуси и помирише. Те харесват да са заобиколени от неща, които имат за тях определена стойност и независимо дали тя е само емоционална, това ги кара да се чувстват спокойни и щастливи.

Стремят се към най-доброто. Радват ги земните и обикновени неща. Не обичат да се реят из облаците на неопределени фантазии, ако това в крайна сметка не опира до усещане, свързано с физическото възприятие, което задължително трябва да им е приятно.

От първостепенна важност за телците е да печелят парите си сами, със собствения си труд и да съхранят спечеленото. Нямат навика да жертват спечеленото заради каквото и да било, защото след това се чувстват като ограбени. Не са никак глупави, надушват рисковете във финансовата сфера, знаят как да се предпазят от тях и да ги избегнат. Това е и основната причина, поради която успяват да съхранят всичко, което са спечелили, и да си осигурят добра материална опора и резерв за крайни случаи. Това далеч не бива да се приема като егоизъм или липса на щедрост, напротив, те са щедри, но не обичат да се пилее без мярка и за безсмислени неща.

Телецът е последователен в отношенията си с хората. Привързва се към тях, защото не обича да е сам. В партньора си, той търси не само емоционалното, но и духовното привличане, физическата близост, материалните взаимоотношения. Трудно слага край на една връзка, не само защото проявява присъщото си търпение и желае да съхрани семейство си, но и защото никак не му е приятно да загуби материални придобивки, в които е вложил част от себе си. Намери ли подходящата си половинка, разкрива своята богата душевност и създава за себе си и за нея много щастливи изживявания и радостни мигове. Готов е да сподели всичко с нея, но при положение, че му принадлежи напълно. Усети ли, че се опитват да ги манипулират и мамят, става много нервен и избухва с цялата си ярост и мощ.

Добре е да приемат за възможни и невъзможните наглед неща, така ще могат да вървят напред, независимо, че ще им се струва, че животът им се е преобърнал с краката нагоре.

Влияние върху живота им оказва и тяхната вечна загриженост и отговорност към близките им. Това често е пречка да живеят както на тях им се иска или както им е предопределено от съдбата. Не са склонни да са далече от хората, които обичат, защото изпитват непрекъснато потребността да дават и да получават обич. При проблеми, възникнали в тяхното собствено семейство, трябва да си направят преоценка на действията и равносметка, и да намерят верния път, по който да продължат, за да намерят отново спокойствието си и да жънат успехите, които им се полагат.

Телецът е верен и ценен приятел, на който винаги може да се разчита. Приятелствата им са дълготрайни, ако някой не ги излъже или не направи опит да им отнеме личната свобода.

Близнаци 22.05 - 21.06

Елемент: Въздух
Планета: Меркурий
Камък: Ахат
Цвят: Жълт
Темперамент: Сангвиничен

Характеристика на зодията
Слънцето в знака на Близнаци е причина родените под неговото влияние да се стремят да са блестящи във всички аспекти на живота. Произнасят рано първите си думи и от малки се опитват да имитират поведението на възрастните.

Близнаци е зодията на общуването. Думите са душевно лекарство за тях. Ако са в добро настроение, са превъзходни събеседници. Имат разностранни интереси и са много любопитни. Опитват от всичко, без да се съобразяват с опасностите. Може да постигнат успех и в чужбина, защото лесно учат чужди езици. Нищо не им убягва. Трябва да концентрират вниманието си върху една цел преди да преминат към следващата, защото иначе рискуват да пропилеят живота си. Не се задълбочават прекалено много и не са особено сериозни, защото това пречи на ума им да се рее свободно. И все пак добре е да не бъдат повърхностни и да са доволни от постигнатото.

Обичат да сменят обкръжението си и трудно споделят живота си само с един човек. Между Близнака и неговата половинка трябва да има духовна връзка и интелектуална равнопоставеност. Иначе Близнакът е идеалния партньор за епизодични връзки. Макар и непостоянни, те са много романтични. Обичат да са с различни хора и трябва да има сериозна причина, за да се задържат при някого. Нуждаят се от много любов, но на малки дози, за да не се отегчават бързо.

Ако животът забави темпо и им е безинтересен, стават раздразнителни и недоволстват. Стигат до депресия и черногледство. Може бързо да излязат от тази ситуация, ако сменят обстановката. Улегналият живот е в противоречие с новостите и промените, към които непрекъснато се стремят.

В действителност, тяхната многостранност е едно от най-добрите им качества. За тях не е проблем да се адаптират към всякаква среда, благодарение на умението си да общуват с различни по интелект хора. А приспособят ли се, се чувстват като у дома си.

Вживяват се прекалено силно в желанието си да са полезни на роднините си и това води до разпри и конфликти, които ги отблъскват от тях. Бързо се сприятеляват, но трябва да помнят едно важно правило за себе си, а именно, да поддържат приятелските си отношения чисти и активни.

Не използват пълноценно ума си. Често се впускат в необмислени начинания, което може да им донесе проблеми. Не се отказват, само и само да докажат, че са прави. Последствията са за тяхна сметка, затова не трябва да стигат до крайности. Иначе ще пропилеят възможностите си и ще навредят на здравето си.

Въпреки активността и безкрайната си енергия, не винаги довеждат нещата до край заради незрялостта, с която се борят цял живот. Способни са да нарушават обществените правила, за да докажат правотата си или защото вярват, че законите не се отнасят за тях.

Двойствеността им в личен план е източник на злини и на много добри мигове. Затова преди да се опитват да преодолеят тази своя слабост, трябва да разберат дали хората до тях не ги обичат такива, каквито са. b и трудно задържат само светлата си страна, защото тъмната е тази, която им носи прозрение за живота и способността да променят нещата.

Здравето им е сериозно повлияно от белия дроб, затова при чести простуди и бронхити е добре да му обърнат внимание.

Целта, която техния слънчев знак им поставя, е да се борят, за да се усъвършенстват, да надмогнат своята двойнствена природа и да намерят идеалното равновесие между двете си воюващи същности.


Рак 22.06 - 23.07

Елемент: Вода
Планета: Луна
Камък: Кристал
Цвят: Бял
Темперамент: Меланхоличен

Характеристика на зодията
Слънцето в знака на Рак е носител на две основни неща за родените под неговото влияние, а именно: създаване на дом и семейство. Независимо дали живее в среда на разбирателство и обич, или на нерви и омраза, Ракът трябва да запази спокойствие, за да промени нещата около себе си. Причината за това негово умение е, че лесно и бързо се привързва към хората и до край е предан на тези, които обича, стремейки се непременно да направи за тях най-доброто, на което е способен.

Ракът проявява огромно разбиране към другите и дори когато го нараняват, бърза да прости и оправдае провинилите се. Лесно се потапя и усеща настроенията и чувствата на околните. Понякога над желанието му да бъде сред домашен уют и заобиколен от грижите на околните, надделява копнежа да предприеме големи пътувания из широкия свят, но не заради самите пътувания, а защото чрез тях може много да научи.

Ракът има две много важни качества, дарени му от слънчевия знак. Едното е способността му да лекува. Той трябва да се научи да го прави чрез собствената си енергия. А другото е, че е невероятен домакин, който умее да приготвя сложни и вкусни ястия. Не е склонен обаче да разкрива своите умения и чувства, та нали е Рак! Трябва задължително да се крие под камъните, а когато го открият, ако му хареса, може и цял да се раздаде.

Ракът се страхува от упреците на другите и не споделя проблемите си. Привидното му спокойствие е само маска, зад която крие черногледството си. Ако го критикуват, се затваря в себе си и не желае да слуша, дори ако е за негово добро. Ракът може да се държи рязко, но това е само защитна реакция. Изпитва потребност да бъде с хора, които го одобряват и въпреки че често не го дооценяват, отвръща с обич.

Хареса ли си някого, става негов и трудно може да бъде откъснат, особено ако го обогатява духовно или емоционално. Привързва се до забрава към определено място, например към своя дом, и често не може с часове да се сбогува и да си тръгне оттам. Иска му се да се затвори в своята сигурна черупка и да не допуска никого в своя свят.

Странна е и привързаността на Рака към неговите родители. От една страна иска да разчита винаги на тяхната подкрепа, но от друга, не желае тяхното непрекъснато опекунство. За него е важно да осъществи прехода от родителското влияние към самостоятелния живот.

В личен аспект е винаги до своя партньор. Той трябва обаче да разполага със свобода. Само така може да запази брака си.

Емоциите оказват огромно влияние върху Рака и се проявяват най-вече като физическо неразположение, болки в стомаха и кръвоизливи, които изчезват с разрешението на проблема. Вживява се прекалено много, а трябва да умее да си осигурява спокойствие, добра храна и приятна компания. Не трябва да забравя, че Луната е неговата управляваща планета и това се отразява на поведението и емоциите му. Ракът трябва да дава предимство на разума, а не на усещанията. Става раздразнителен, когато не може да си отговори на някой въпрос, касаещ неговото състояние или това на близките му и категорично отказва да погледне истината в очите, като търси потвърждение на своите представи. Това може да предизвика нажежаване на семейната обстановка, а е повече от ясно, че от Рака зависи тя да е спокойна и щастлива.

Лъв 23.07 - 23.08

Елемент: Огън
Планета: Слънце
Камък: Диамант
Цвят: Оранжев
Темперамент: Холеричен


Характеристика на зодията
Слънцето в Лъв олицетворява любовта. Това е нейния знак. Тя стопля родените под нейното влияние, вдъхва им сила и желание за живот. Те се нуждаят от нея, както другите от въздух и храна. А и я заслужават. Ако обичат, го правят с цялото си сърце и засияват с всички цветове на любовта. Не са ли емоционално и сексуално удовлетворени, изпитват ред смущения, които възприемат като удар по самочувствието си.

Лъвовете са привлекателни и умеят да се грижат добре за себе си. За да са във форма обаче трябва да са желани. Ако избранникът на сърцето им отговаря на чувствата им, няма да се спрат пред нищо, за да го задържат до себе си. Задоволяват и най-малкия му каприз. Щедри са, от което може да загубят, особено ако човекът до тях предпочита лесния живот и търси допълнителни облаги.

Ако пренебрегват чувствата им, се чувстват непълноценни и търсят вината в себе си. Единствената им грешка обаче е, че са прекалено щедри и се раздават до степен, която дори любовта не оправдава. Принудят ли ги да се подчиняват на нежелани правила, се превръщат във вулкан, който залива света. Ако сами пожелаят да бъдат предани някому, ще го заявят открито пред всички.

Животът им е шествие на самолюбието. Обичат да привличат вниманието. Не трябва да прехвърлят обаче позволените от закрилата на сияйното Слънце граници, защото зад тях са грозните и непочтени методи, за да притежават някого. Не се ли съобразят с това, ще си навлекат проблеми и наказания.

Трябва да приемат независимостта и правото на собствени решения на парньора си. Няма да загубят сиянието на ореола си, нито физическата си красота, ако сведат глава. Напротив, тогава именно ще са царете в дуета.

Обичат децата, но не трябва да ги правят свое копие. А те точно това целят. Не може да ги приемат такива каквито са, с тяхната индивидуалност и потребности. Така децата правят грешки, а родителите Лъвове са ужасени, без да си дават сметка, че причината се крие в тях самите и възпитанието което дават на децата си.

В професионален аспект трябва да се пазят от ласкателства, защото може да ги поведат по наклонената плоскост. Лъвовете притежават неограничен талант във всяка една област, стига да го развият. Много е важно да са критични към себе си,, за да преценяват реално всяка една ситуация и да не живеят в заблуда. Гордостта им не е повод да не признават грешките си.

Колегите им ги обичат, защото са чаровни и весели. Те са и много убедителни. Може да се разчита на тях, защото търсят истината. Не винаги обаче успяват да приемат онази истина, отнасяща се до самите тях. Склонни са да поемат рискове и градят кариера. За да осъществят мечтите си, е необходимо да могат да разчитат на предани хора. Иначе не постигат нищо в живота.

Лъвовете излъчват светлина във взаимоотношенията си. Трябва им партньор, който да ги обожава, а те ще направят всичко за него.


Дева 24.08 - 23.09

Елемент: Земя
Планета: Меркурий
Камък: Карнеол
Цвят: Виолетов
Темперамент: Флегматичен

Характеристика на зодията
Слънцето в знака на Девата помага на тези, родени под неговото влияние да контролират енергията и жизнеността си и да я разгърнат и насочат в различни области. Всичко зависи от това дали са здрави, в добра физическа форма и най-вече в душевно равновесие.

Девите са неимоверно щастливи, когато се реализират според очакванията си и професионалните кризи са преодолени. Работата под напрежение ги зарежда със сила. Може да се оплакват, че имат прекалено много задължения, но ако няма какво да правят, изпадат в депресия и се чувстват ненужни.

Важно е работата не само да им носи материална обезпеченост, но и да им доставя удоволствие. Иначе стават психически и физически нестабилни, лутат се, тревожат се и хленчат, което неминуемо води до нулева реализация. Отдават се на мечти и отлагат преките действия. Скачат от една идея на друга. Опитват се да разберат какво не е наред в живота им и как да се освободят от неприятностите и досадните задължения, в които често се впускат сами. Стават раздразнителни и дребнави и изливат недоволството си върху другите, унижават ги и сриват тяхното самочувствие. Успеят ли да открият себе си обаче, те са достойни представители на своя знак и жънат плодовете на труда си. Стават усърдни и последователни и помагат безкористно на другите. Трудят се неуморно, за да се усъвършенстват. Търпеливи са и умеят да се контролират. Стремят се към ред и чистота във всяко отношение.

В личен план въвеждат ред в хаоса, воюват с небрежността и мързела. Девите са прекрасни диагностици на човешките проблеми. Умението да откриват недостатъците на другите обаче не винаги работи в тяхна полза, защото им пречи да се радват на красотата на света в неговата цялост и съвършенство.

Имат бърз ум и са точни в преценките си, но дори и да грешат са достатъчно убедителни, за да накарат другите да им повярват. Добре ще е да доразвият интуицията си. Тя ги ще ги направи незаменими.

Трудно признават, че грешат. Преди да изискват съвършенство от другите, сами трябва да се осъвършенстват. Способни са на силна любов и страст и ако си дадат възможност и заживеят по-спокойно, ще се изпълнят с топлина и ще бъдат обичани.

В здравословен план се радват на добро физическо състояние, но не се грижат за себе си. Добре е да се заемат сериозно със здравето си и да променят начина си на живот, като избягват безпокойството. То е най-големият им враг. Понякога изпадат в депресия и не позволяват на никой да им помогне да излязат от нея, защото се страхуват чуждата помощ да не ги постави в неизгодна за тях позиция.

Трябва да намерят баланса между емоциите и разума, за да не се страхуват от отношенията си с другите. Иначе трудно ще задълбочат връзките си с противоположния пол. Дълбоко в себе си се стремят към щастлив и радостен семеен живот, искат да бъдат заобиколени от спокойствието и удоволствията на обикновения делник. Това е възможно, ако изберат правилно своята брачна половинка.

Тактични и съобразителни са, въпреки желанието си да критикуват, а това им позволява да се приспособят към другите. За да се чувстват добре в професионален план, трябва да работят за други хора, а не самостоятелно.

Везни 24.09 - 23.10

Елемент: Въздух
Планета: Венера
Камък: Смарагд
Цвят: Светлосин
Темперамент: Сангвиничен

Характеристика на зодията
Слънцето във Везни определя хората, родени под този знак като симпатични, уравновесени и с меко изражение. В същото време те са и непостоянни в настроенията си.

Везните са мили, дружелюбни, готови да помогнат. Затова работят добре в екип. Това обаче далеч не означава, че са склонни да се обвържат лесно в брак. Искат да са сред хора, да усещат тяхната обич и топлота, но за тях е важно и емоционалното, и деловото привличане, а не само сексуалното. Те са щедри и всеотдайни, но ако не получат нищо в замяна на своята жертвоготовност, са силно засегнати и търсят отплата, като се дистанцират, стават язвителни и се цупят като малки деца.

В детството си често се е налагало да играят роля, наложена от семейството им, която не са харесвали. Били са обаче принудени да крият огорчението си. Предпочитали са да заемат отбранителна и примирителна позиция, за да бъде спокойно у дома им. Обидата им обаче е била силна. С примиренчеството си са си причинили излишна болка и са се поставили за дълго в неизгодна позиция. Това е попречило да изградят за себе си представата, която би им позволила да заемат полагащото им се място в живота.
Те не трябва да пренебрегват собствените си чувства и мнение. Трябва да ги показват открито, за да ги приемат другите такива, каквито са.Ако не преодолеят страха си, ще преживеят много горчиви мигове. Ще се затворят в себе си. А те не искат това. Така ще пропуснат шанса си да намерят подходящ партньор.

В личните си отношения са склонни към прибързано обвързване. Когато разберат, че не са реализирали мечтите си, може безкомпромисно да прекъснат връзката, но не и да преодолеят болката. Намерят ли своята съдбовна половинка, те са прекрасни съпрузи, предани и верни, уважават мнението й, и прощават грешките й. Попаднат ли на неподходящ партньор, съсипват и него, и брака си, с непрекъснато мърморене.

Те трябва да открият какво ги прави щастливи и да се превърнат в цялостни и пълноценни човешки същества. Трябва да раздават топлина и любов, за да ги получат и за себе си. Това им помага да видят реалността и да я свържат със своите представи.

Тяхното “аз” излиза на повърхността в момента, в който заемат мястото си в живота. Това им позволява да видят от колко неща са били лишени. Каквото и да им се случи, трябва да го посрещат сами, без да разчитат на съветите на другите, защото рискуват да загубят своята независимост. Нуждаят се от човек, на когото да се посветят. Това осмисля живота им. Затова и не трябва да се оплакват, когато този момент настъпи, още повече, че сами са си го избрали.

Скорпион 24.10 - 22.11

Елемент: Вода
Планета: Плутон
Камък: Яспис
Цвят: Червен
Темперамент: Меланхоличен

Характеристика на зодията
Слънцето в знака на Скорпион предполага много от качествата, заложени в тази зодия. Скорпионите развиват рано своя интелект и са склонни да експериментират с околните, за да придобият нови знания. Те съзряват рано и физически, което е изпитание за чувствата на противоположния пол. Страстта им е причина за безразборни интимни контакти, както и за ранния им брак, който може да е изключително щастлив или нещастен.

Когато преследват нещо или някого, никой не може да ги отклони от целта. Не оценяват дори добронамерените предупреждения. Приемат ги като драстичен опит да им се попречи и със сигурност ги пренебрегват, за да продължат по своя път. Не рискуват обаче себе си. В случай на опасност, бързат да се скрият, докато бурята отмине. Не губят времето си напразно. Напротив, възстановяват силите си за поредната битка. След бурята, се хвърлят отново в атака. Това важи за личния и професионалния им живот.

Скорпионите са дружелюбни, силни и смели. Затова в случай на проблем, другите разчитат изцяло на тях. Те са предани и няма да позволят на никого да се доближи до техния избраник, защото са ревниви и обичат да властват. Стават много опасни, ако някой посегне на партньора им или иска да ги използва. Това е една от причините да влизат в нежелани конфликти, чийто край е напълно непредвидим. А започне ли битка за надмощие, правят и невъзможното, за да победят и са безмилостно жестоки.

Иначе, те желаят пълноценен и спокоен живот. Работят и създадат семейство, за което се грижат и обичат. Могат да извличат от хората най-доброто, а от своята брачна половинка - всички житейски удоволствия, стриктно определени от тях самите. Изискват от партньора си да промени напълно своите навици, което не е лесно. Затова трябва да се опитат да не ограничават ничия лична свобода или индивидуалност. Компромисът е задължителен, за да не се окажат обречени.

Скорпионите са уверени, горди и благородни. Те са устремени към върха и го достигат, защото знаят как. Обичат да са център на внимание и уважавани. Изглеждат добре, отлични домакини са и много самостоятелни. Трябва обаче да се борят със себелюбието, за да не изсмучат енергията на околните и своята собствена. По-добре е да бъдат Скорпиони-орли, символ на благородство и представители на висшата същност на този знак. Така осъществяват мисията си да са полезни на другите и на себе си.

Те трябва да се променят по отношение на своята злопаметност и отмъстителност, защото никога не забравят злото и чакат своя миг, за да нанесат удара на отмъщението.

Стрелец 23.11 - 21.12

Елемент: Огън
Планета: Юпитер
Камък: Тюркоаз
Цвят: Тъмносин
Темперамент: Холеричен

Характеристика на зодията
Слънцето в този знак е причина Стрелецът да е носител на новите пориви към приключения и самопознание, което се обяснява със стремежа му да върви неуморно и неспирно напред, с изгарящото го желание да проникне в неизвестното и невидимия свят.

Откривател и горещ защитник на истината, той е и поклонник на мъдростта на древните народи и на умовете на днешния ден.

Изпълнен е с невероятен оптимизъм и вяра, че светът е красив и човечеството ще заживее в щастие и хармония. И никой не може да го убеди в противното. През каквито и трудности да преминава, през каквито и бариери да се прехвърля, той само се зарежда с нов оптимизъм и с нови сили, за да започне отново, като това обогатява вижданията му за света и живота.

Непрекъснато гради мечти и се стреми да ги осъществява с огромно въодушевление. Всичко в живота го кара да замира от възторг. Обича да пътува. Приспособява се към всякакви условия на живот. Винаги има грандиозни планове, които осъществява с неизчерпаемата си енергия. Не обича подчинението, но не е склонен и към неконтролируемо безразсъдство. Понякога подхожда към света наивно и очаква дружелюбното му отношение. Приема хората, такива, каквито са, и няма навика да анализира действията им, като ги и идеализира. Често това му отношение е източник на страдания, защото е прекалено лековерен.

Със Стрелеца се общува приятно, не само заради неговата добронамереност и отстъпчивост, но и заради убеждението му, че хората трябва да живеят свободно и да не им се пречи, когато искат да се учат. Той умее да ги предразполага към себе си и се стреми към разбирателство, но не рядко е нараняван именно от тези, които обича. Стрелецът е банкерът на зодиака. Трябва обаче да се научи да борави предпазливо с парите, защото щедростта му често е причина за проблеми.

Непостоянната му природа му създава проблеми и в любовта. Готов е обаче на трайна и пълноценна връзка, ако избраният партньор споделя чувствата му. В сексуално отношение е податлив на въздействие. Възприема секса като източник на наслада, като закрила за двамата партньори, но и като заплаха, че може да се обвърже и затова понякога се опитва да избяга. Трябва да се научи да се освобождава от спомените, които го натоварват и му пречат да живее пълноценно. Едва когато го постигне, пред него ще се открият нови светове и той ще осъзнае своето поведение.

Стрелецът проявява много силен интерес към образованието и ако има възможност може да обучава и другите. Стреми се да е оптимист, избягва отрицателните чувства и мрачните настроения. Тази нагласа му е полезна само ако се опира на реалността.

Има и друг тип представители на зодията. Те поставят на първо място своите желания и потребности; груби и разпилени, живеят пълноценно, само ако се впускат в опасни начинания. Не зачитат справедливостта и отговорностите. Те са себични и безогледни, но за щастие стрелите им почти никога не улучват желаната цел. Трябва да развият съвестта си и чувството си за отговорност, иначе рискуват да останат половинчати идеалисти, лишени от уважение към самите себе си.

В здравословно отношение Стрелецът трябва да се пази от емоционални сривове и душевна дисхармония, като е добре да внимава за черния си дроб, нервната система и половите органи, които крепят жизнения му тонус.

В професионален план се справя навсякъде, но от него би излязъл идеален актьор, държавник или лечител.


Козирог 22.12 - 20.01

Елемент: Земя
Планета: Сатурн
Камък: Оникс
Цвят: Черен
Темперамент: Флегматичен

Характеристика на зодията
Слънцето в знака на Козирог определя родените под негово влияние като задълбочени. Това качество е израз на техните две същности, или две "Аз".

Не са склонни да оставят един проблем разрешен наполовина, нито да скачат от една работа на друга. Иначе, стават неспокойни, раздразнителни и всячески се опитват да възстановят нарушения ред. Мечтите не са им чужди, но предпочитат да си останат такива – мечти, а те да се посветят на определена от тях цел. Не действат бързо или прибързано.

Придвижват се бавно напред, като по пътя набират нови знания и опит. Окопават се дълбоко на завоюваната позиция, внимават да не се подхлъзнат или паднат и това рядко им се случва. Може да преживеят тежки моменти, както и да претърпят неуспехи или загуби, но не се отчайват. Възприемат несгодите като ново предизвикателство, за да продължат напред.

За тях е важно да бъдат щастливи, защото щастието е пътеводната им звезда в живота им. Лишени ли са от него, стават лениви и немърливи. През целия си съзнателен живот търсят баланса между наложената им същност и собствената им представа за себе си.

Възможно е в професионален и личен план да се обвържат с хора, за които вярват, че са тяхна подкрепа и после да разберат, че в действителност другите имат полза от тях. Натоварят ли ги физически и емоционално, прекъсват всички отношения. Това е единственото правилно решение, защото иначе настъпва катастрофалният миг на слабост и нежелание да продължат напред.

Трябва да решат какво искат от интимния си партньор. Трябва да се научат да признават неговата личност и правото му на собствен съдбовен път, да уважават вижданията му. Иначе няма да намерят човек, който да ги обича и уважава. Няма да имат силна емоционална връзка и щастлив и дълготраен семеен живот. Ако не пожелаят да се вгледат в себе си с очите на страничен и критичен наблюдател, резултатите ще са плачевни. Сривът е неизбежен, защото не знаят да изразят чувствата си, да преценят силата им и дали са насочени към подходящия човек. Това неизбежно води до хаос и охладняване в отношенията и до развод, който разрушава в повечето случаи един прекрасен брак.

Това не означава, че Козирозите не са способни да обичат или да създадат семейство. Любовта за тях е себеотдаване, преданост, дълг, отговорност, решителност в защита на другия. Не трябва да забравяме, че те са практични и умеят да манипулират и използуват другите. Рядко изпитва съчувствие, особено ако мислят, че се месят в личния им живот. Ако емоциите им пречат да преследват целта, те се изолират и забряват всички чувства.

Търпеливи са. Успехите им идват бавно, но са необратими. Претърпяват загуби, ако ги обземе отчаяние. Бъдещето ги плаши, защото се страхуват от нови идеи или етични норми в разрез с ценностната им система и представите им за живота.

Те са изключителни сексуални партньори, защото както във всяка друга житейска сфера, така и в леглото, се стремят да са най-добрите.

Едно предупреждение към тези, които си търсят партньор Козирог: бъдете предпазливи, разберете дали сте голямата му любов, защото иначе е способен да ви изостави, след като ви използва.

Водолей 21.01 - 19.02

Елемент: Въздух
Планета: Уран
Камък: Аметист
Цвят: Лилав
Темперамент: Сангвиничен

Характеристика на зодията
Слънцето във Водолей е знакът на хората, родени в настоящето, но живеещи векове напред във времето. Уран, под чието влияние се намират, е планета на изненадите. Водолеите са внимателни и учтиви, но може да стреснат всички с неочакваните си думи или действия.

Те са общителни, добросърдечни, дружелюбни и изключително човечни. Винаги се стремят да помогнат и да не навредят на никого. Мразят насилието и са готови на всичко, за да живее човечеството в мир. Вярват в свободата на личността. Не обичат да ги поучават, затова е добре да не поучават другите. А ако някой се опита да отнеме независимостта им, Водолеите си я извоюват с още по-голяма упоритост и решителност, като продължават да следват неотклонно своя път. Притежават силна воля. Уверени са, че всеки човек има своето точно определено място в живота и трябва да го намери, без да му бъде то натрапено насила.

Те са сърдечни и прями. Пришълци от друг, по-развит свят, те се стремят да накарат хората да повярват в доброто и да не губят надежда за по-добър и спокоен живот.

Партньорът им трябва да е силна и страстна натура, която ще им позволи да следват своя път, няма да ги ограничава и поставя условия. Трудно създават семейство, затова то ще дойде по-късно. Те търсят своята духовна и интелектуална половинка. Открият ли я, са предани и искрени. Обичат да водят необичаен живот. Понякога изглеждат мрачни и се усамотяват. Това не е така. Водолеите имат потребност да останат насаме със себе си, да направят равносметка на постигнатото. След това отново са весели.

Обичат свободните професии, без седене зад бюрото и определен работен ден. Трябва да са внимателни с парите, защото им изтичат през пръстите им.

Умеят да проникват в скритите кътчета на човешката същност. С добронамерената си прямота, често си печелят врагове, които обаче скоро се убеждават в правотата им. Обичат да са сред хора и имат много приятели. Не обичат лъжата и ако разберат, че сте неискрен, преставате да съществувате за тях, защото самите те са винаги коректни.

Риби 20.02 - 20.03

Елемент: Вода
Планета: Нептун
Камък: Топаз
Цвят: Морскосин
Темперамент: Меланхоличен

Характеристика на зодията
Слънцето в Риби определя хората, родени под този знак, като амбивалентни и с труден за опознаване характер. Те менят често настроението си. Притежават неограничени възможности, скрити дълбоко в тях, които може да се проявят в неочакван момент. Изправени са пред много възможности за избор и трудно взимат решение. А когато все пак го направят, нещо винаги затруднява действията им и им пречи да следват избрания от тях път.

Те неотклонно търсят своята истина. Винаги се стремят да доказват кой е крив и кой, прав. Не винаги обаче са правилно разбрани. Искрени в отношенията си с другите, те полагат грижи за тях, угаждат им и внимават да не ги наранят. Те са буфер в конфликтни ситуации и всички търсят тяхното одобрение. Затова трудно взимат решение и не заявяват категорично мнение. Склонни са към огромно (понякога неосновано) съчувствие и разглеждат всяка ситуация от различни гледни точки. За съжаление тяхната състрадателност и разбиране често е причина да ги обвиняват в предателство.

Не трябва да бягат от отговорност в професионален и личен план. В следствие на ситуации, които не са преценили добре, рибите често си създават проблеми, с които не може да са справят и търсят спасение надалеч. Многото цели, които си поставят, са причина за техните неуспехи.

Рибите понасят всичко безропотно и мълчаливо. Жертват се без да могат да се защитят. Търпят незаслужени обиди и наказания, и хората се възползуват от тяхната доброта. Те са лесно раними и често се отдават на самосъжаление, което им пречи да излязат от дадена ситуация. За да си осигурят спокойствие, са склонни да възприемат нечии виждания и да се впуснат в начин на живот, който им е напълно непознат, а скоро след това да го отхвърлят.

В любовта са готови да дадат всичко от себе си на избранника на сърцето си. Може да се обвържат с неподходящ партньор и ако срещнат своята половинка, нямат сили да се разделят с партньора си, защото се страхуват от проблеми в отношенията.

Рибите знаят цената на парите. Те са користолюбиви, склонни са да изпълват дома си с най-различни предмети и преследват богатството.

Въпреки чара си, са несигурни в обществото и желаят да изградят свой идеален свят, където да се чувстват добре. Понякога, в преследване на целите си, се уединяват, но това помага за тяхното развитие. За тях е огромно постижение, ако успеят да изживеят живота си според техните лични виждания и възвишени убеждения, отговарящи на високите цели, които са си поставили.

Айде, дано сте доволни :) сори за дългия пост, но знам, че ще е полезно

_________________
"И виждаш: цялата земя не стига едно сърце да погребеш.."


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2005 20:33 
Offline
Mègane Coach

Регистриран на: 16 Яну 2005 21:36
Мнения: 2327
Години: 36

Местоположение: Добрич
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 4 пъти
NqMa_LiuBoV_f написа:
Характеристика на зодията
Слънцето в знака на Скорпион предполага много от качествата, заложени в тази зодия. Скорпионите развиват рано своя интелект и са склонни да експериментират с околните, за да придобият нови знания. Те съзряват рано и физически, което е изпитание за чувствата на противоположния пол. Страстта им е причина за безразборни интимни контакти, както и за ранния им брак, който може да е изключително щастлив или нещастен.

Когато преследват нещо или някого, никой не може да ги отклони от целта. Не оценяват дори добронамерените предупреждения. Приемат ги като драстичен опит да им се попречи и със сигурност ги пренебрегват, за да продължат по своя път. Не рискуват обаче себе си. В случай на опасност, бързат да се скрият, докато бурята отмине. Не губят времето си напразно. Напротив, възстановяват силите си за поредната битка. След бурята, се хвърлят отново в атака. Това важи за личния и професионалния им живот.

Скорпионите са дружелюбни, силни и смели. Затова в случай на проблем, другите разчитат изцяло на тях. Те са предани и няма да позволят на никого да се доближи до техния избраник, защото са ревниви и обичат да властват. Стават много опасни, ако някой посегне на партньора им или иска да ги използва. Това е една от причините да влизат в нежелани конфликти, чийто край е напълно непредвидим. А започне ли битка за надмощие, правят и невъзможното, за да победят и са безмилостно жестоки.

Иначе, те желаят пълноценен и спокоен живот. Работят и създадат семейство, за което се грижат и обичат. Могат да извличат от хората най-доброто, а от своята брачна половинка - всички житейски удоволствия, стриктно определени от тях самите. Изискват от партньора си да промени напълно своите навици, което не е лесно. Затова трябва да се опитат да не ограничават ничия лична свобода или индивидуалност. Компромисът е задължителен, за да не се окажат обречени.

Скорпионите са уверени, горди и благородни. Те са устремени към върха и го достигат, защото знаят как. Обичат да са център на внимание и уважавани. Изглеждат добре, отлични домакини са и много самостоятелни. Трябва обаче да се борят със себелюбието, за да не изсмучат енергията на околните и своята собствена. По-добре е да бъдат Скорпиони-орли, символ на благородство и представители на висшата същност на този знак. Така осъществяват мисията си да са полезни на другите и на себе си.

Те трябва да се променят по отношение на своята злопаметност и отмъстителност, защото никога не забравят злото и чакат своя миг, за да нанесат удара на отмъщението.
Ебахти ! Абе супер верни неща има, сякаш сам съм го писал...започвам да вярвам че от зодията зависи какъв ще е човек. :crazy:

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2005 03:24 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 24 Юни 2005 16:35
Мнения: 20
Местоположение: V podleza
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
PaKo написа:
NqMa_LiuBoV_f написа:
Характеристика на зодията
Слънцето в знака на Скорпион предполага много от качествата, заложени в тази зодия. Скорпионите развиват рано своя интелект и са склонни да експериментират с околните, за да придобият нови знания. Те съзряват рано и физически, което е изпитание за чувствата на противоположния пол. Страстта им е причина за безразборни интимни контакти, както и за ранния им брак, който може да е изключително щастлив или нещастен.

Когато преследват нещо или някого, никой не може да ги отклони от целта. Не оценяват дори добронамерените предупреждения. Приемат ги като драстичен опит да им се попречи и със сигурност ги пренебрегват, за да продължат по своя път. Не рискуват обаче себе си. В случай на опасност, бързат да се скрият, докато бурята отмине. Не губят времето си напразно. Напротив, възстановяват силите си за поредната битка. След бурята, се хвърлят отново в атака. Това важи за личния и професионалния им живот.

Скорпионите са дружелюбни, силни и смели. Затова в случай на проблем, другите разчитат изцяло на тях. Те са предани и няма да позволят на никого да се доближи до техния избраник, защото са ревниви и обичат да властват. Стават много опасни, ако някой посегне на партньора им или иска да ги използва. Това е една от причините да влизат в нежелани конфликти, чийто край е напълно непредвидим. А започне ли битка за надмощие, правят и невъзможното, за да победят и са безмилостно жестоки.

Иначе, те желаят пълноценен и спокоен живот. Работят и създадат семейство, за което се грижат и обичат. Могат да извличат от хората най-доброто, а от своята брачна половинка - всички житейски удоволствия, стриктно определени от тях самите. Изискват от партньора си да промени напълно своите навици, което не е лесно. Затова трябва да се опитат да не ограничават ничия лична свобода или индивидуалност. Компромисът е задължителен, за да не се окажат обречени.

Скорпионите са уверени, горди и благородни. Те са устремени към върха и го достигат, защото знаят как. Обичат да са център на внимание и уважавани. Изглеждат добре, отлични домакини са и много самостоятелни. Трябва обаче да се борят със себелюбието, за да не изсмучат енергията на околните и своята собствена. По-добре е да бъдат Скорпиони-орли, символ на благородство и представители на висшата същност на този знак. Така осъществяват мисията си да са полезни на другите и на себе си.

Те трябва да се променят по отношение на своята злопаметност и отмъстителност, защото никога не забравят злото и чакат своя миг, за да нанесат удара на отмъщението.
Ебахти ! Абе супер верни неща има, сякаш сам съм го писал...започвам да вярвам че от зодията зависи какъв ще е човек. :crazy:

Awe da we naistina ima dosta verni ne6ta.
A po temata az sam bliznaci

_________________
Grim_&_Evil


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2005 12:02 
Offline
Тъмен Магьосник

Регистриран на: 21 Сеп 2004 17:07
Мнения: 875
Години: 32

Местоположение: На гости на Хари Потър
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Няма любоф ту ако ти си го писала треа те включат в рекордите на гинес :crazy:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2005 12:49 
Ах, леле....
знаеш ли колко сайтове с подобно инфо има?


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2005 13:17 
Offline

Регистриран на: 01 Яну 2005 05:11
Мнения: 12
Местоположение: Хотел***
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
близнаци


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2005 14:39 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 24 Юни 2005 16:35
Мнения: 20
Местоположение: V podleza
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
rosi^_^riu написа:
близнаци

Nai nakraq o6te edin bliznak :)

_________________
Grim_&_Evil


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2005 00:49 
Offline

Регистриран на: 09 Фев 2005 21:04
Мнения: 6
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
vodolei

_________________
I Live In Hell


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юни 2005 15:21 
Offline
Търсач

Регистриран на: 23 Яну 2005 17:48
Мнения: 55
Местоположение: на луната :)
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
rosi^_^riu написа:
близнаци
мн неща съм чела и само хубавите са верни :eyebrow:

_________________
Любовта дълго търпи и е милостива,
любовта не завижда,
любовта не се превъзнася,
не се гордее, не безобразничи,
не търси своето,
не се раздразнява,не мисли зло,
не се радва на неправдата,
а се радва заедно с истината,
всичко премълчава,
на всичко хваща вяра,
на всичко се надява,всичко търпи.
Любовта никога не отпада ....


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2005 23:39 
Offline
bLeSsEd
Аватар

Регистриран на: 04 Юни 2005 15:31
Мнения: 574
Години: 33

Местоположение: dobrich
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
az sam kozirog :dance: :dance: :dance: :oleole: :oleole: :oleole:

_________________
Мнението е като гъза - всеки го има, но не всеки го показва! :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2005 11:25 
Offline
Заинтересован
Аватар

Регистриран на: 12 Юли 2004 16:19
Мнения: 266
Години: 35

Местоположение: Who cares? (Gangster's paradise)
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
везни

_________________
Ууу WE!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2005 11:49 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 03 Юли 2005 23:10
Мнения: 216
Местоположение: http://prizebg.net/crazyd4
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
deva i mnoo nevqrvam v xoroskopite :2gun: :2gun:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2005 13:37 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 07 Апр 2004 17:00
Мнения: 30
Местоположение: пред ПС-то
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
браво :) като гледам доста девички се извъдихте :D Ади и аз съм към вас ------->>>> ДЕВА - Ела в отбора :fag: :rockon: :-D
А пък за зодиаците и инфото в хороскопите не вярвам много много ... :)

_________________
Изображение
http://freeftp.bergon.net/rack4/users/ico/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2005 21:44 
Offline
Търсач

Регистриран на: 23 Яну 2005 17:48
Мнения: 55
Местоположение: на луната :)
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Близнаци :)

_________________
Любовта дълго търпи и е милостива,
любовта не завижда,
любовта не се превъзнася,
не се гордее, не безобразничи,
не търси своето,
не се раздразнява,не мисли зло,
не се радва на неправдата,
а се радва заедно с истината,
всичко премълчава,
на всичко хваща вяра,
на всичко се надява,всичко търпи.
Любовта никога не отпада ....


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2005 22:33 
Offline
Още малко ..още
Аватар

Регистриран на: 24 Мар 2005 23:26
Мнения: 339
Години: 34

Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Овен..казват ,че били инати ...и не лъжат де :giggle:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2005 03:53 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 28 Юни 2005 20:49
Мнения: 15
Местоположение: w0rLd 0f wArCrAf7
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
kotak sam :)

_________________
Изображение
[b]Watch out for your back.
The Rogue is there.
If You feel the blade
Its just too late[b]


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2005 12:13 
Offline
Търсач

Регистриран на: 07 Мар 2005 09:20
Мнения: 65
Местоположение: SomeWhere In Nowhere
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
H@kEr написа:
браво :) като гледам доста девички се извъдихте :D Ади и аз съм към вас ------->>>> ДЕВА - Ела в отбора :fag: :rockon: :-D
А пък за зодиаците и инфото в хороскопите не вярвам много много ... :)

i az sam DEVa pxaxaxaxa :)

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2005 12:38 
Offline

Регистриран на: 09 Юли 2005 10:22
Мнения: 13
Местоположение: Генерал Тошево
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
дева съм...и незнам дали вярвам щот много рядко сядам да чета кво е характерно за зодията ми...

_________________
Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it, or just let it slip?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2005 00:12 
Offline

Регистриран на: 25 Юли 2005 23:08
Мнения: 1
Местоположение: Добрич
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
[color=indigo]Skorpion-nekoi mi kaza 4e bili mnogo dobri v sexa :2gun: [/color]


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2005 00:38 
Offline
Chris†ian
Chris†ian
Аватар

Регистриран на: 08 Авг 1984 13:37
Мнения: 2442
Благодарил: 36 пъти
Получил благодарност: 40 пъти
Лъв :eyebrow:

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2005 16:53 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 09 Мар 2005 23:35
Мнения: 27
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Аз съм овен и обикновено си ми личи...

_________________
Whatever....


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005 03:12 
Offline

Регистриран на: 05 Авг 2005 01:49
Мнения: 13
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Ами аз съм скорпион....какво да кажа най-сексуалната зодия според остролозите.Следваме мечтата си и правим всичко заради нея.Отмъстителни и дребна ви сме,и открито егоистични.Това го прочетох в една книга,до някъде отговаря на моето описание,но ест има и разминавки


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005 03:20 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 18 Фев 2005 19:15
Мнения: 1566
Години: 34

Местоположение: всеиздирвано
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
:pelvic_thrust: рак :pelvic_thrust:

_________________
talk to me... i wanna know your dreams.. []


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005 14:34 
Offline
Търсач

Регистриран на: 13 Май 2005 15:50
Мнения: 63
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
bliznaci


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2005 02:00 
Offline
Наблюдател

Регистриран на: 11 Дек 2004 17:32
Мнения: 33
Местоположение: Gangster's Paradise
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
the_crazyyy написа:
deva i mnoo nevqrvam v xoroskopite :2gun: :2gun:

ednakvo mislim
a inache i az sam deva

_________________
Stop, drop, shut 'em down, open up shop.
Oh, no, that's how Ruff Ryders roll


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2005 13:26 
Offline
bLeSsEd
Аватар

Регистриран на: 04 Юни 2005 15:31
Мнения: 574
Години: 33

Местоположение: dobrich
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
козирог

_________________
Мнението е като гъза - всеки го има, но не всеки го показва! :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2005 14:56 
Offline

Регистриран на: 05 Авг 2005 23:53
Мнения: 2
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Mmmmmuuuuuu!
6-ti mai


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2005 19:18 
Offline
Още малко ..още

Регистриран на: 03 Юни 2005 23:51
Мнения: 328
Години: 41

Местоположение: Добрич
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Стрелец

_________________
Keep driving, let the meter run!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2005 20:18 
Offline
Скучаещ

Регистриран на: 14 Фев 2005 18:57
Мнения: 168
Местоположение: V Dobrich ;)
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
TAMARA написа:
Mmmmmuuuuuu!
6-ti mai

Телец!
:) :) :)
На един и същ ден!

_________________
Baka Gattering


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2005 22:07 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 06 Дек 2004 17:28
Мнения: 1008
Години: 30

Местоположение: Greece
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
ma_ki написа:
TAMARA написа:
Mmmmmuuuuuu!
6-ti mai

Телец!
:) :) :)
На един и същ ден!

хехеххее и аз съм тогава ле :) :oleole: :oleole: :hug: :hug: :hug:

_________________
anywhere is possible


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 609 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов