Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 29 Мар 2024 02:30

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2011 15:36 
Offline
Търсач
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009 17:30
Мнения: 56
Местоположение: СССР-2
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 8 пъти
14 на сто от думите в съвременния български книжовен език започват с буквата "п". Изобилие, на което не може да се радва нито една друга буква. Сред това изобилие са думи като пират, плячка, печат, пътища, плевел... Плевнелиев. Какво е общото помежду им?
Какво е пират например? Пиратството обикновено е пожизнена професия. Защото пиратите умират млади. Няма разкаял се пират. Като пиратът Бен Гън от безсмъртния роман на Робърт Луис Стивънсън "Островът на съкровищата". Защо Бен Гън ли? Ами това е ученическият прякор на комсомолския секретар Росен Плевнелиев. Детското възприятие много точно улавя същински черти на характера. И много рядко бърка. Проявените в началото на съзнателния живот характерни черти като дребни набези, присвоявания, грабежи или други "геройства" се развиват в юношеска възраст и утвърждават по-нататък в зрялата възраст. Затова ученическият прякор остава за цял живот. Бен Гън започва с хазарт върху надгробните плочи, после става пират, плячкосва, накрая търси заровената плячка на самотния остров.
Плячката пък е нещо, което може да се заграби или отвлече при пиратски набези.

В телевизионния диспут в събота Плевнелиев заяви, че ако стане президент, няма да отиде в Бояна, а "ще си живее вкъщи". Ами да. Пред неговия "дом" резиденция "Бояна" е селски сарай. Семейството на Плевнелиев живее в тази двуетажна къщичка в баровския комплекс "Резиденшъл Парк София" - срещу "Бизнеспарк София". Снимките се появиха в медиите отдавна заедно със съобщението, че само покривът на закрития басейн при къщата струва 70 000 лв.

Съвременното плячкаджийство

обаче използва опосредствани методи. Плячката се отвлича от труда на хората. Ако владееш хората, ако упражняваш власт върху тях, може да ги ошушкваш до последната им стотинка. След 1989 г. току-що завършилият програмист Плевнелиев разбира, че в комсомолското секретарство няма плячка. По същото време настъпват радикални промени в българското общество. Цените спекулативно скачат, хиляди са изхвърлени на улицата. И обръщат погледи на Запад, мечтаят там да намерят работа. Точно в такъв "бизнес" нашенският Бен Гън надушва плячка.
"Взех кредит от 12 000 марки от мой роднина. Със... мисля, че беше 80 процента лихва. Той ми даде, защото ми повярва...", изповядва той старта на своя бизнес. До болка познато, нали? Един пести от закуска. Друг взема заем от любимата тъща. Трети пък - от верен роднина. Ах, тези добри роднини! Кой казва, че българите били неотзивчиви?
Има и други мнения по въпроса. Макар да не отговаря на нито един от критериите по спогодбата с Германия за обмен на кадри в строителството, нашият Бен Гън "успява" да получи квота и фирмата му "Ирис интернешънъл" е първата, която започва да изнася работници. Плячката се извлича от заплатите. Според достоверни източници, само 33% се изплащат на работниците. Останалата част се дели между

нашия Бен Гън и високопоставени фактори

във високите етажи на властта, които го подсигуряват с квоти. Истинските трудови доходи се крият, данъци и осигуровки не се плащат. За проверяващите органи се фабрикуват ведомости с невярно съдържание.
Печат означава белег, отпечатък. В случая ни интересува оня черен отпечатък, който имиграционните власти полагат върху паспорта на закононарушителя. Още на втората година "Ирис интернешънъл" е разследвана от специалните служби, митницата и трудовата полиция на Германия. Обискирани са квартирите на работниците, обектите, офисът на фирмата в Рюселсхайм, недалеч от Франкфурт. В ръцете на германските власти попадат фалшифицираните документи. Установени са крупни нарушения на трудовото законодателство и митническите разпоредби. Бен Гън е изловен и изгонен с черен печат в паспорта.
След изгонването му от Германия на нашия Бен Гън му се губят години, преди да бъде обявен за Велик строител. Какво става през този период - официалната му биография мълчи. Както аналите за живота на великите личности. На Мохамед му се губят години, преди да стане Пророк. На Иисус му се губят години, преди да стане Христос. На Моисей му се губят години, преди да стане Водач. Специалистите по въпроса обаче са на друго мнение: след като едни го изгонват, други започват да се интересуват от него. България отива към разруха, а знайно е, че пари се правят в държави, които се разрушават. Мит е, че западните фирми били честни и почтени. Сигурно има такива. Но ония, които идват в България, в по-голямата си част са перачи на пари или търсят лесни печалби чрез

бързи удари с противоправни средства

и корупция (справка: ЧЕЗ, ЕВН, Е.ОН, Дънди...). То и обстановката у нас е такава, че мутри, алчни министри, общинари и конкуренти всячески спъват опитите за почтен бизнес. Затова се търсят лица с подкупващи усмивки, сладки бърборковци без задълбочени познания и опит, но с доказани дарби в далавери и фалшификации. Точно на такъв човек попада фирмата "Линднер". И Бен Гън възкръсва от пепелта, тоест от черния печат.

Това е вилата на Росен Плевнелиев в Черноморец. Пак отдавна в медиите бе показано, ч тя е построена на крайбрежните скали, които са изключителна държавна собственост. Скандалът бе потулен.

Плячкосването продължава. Задачите на нашия Бен Гън като съуправител на "Бизнеспарк София" са по организация на проектирането и строителството на обекта. Но той се проваля още в първите три месеца. Първите сигнали са за корупция при покупката на ниви, попадащи в терена на сегашния "Бизнеспарк". Земята се купува на цена 2-3 долара/кв.м, а на инвеститора се фактурира по 15-20 дол./кв.м. С други думи, Бен Гън оплячкосва своя инвеститор. Г-н Ханс Линднер обаче хваща далаверата и веднага назначава съуправител от Германия, който да контролира процесите. Всички задачи по проектиране, търгове, организация и контрол на строителството вече се възлагат на немския съуправител. На нашия Бен Гън са оставени само представителни функции. Въвеждане в заблуждение следователно е оная част от официалната му биография, в която се твърди, че управлявал най-големия строителен обект на съвременна България, осъществяван от "Линднер" и дъщерните й фирми.
Обстоятелството, че е изловен, не стресва нашия Бен Гън. Пиратът си остава пират и плячката за него е като слънцето и въздуха за всяко живо същество. През ноември 2008 г. сегашният премиер е кмет на София, а Цветан Цветанов - заместник-кмет по сигурността. Точно тогава Столичният общински съвет решава да замени 20 дка общинска собственост срещу 24 дка от "Бизнеспарк-София", като стойността на замяната е определена на 72 евро на кв.м. Четири месеца по-късно 18,5 дка от същата тази земя е продадена, но вече срещу 238 евро на кв.м. Смята се, че само от тази "сделка" Бен Гън отмъква като

лична плячка 3 милиона евро!

Къде е отишла останалата част от плячката?
"На Росен Плевнелиев е дадена за инвестиционни намерения общинска земя и същата е продадена веднага след това. Това ли е цената за министерския пост на Плевнелиев?", пита Явор Гечев - председател на младежкото обединение на БСП.
Основателен е и друг въпрос: дали "оня" рушвет, поискан от нашия Бен Гън, е свързан със скандалното плячкосване на 3-те милиона евро за сметка на Столичната община и в кой точно момент от замяната и препродажбата на земята е поискан този рушвет?
Пътищата са съобщителни артерии, магистрали. В ресора са на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. И както се "случвали" останалите неща в живота му, нашият Бен Гън е назначен да оглави този ресор в качеството си на експерт. "В ГЕРБ работиха заедно с няколко фондации, с експерти от международни компании и Световната банка и бях поканен като експерт", изповядва той как е станало включването му в икономическия екип на ГЕРБ. Само две-три години преди това е признавал, че не разбира от строителство, че този сектор не му е интересен, смята го за голяма драма. А и дотогавашната му практика в "Ирис интернешънъл" и "Линднер" го потвърждава. Изведнъж провалилият се като строител е обявен за експерт по строителството. И му се възлага да стане световен шампион по бързо строителство на магистрали. Какво е обяснението?
Нека приемем като проява на моментно откровение признанието на нашия Бен Гън, че не разбира от строителство, че този сектор не го интересува. Сигурно е така. Но онова, което интересува неговите покровители и него самия, е плячката, която надушва в строителството на магистрали. Доказал е вече, че е експерт по плячкосване. И още в първия си ден на министерския пост присламчи агенция "Пътна инфраструктура" под своето крило. В строителството на пътища се наливат пари, много пари. Интересите и апетитите са огромни и нашият Бен Гън иска той да канализира "усвояването" на милиардите, тоест на плячката. Какво тук значат стандарти на строителство, качество на изпълнението, заключенията на експертизата? Разрушени участъци по АМ "Марица", пропаднало трасе по АМ "Тракия", течове в тунелите на АМ "Люлин"? Обещанията за бързо и евтино пътно строителство със средства от европейските фондове се оказват голям рекламен балон. За сметка най-вече на българския данъкоплатец. Иначе казано - изземване на средства от други дейности, от пенсии и заплати, от здравеопазване и образование, от социални помощи, от железопътния транспорт... Изчислил ли е някой досега каква е възвръщаемостта от пътното строителство? За нас, гражданите, народа, Върховния суверен на Република България? Не за г-н П. и кръга около него.
При това положение ще ходим ли за гъби идната неделя? Ще се спотаяваме ли, вместо да излезем заедно? Ще критикарстваме ли по кръчми и кафенета, вместо да запретнем ръкави? Да оплевим родната нива от вредните растения и бурените, от плевелите, които задушават политическото пространство?

(копирано от статията на д-р Радко Хаджиев )


PS Ще гласувам за Калфин и майор Деянов:)

_________________
"Никой не е забравен,
Нищо не е забравено..."

Любимият ми игрален български филм е "Черните ангели"1970 г. :)



За това мнение авторът seriozen088 е получил благодарност от svetlin71 (31 Окт 2011 19:34)
  Рейтинг: 9.09%
Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2011 15:41 
Offline
Наблюдател
Аватар

Регистриран на: 18 Сеп 2004 13:54
Мнения: 35
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
колкото и да се опитват с провокациите и купуването на гласове,бсп и дпс нямат шанс


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2011 15:50 
Offline
Търсач
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009 17:30
Мнения: 56
Местоположение: СССР-2
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 8 пъти
Лицето плевнелиев ще загуби в неделя независимо от многото напъни ,купени медии и социологически агенции...

_________________
"Никой не е забравен,
Нищо не е забравено..."

Любимият ми игрален български филм е "Черните ангели"1970 г. :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2011 15:56 
Offline
Зарибен
Аватар

Регистриран на: 02 Дек 2006 15:35
Мнения: 433
Години: 30

Местоположение: Ейййй там горе на черешата :)
Благодарил: 12 пъти
Получил благодарност: 4 пъти
seriozen088 написа:
Лицето плевнелиев ще загуби в неделя независимо от многото напъни ,купени медии и социологически агенции...
Shte vidim :D


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2011 16:14 
Offline
Търсач
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009 17:30
Мнения: 56
Местоположение: СССР-2
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 8 пъти
BoOoONNzaIiIiIiI написа:
seriozen088 написа:
Лицето плевнелиев ще загуби в неделя независимо от многото напъни ,купени медии и социологически агенции...
Shte vidim :D


Ще видим,но не е лошо да отидеш до урните и да гласуваш против плевнелиев...

Плевнелиев - не навреме и не на място



Снимка: argumenti-bg.com
Автор: Илия Илиев






Поведението в хода на предизборната кампания на кандидата на ГЕРБ за президентския пост Росен Плевнелиев ясно показва, че този човек не се чувства удобно в дрешките на политик. Тази му неадекватност се забелязваше и докато беше министър, но основно от специалистите. Сега все повече граждани се убеждават като наблюдават предизборните му изяви, че се е появил в ролята на кандидат не навреме и не на място.





Ето някои примери. В страната и особено в София, Пловдив, Варна , Плевен и други големи градове ври и кипи. Хората очевидно подкрепят масовите младежки протести срещу циганската престъпност и пряката й връзка с антибългарската по същество линия на политическата „класа" и в частност на управляващите в момента спрямо отвратителните и неспирни безобразия и закононарушения на мургавото население. За Плевнелиев обаче се касае за частен криминален случай, за маловажна предизборна шумотевица. Тежко разминаване с отдавна наложилата се и силно актуализирана в момента истина в масовото съзнание.





Онзи ден при посещението си в общинската болница в град Бяла кандидат-президентът на ГЕРБ , заяви, че реформата в здравеопазването е тотален приоритет и трябва да се случи. Но не само не се е случила досега тази реформа, но е очевидно за всеки що-годе образован българин, че няма и да се случи и при това управление.





Само тази година Росен Плевнелиев четири пъти по различни поводи сподели, че не желае да се занимава с политика, че е напълно чужд на предложенията да става президент. Първото беше през януари, последното през август. „Беше 1989 година. Реших да бягам в САЩ, за да правя наука там... Все повече и повече искам да се върна към науката... Винаги съм искал (да се занимавам) с научна работа" – това е набивания само допреди месец образ за този човек, който в немалка степен се доближава до действителния.





Ето какво казва за себе си като строител и инвеститор: „Аз съм управител на строителна фирма, неразбирайки самия процес строителство... По образование съм компютърен инженер, случайно попаднал в строителството и инвестиционния бизнес... На мен строителството не ми е интересно... аз съм човек, който, от една страна, е нещастен, че се занимава със строителство, а от друга - безкрайно щастлив, че е в строителния инвестиционен бизнес... За себе си съм решил - в бизнеса с недвижими имоти ще съм още 3-4 години, а след това искам да стана преподавател..."





И изведнъж „Аз мога да бъда лидер!" като има предвид политическата практика. Ами не може, не е негова област на нагласи, подготовка, няма я там личната перспектива, формирана с години! Бил е някога комсомолски активист, но главно защото е бил наше момче в онези години и отличен ученик. Само преди няколко месеца в централен ежедневник сподели: „Аз не съм тук да правя избори, не съм тук да се целя в позицията на президент, кмет или министър-председател. Аз не съм политик, не съм член и на партията, аз съм експерт и държа да остана такъв, защото в живота си трудно съм се местил бързо от едно място на друго. Всички проекти, които работих, бяха дългосрочни".





Досега той не е правил никакви политически изявления, не е заемал позиции по никой политически въпрос. За какво го вкараха в борбата за високия пост? Евентуално да спечели и да топли стола за Борисов ли, на който онзи смята да го смени след пет години? Жалка перспектива за иначе умен, богат, коректен в отношенията си, успял в досегашния си живот човек, имащ и заявил при това съвсем други виждания за своето бъдеще. ГЕРБ и правителството ускорено се свиват в електорален план, хората са отблъснати от арогантността на управляващите. В обществото се надига отрицание на некадърната власт, желание за наказателен вот.





Затова беше потребен поврат в публичен план. Кандидатурата на Плевнелиев е подбрана да смекчи тези отрицателни ефекти от дейността на гербаджиите, сама по себе си тя не предизвиква враждебност. В поведението му от момента на обявяването на кандидатурата му отчетливо се забелязва вялост, зле скривано нежелание да излиза насветло в дискусии, интервюта и сблъсъци, за които очевидно не е подготвен. Той е способен да обективизира поведението си, самокритичен е в достатъчна степен и видимо се чувства много неудобно в сегашната си роля.





Росен Плевнелиев принадлежи към кръга "България 2020", където основни фигури бяха банкерката Цветелина Бориславова и бизнесмена Иво Прокопиев. По информации от медиите, тримата са съседи по къщи южно от България. Сегашната съпруга на кандидат-президента на ГЕРБ работи в издание на Прокопиев- Харманджиев.





Около групичката Цветелина Бориславова - Иво Прокопиев - Иван Кръстев - Светослав Божилов - Александър Божков стартира проектът за контрол над обществените настроения „Типинг пойнт" (в свободен превод "Повратна точка"). Негова първа цел беше създаването на политическия образ Бойко Борисов, налагането му в публичното пространство и докарването му до върха на изпълнителната власт. Малкълм Гладуел дава определение за тази „Повратна точка" – как малките неща могат да доведат до големи промени. Тази групичка активно, макар и задкулисно, подпомогна по-късно и създаването и налагането на „Атака".





За Вашингтон е неприемливо техният довереник Борисов, когото са докарали да контролира ключовата в България изпълнителна власт, да избяга в президентското кресло. „Точката" прави поредния поврат и с Росен Плевнелиев прилага схемата, която ГЕРБ приложи при кандидатите за кметове в повечето селища в страната – щом има висок рейтинг, другото е трето и пето.





Същата философия на масова изборна манипулация, почти същият механизъм за налагане на образа, които видяхме и при Бойко Борисов. Преподава той във Висшата школа на МВР, тренирал карате и след промените внезапно срещнал една голяма и осигурена с всичко охранителна фирма „Ипон" и я оглавил. Късмет! Нищо не разбира от охранителна дейност и бизнес, но ето на! Плевнелиев пък след промените фукнал за Америка, попаднал обаче на едни паркинги в Германия, срещнал там най-неочаквано, една голяма строителна фирма и станал голям мениджър и предприемчив инвеститор в строителството, макар да не разбира нищо нито от строителство, нито от мениджмънт, нито дори от финанси.





Късмет! Сбъднал американската мечта, сграбчил ябълката на Рокфелер, възседнал летящото килимче от 1001 нощ. Плевнелиев също като Борисов играе роли, в които са го набутали за фасада. Някой си изваден на голям и шарен билборд, изникващ внезапно пред очите на гражданите след поредната „повратна точка". Представят го като строител на магистрали. Които иначе ни убеждават, че неспирно строи премиерът, той реже и лентичките, него въртят с ножици в мазолеста ръка по телевизиите.





Като ученик съучениците на Росен го наричали Бен Гън, имайки предвид героя от „Острова на съкровищата". Мълвата и други форми на съвременната комуникация в интернет целят да предизвикат масова социална зараза. С надеждата, че шепа специално устроени хора стигат, за да предизвикат революционна промяна. В случая политическият въздухар да бъде приет като перспективен и достоен кандидат за най-висшия държавен пост. Бен Гън обаче ходи по страниците на романа с маймуна на рамото. Доскоро една от „маймуните" на рамото на премиера Борисов беше именно Плевнелиев.





Никога не мога да замълча и да прикрия истината, казва той в "24 часа". Няма такъв човек на грешната земя, навършил седемгодишна възраст, теоретически е невъзможно. Най-често човек заблуждава себе си, изтласква в несъзнателното редица истини, а оттам неволно вади неистини или полуистини пред другите. Всеки зрял и социално активен индивид знае, че има доста истини, които могат да навредят, ако бъдат изречени или написани и затова се заместват с неистини или премълчавания. Всички лъжем всеки ден по няколко пъти.





Не е възможно предприемач, действащ на наш терен от две десетилетия, чиито фирми взимат апетитни строителни обекти, както и печелят някои знакови проекти, само веднъж да се е срещал с корупционери и никога да не се налагало да бутне под масата. Няма как това да стане това тук в нашата родина, непрестанно сочена от Брюксел като затънала в корупция страна!





Цветан Цветанов, който като шерп извърши доста черна работа при създаването на партийните структури на ГЕРБ и набирането на средния слой клиентелисти по места, улови момента да си отмъсти, че пак е прекаран в живота и му измъкват президентския пост изпод носа. За да го дадат на някой от „баш елита", който не си е мръднал и малкия пръст за нещо съществено. Все едно му казаха, че му миришат чорапите и не става за голямата работа в политиката. Пратиха го да оглавява предизборния щаб и да копа електоралната нива в полза на внезапно появилия се в политиката съсед на Цветелина.




Вътрешният министър се възползва от изявлението на депутата Георги Божинов и фактически го потвърди като сподели пред публика и медии, че знае от самия Плевнелиев за Оня опит за искане на подкуп в размер на 500 000 евро. Уточни важно обстоятелство, че добре знае кои са били въпросните три лица, а именно едни субекти, отдавна подозирани в участия в корупционни практики. Сподели и важни подробности, с които обезсмисли напълно последвалите опровержения и бръщолевения откъм ГЕРБ и Столична община.





Съзнателно и целенасочено нанесеният от шефа на предизборния щаб удар върху кандидата за президент причини сериозни щети на кампанията и на самия публичен образ на кандидата. Това е съществен момент в кампанията, той не е сам по себе си, а важен симптом за морално-политическото състояние на клиентелата ГЕРБ. Управлението на кабинета е очевидно неуспешно и самата псевдопартия е във фаза на начален разпад и изострящи се вътрегрупови противоречия.





Росен Плевнелиев обективно не е силна кандидатура, няма да може, а и не желае да води активна, настъпателна политическа борба с опонентите си. Ще бъде респектиран в лични двубои с други кандидати, затова и бяга от директни сблъсъци. Вътрешните противоречия в ГЕРБ вероятно ще поднесат още неприятни изненади за управляващите, ще изтекат оттам нови компромати. Срещу ГЕРБ са настроени почти всички появили се на терена кандидатски двойки и структурите, стоящи зад тях, оттам ще има чувствителни удари върху кабинета, ГЕРБ и лично срещу Борисов, ще го отнесе и Плевнелиев.





Няма ди мине безследно и фактът, че в Брюксел отрязаха България от Шенгенското пространство. По времето на правителството с външен министър Ивайло Калфин страната влезе в Евросъюза, а това правителство не можа да стори значително по-малкото – да ни вкара в зоната на еврото и на Шенген. Несъмнено доста ще навреди на кампанията на ГЕРБ и случаят в Катуница, последван от много неприятни за правителството улични протести. Балотаж явно ще има, тогава нагласите сред избирателите да гласуват наказателно ще се проявят във вреда на Росен Плевнелиев. Каквито и гимнастики с цифри и проценти да правят сега напазаруваните социолози, политолози и обикновени пиарки.

_________________
"Никой не е забравен,
Нищо не е забравено..."

Любимият ми игрален български филм е "Черните ангели"1970 г. :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 01:33 
Offline
Луд умора няма
Аватар

Регистриран на: 23 Ное 2005 04:35
Мнения: 640
Благодарил: 19 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
BoOoONNzaIiIiIiI написа:
seriozen088 написа:
Лицето плевнелиев ще загуби в неделя независимо от многото напъни ,купени медии и социологически агенции...
Shte vidim :D

Е видяхме, той спечели :)

_________________
Всяко малко гущерче желае да стане голям крокодил, но не всяко умее добре да плува ;)



За това мнение авторът Falco е получил благодарност от BoOoONNzaIiIiIiI (31 Окт 2011 12:09)
  Рейтинг: 9.09%
Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 02:49 
Offline
Търсач
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009 17:30
Мнения: 56
Местоположение: СССР-2
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 8 пъти
Това го видяхме всички,това ли успя да измислиш...доволен ли си от африканската организация на купуване на гласове и арабската експедитивност в броенето...?

Питам и отговор не искам:)

...
Много мъка ни очаква с герберите...



За това мнение авторът seriozen088 е получил благодарност от svetlin71 (31 Окт 2011 19:39)
  Рейтинг: 9.09%
Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 11:29 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 22 Яну 2011 19:11
Мнения: 23
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Ако искаш, да върнем червените, че поне ще цъфнем. Както преди няколко години всичко беше в ред в държавата.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 11:56 
Offline
Администратор
Администратор
Аватар

Регистриран на: 03 Май 2009 16:18
Мнения: 1352
Години: 35

Благодарил: 19 пъти
Получил благодарност: 58 пъти
seriozen088 написа:
Това го видяхме всички,това ли успя да измислиш...доволен ли си от африканската организация на купуване на гласове и арабската експедитивност в броенето...?

Питам и отговор не искам:)

...
Много мъка ни очаква с герберите...


Каква мъка е брат, ти луд ли си... мани ги тия комунисти тъпи. Толкова са изпаднали, че нямам думи. Добре, че са ГЕРБ че барем света чу за нас малко. Да си спомняш някаква световна изява докато бяха на власт тия комуняги, НЕ! Ае наи-добре да не изброяваме още важни елементи, които не присъстваха в управлението им, че няма смисъл от безкрайни спорове и тн.

_________________
Докато има будали, ще има и тарикати!
Искаш ли да получиш умен отговор,питай умно.
Изображение



За това мнение авторът cooliovato е получил благодарност от BoOoONNzaIiIiIiI (31 Окт 2011 12:10)
  Рейтинг: 9.09%
Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 12:38 
Offline
Луд умора няма

Регистриран на: 14 Фев 2008 22:32
Мнения: 709
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 38 пъти
глас за бсп е глас за дпс това е истината а за купуване на гласове не говори че ме избива на смях дпс-то нямат равни тука и няма да имат


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 17:46 
Offline
Търсач
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009 17:30
Мнения: 56
Местоположение: СССР-2
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 8 пъти
Една организация ,която се нарича граждани за европейско развитие на България(герб) ,още в заглавието си показва ,че е клекнала за господари отвън...
Не искам "Ханс" или "Джон" да ми казват какво да правя и когато не се разбирам с "Драган" да ходя да го тропам при "Ханс" или "Джон"...
Герб в зародиша си e майкопродавна,отцеругателска организация...
Хвърляйте пепел върху бащиното си огнище,герберчета...герберасти...
Ще съберете стинки...

....

За създаването на дпс са виновни "седерастчета" като сдс,но и те са за предпочитане пред боядисали се седесарчета като герберасти...сега се правят на интересни...с малцинствени въпросчета...въпросите за малцинставата са второстепенни именно, защото са за малцинства ...преди 15 години например имахме повече шансове дори и със седерастите барабар...
Други са важните въпроси...какво правим и какво да правим като света през това време се развива бясно...каква ни е държавната политика да имамe повече хляб,деца,здраве и образование,независима отвсякъде БЪЛГАРИЯ...

_________________
"Никой не е забравен,
Нищо не е забравено..."

Любимият ми игрален български филм е "Черните ангели"1970 г. :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 18:53 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
cooliovato написа:
seriozen088 написа:
Това го видяхме всички,това ли успя да измислиш...доволен ли си от африканската организация на купуване на гласове и арабската експедитивност в броенето...?

Питам и отговор не искам:)

...
Много мъка ни очаква с герберите...


Каква мъка е брат, ти луд ли си... мани ги тия комунисти тъпи. Толкова са изпаднали, че нямам думи. Добре, че са ГЕРБ че барем света чу за нас малко. Да си спомняш някаква световна изява докато бяха на власт тия комуняги, НЕ! Ае наи-добре да не изброяваме още важни елементи, които не присъстваха в управлението им, че няма смисъл от безкрайни спорове и тн.



И какво, като чу света за нас? Какво направо разбойко освен да ни направи за посмешище


_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 19:50 
Offline
Администратор
Администратор
Аватар

Регистриран на: 03 Май 2009 16:18
Мнения: 1352
Години: 35

Благодарил: 19 пъти
Получил благодарност: 58 пъти
Ех сгрешил човека един път и хайде, вече това е лицето на Бойко. Стига глупости, не казвам че е направил адски много, но поне човека се опитва. Много повече световни изяви има от Станишев, много повече Евро фондове са усвоени за разлика от миналото правителство, много повече пътища се направиха, държим също най-ниските данъци в ЕС... малко ли е това?

_________________
Докато има будали, ще има и тарикати!
Искаш ли да получиш умен отговор,питай умно.
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2011 22:59 
Offline
Намерил си мястото
Аватар

Регистриран на: 10 Фев 2007 20:23
Мнения: 540
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 8 пъти
seriozen088 написа:
Една организация ,която се нарича граждани за европейско развитие на България(герб) ,още в заглавието си показва ,че е клекнала за господари отвън...
Не искам "Ханс" или "Джон" да ми казват какво да правя и когато не се разбирам с "Драган" да ходя да го тропам при "Ханс" или "Джон"...
Герб в зародиша си e майкопродавна,отцеругателска организация...
Хвърляйте пепел върху бащиното си огнище,герберчета...герберасти...
Ще съберете стинки...

....

За създаването на дпс са виновни "седерастчета" като сдс,но и те са за предпочитане пред боядисали се седесарчета като герберасти...сега се правят на интересни...с малцинствени въпросчета...въпросите за малцинставата са второстепенни именно, защото са за малцинства ...преди 15 години например имахме повече шансове дори и със седерастите барабар...
Други са важните въпроси...какво правим и какво да правим като света през това време се развива бясно...каква ни е държавната политика да имамe повече хляб,деца,здраве и образование,независима отвсякъде БЪЛГАРИЯ...

НЕseriozen, пак ти казвам ... като след предишните избори ..... лекувай се момчето ми, лекувай се че изтърваш и последният трен, работата при тебе е МНОГО ЗЛЕ .... вервай ми, а иначе ..... може би си се затъжил толкова много за обещаната целувка .... от Доган??!!

_________________
Изображение

Прост народ - слаба Държава! :bored:

Download




Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2011 00:35 
Offline
Born To Be Wild
Аватар

Регистриран на: 06 Юли 2006 22:40
Мнения: 3242
Години: 35

Местоположение: The Nearest Churchyard
Благодарил: 11 пъти
Получил благодарност: 37 пъти
Темата се изчерпва само с подписа на колегата отгоре:
"Прост народ, слаба държава"
Държавата става все по-слаба от година на година, а когато лидерите й са прости (има огромна разлика между умен крадец и прост такъв, какъвто е случаят в момента) работата наистина не отива на добре...

А за какви комунисти и гербаджии ми говорите. Ако има по-голям комунист от бат ви Бойко, аз да не мръдна. Ама комунист в най-лошия смисъл на думата (защото има и положителен такъв). Не ми се говори за кръга Ипон, за СИК (която всички знаят с какъв произход е), за това всъщност кой целуваше и прегръщаше Доган доскоро...та в момента ни управляват комунсти, драги колеги...ама от ония най-гадните и подлите... Да живее "простият народ" и "слабата държава" :two beer:

_________________
Бях побеждаван и пречупван,
падах на колене, когато надеждата се изгубеше.
Дойде времето да променя себе си...

В този ден вече виждам ясно, всичко се събужда за живот,
мъчително място и съкрушена мечта, ще оставя всичко зад гърба си

Никога няма да копнея за това, което е можело да бъде,
Съжалението няма да похаби живота ми отново...
Няма да поглеждам назад, ще се боря, за да остана...



Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2011 00:46 
Offline
Луд умора няма

Регистриран на: 14 Фев 2008 22:32
Мнения: 709
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 38 пъти
прости селяни говорят че герб не са направили нищо общаците да си мълчат и толкова имам фирма и от както са герб на власт всичко си идва на мястото почва да има ред при комунистите беше някакъф ужас


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2011 00:53 
Offline
Born To Be Wild
Аватар

Регистриран на: 06 Юли 2006 22:40
Мнения: 3242
Години: 35

Местоположение: The Nearest Churchyard
Благодарил: 11 пъти
Получил благодарност: 37 пъти
От хора с "фирми", подобна грамотност и обща култура държавата ни процъфтява...просто е някакъФ рай в момента. След година-две хората ще се научат и пътна настилка да ядат, защото друго в тая държава няма да остане. И не виждам кой си ти, за да определяш хората като "прости селяни общаци", при положение, че огромната част от народа са работници и точно те ти крепят "фирмата", а не бат ти Бойко и магистралите му. Но както казах, жив и здрав да си и да има повече "тъпи селяни" да ти бачкат за благото...

_________________
Бях побеждаван и пречупван,
падах на колене, когато надеждата се изгубеше.
Дойде времето да променя себе си...

В този ден вече виждам ясно, всичко се събужда за живот,
мъчително място и съкрушена мечта, ще оставя всичко зад гърба си

Никога няма да копнея за това, което е можело да бъде,
Съжалението няма да похаби живота ми отново...
Няма да поглеждам назад, ще се боря, за да остана...



Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2011 21:34 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
(tooth)

Изображение

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2011 20:33 
Offline
Почетен потребител
Аватар

Регистриран на: 28 Яну 2004 20:28
Мнения: 2021
Години: 41

Местоположение: Добрич
Благодарил: 4 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
толкова е прос българския народ че не само че не оценява ситуацията ами и не знае какво иска
призовавам не доволните в тази тема да напишат какво искат за своето бъдеще и после обаче да обясни как може да се постигне то
и хайде стига с това че сте гладни не се наядохте хора които имат пари за компютър и пари за интернет не е гладен
и когато говори че е гладен означава че е алчен

_________________
Въпрос на вкус, казало кучето и се близнало под опашката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2011 18:27 
Offline
Търсач
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009 17:30
Мнения: 56
Местоположение: СССР-2
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 8 пъти
Ти как си с информационното обезпечаване,Aca?
Компютри се намират и за 20,- лв и за 60,- и повече,интернет на месец има и за 5 лв....
Това пари ли са ?

_________________
"Никой не е забравен,
Нищо не е забравено..."

Любимият ми игрален български филм е "Черните ангели"1970 г. :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2011 18:40 
Offline
Търсач
Аватар

Регистриран на: 23 Яну 2009 17:30
Мнения: 56
Местоположение: СССР-2
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 8 пъти
В света на Оруел... или когато престъпленията се наричат нередности.

(копирано от статията на д-р Радко Хаджиев)

Приключиха изборите за държавен глава и органи на местната власт, обяви Централната избирателна комисия (ЦИК). В действителност приключи поредният фарс. Опасенията на Венецианската комисия, ПАСЕ, ОССЕ, неправителствени организации и някои медии се сбъднаха. Т. нар. избори биха рекорда по шокиращи манипулации и фалшификации: контролиран вот, белязани бюлетини, незаконна агитация, купуване на гласове, гласуване след края на изборния ден, натиск върху кандидати и избиратели, дори заплахи за физическа разправа. От МВР пък обявиха, че за тях “не вáжи” конституционният императив на чл. чл. 25 и 26: само валидната лична карта удостоверявала кой е български гражданин! Така десетки хиляди граждани се оказаха в “забранителен” списък, докато обявени за издирване криминално проявени лица се оказват “правоимащи”. Стотици хиляда пък са “фантомите”, според бившия член на ЦИК проф. Михаил Константинов.
Ами лишените от правото да гласуват над един милион граждани с български паспорти зад граница?
Ами стотиците хиляди “недействителни” бюлетини? От фондация “Отворено общество” посочиха, че когато количеството им надхвърля 3% вотът се смята за контролиран. При огласените от ЦИК 6.4% вотът определено е бил чудовищно контролиран.
Ами фалшификациите в София? Липсват протоколите от 35 секции; липсват подписите на половината от членовете на ИК в над 100 протокола; със съмнителна достоверност са други 130 протокола...
Ами незаконно изнасяните чували с бюлетини?
Ами депутатите от ГЕРБ Станислав Иванов и Иван Божилов, които присъстваха при преброяването?
Ами скандалната сделка между ГЕРБ и ЕНП в Главиница, Силистренско, с която властта си подсигурява повечето от инфраструктурните проекти?
Ами отказът на медиите – най-вече издържаните пряко от българския данъкоплатец национални медии – да предоставят на всички кандидати равнопоставени условия? Както и да разкрият истината дали един от кандидатите с пиратския прякор Бен Гън е затънал до гуша във финансови далавери, дали богатството му е плод на криминални деяния, дали е измамил стотици работници, фалшифицирал официални документи, следствие на което е бил изгонен от Германия с черен печат в паспорта?
При 48.4% избирателна активност на втория тур за президент подадените гласове са 52.58% към 47.42% в полза на Росен Плевнелиев. Каквито и да са цифровите и словесни еквилибристики, какъвто и да е тонът на бравурните фанфари на властта, изводът е категоричен: само една четвърт от имащите право на глас дадоха вота си за избраника на властта. 74.56% не пожелаха да го подкрепят. Или им е била отнета възможността да гласуват. Което пък е друго категорично свидетелство, че целта на фабрикувания от мнозинството Изборен кодекс е да лиши част от народа да упражни конституционното си право на глас. Защото се страхува от тази част от народа!
Плевнелиев следователно не е избраник на Върховния суверен на Република България, на целия народ. Той е избраник на властта. Най-многото, което може да представлява, е само малка част от народа. И съгласно чл. 1 ал. 3 на Конституцията никоя част от народа, политическа партия или отделна личност в никакъв случай “не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет”.
Значителна част от тези 74.56% избиратели в действителност отказаха да участват в изборния фарс. Не желаят да приемат Изборен кодекс, който безапелационно предвижда служебна победа за властта. Не желаят да приемат и властта с нейния цивилизационен избор от перманентни лъжи, нагъл грабеж над гражданите и обществото, чудовищни фалшификации... Не желаят да приемат нейните Бочоолу и Гочоолу, нито изцъклените от екрана очи на Данко Хърсъзина. Отказът от участие също е избор и то осъзнат. Това също е проява на електорална воля. И никой не може да внушава на народа, че не гласува, защото е доволен. Народът е този, комуто властта принадлежи не само по Конституция, но и по смисъл, по разум и по Божия воля и усмотрение. Той е Върховен суверен. Той е този, който може да решава какво и как да го направи. Включително и непосредствено! (чл.1 ал. 2 на Конституцията). Днес той отказа реално да легитимира властта на избраника на властта. Защото избраникът на властта му е чужд. Защото е враждебен. Защото като част от властта е нагъл, лъжлив и крадлив. И защото демокрацията – нека припомним – е преди всичко народна воля. А народът никога не е малцинство!
....
...
"За лошата организация на изборите може да се носи административна, но не и наказателна отговорност", приглася прокуратурата по повод изнесените чували с бюлетини, фалшификациите, скандалното престъпване на конституционно гарантираните права. "Всичко, което не е посочено в Наказателния кодекс като престъпление по отношение на изборите, е нарушение", пояснява и Главният прокурор.
...
Нека поясним: длъжностните лица не могат да извършват “нарушения”. В изискванията за заемане на поста, на който са поставени (назначени, избрани), ясно са разписани техните задължения. Те са длъжни да бъдат изпълнители на волята и интересите на нацията, да се ръководят единствено от закона и да бъдат политически неутрални (чл. 116 на Конституцията). Онези от тях пък, които са избрани за народни представители или за министри полагат клетва със същото съдържание. Следователно, всяко “нарушение” от тяхна страна може да се тълкува само и единствено като осъзнат акт на престъпване на конституцията; те съзнават общественоопасния характер на своето деяние, предвиждат и искат настъпването на немаловажни и общественоопасни вредни последици. Със своите актове и действия те засягат държавните и обществените интереси в такава степен, че накърняват основите на държавността и личностната ценностна система. Именно тази висока степен на опасност отличава престъплението от нарушението, от обикновената простъпка. Затова в никакъв случай не може да квалифицираме като “нарушения” такива деяния на длъжностни лица, които престъпват закона и в резултат на такова престъпване някои придобиват облаги, а други – вреди!

Нещо повече, доколкото тези актове и действия са противоконституционни и се налагат силово, може да се спори дали целта им не е антидемократично изменение на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй?

Точно на това учат студентите в Юридическите факултети доцентите и професорите по наказателно право. Защо уважаемата прокуратура смята, че в практиката й не трябва да бъде така? А дали съставите на чл.чл. 167-169г и 282 са осъществени “по отношение на изборите” или пък “по отношение” на друга дейност – това е ирелевантно. Щом някой е придобил облаги, а друг – вреди и извършителят е длъжностно лице, Наказателният кодекс е категоричен за наличието на съставомерно деяние.

Злото обаче се корени най-вече в Изборния кодекс, изработен от “експерти” на ГЕРБ и приет от мнозинството в НС през януари т.г. Много са пороците на този кодекс, да се изброят само е необходима цяла монография. Нека посочим само, че ЦИК е превърнат в политически орган на изпълнителната власт, директно зависим от “списъците” на МВР, от “волята” на МВнР да открива избирателни секции в чужбина, от служба ГРАО на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (министър на което до септември т.г. е Плевнелиев). Повечето от пороците на кодекса директно престъпват Върховния ни закон. Оказваме се в зловеща ситуация. Демократичната ни конституция не е отменена, но при условията на герберското властване властта е обявила неподчинение на Конституцията, на гражданските закони, на ЕС норми. Вместо тях действат герберските противоконституционни закони и актове. На практика властта се опитва да налага тотален терор над гражданите и обществото, тоталитарен режим. "Тоталитаризмът се промъква в обществения организъм и се настанява безцеремонно в икономиката и оттам навсякъде", алармира и Васил Василев, основател на Съюза на работодателите в България.

Ситуацията напомня тази в Германия след завземането на властта от нацистите: демократичната Ваймарска конституция не е отменена, но в Германия действат само и единствено нацистките противоваймарски закони и актове.

Изборите трябва да се контестират – това е повече от очевидно! Президентските – пред Конституционния съд. Общинските – пред Административния съд. Както и да се подеме национална кампания в защита на демокрацията. Учени и преподаватели, студенти и учащи се, учители, медици, предприемачи, представителите на недоубития малък и среден бизнес, земеделски стопани и арендатори, работодатели и синдикати, и най-вече пенсионерите – всички заедно да излезем в защита на конституционно установения правов ред. Против напиращото тоталитарно зло.

И нека припомним, че ако Георги Димитров успя да разгроми фашизма в Лайпциг, това се дължи най-вече на обстоятелството, че непосредствено след завземането на властта от нацистите, в Германия съществуваше все още “нормативна” (буржоазна) държава – тази на Ваймарската конституция, която постепенно бива измествана от “прерогативната” държава на нацистите. С усета си на забележителен политик Димитров осъзна ситуацията, овладя я и успешно вби клин между нормите на все още съществуващата буржоазна държава и тези на бързо формиращата се нацистка държава.

Важна е следователно осъзнатата първа стъпка. Индивидуалната смелост, примерът, който вдъхновява и който може да се разпространява. Той е и най-добрата защита срещу тоталитарното зло. Именно индивидуалната смелост и примерът за морална отговорност направи съвсем справедливо от Георги Димитров световен герой.
....


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2011 18:29 
Offline
Почетен потребител
Аватар

Регистриран на: 28 Яну 2004 20:28
Мнения: 2021
Години: 41

Местоположение: Добрич
Благодарил: 4 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
seriozen088 написа:
Ти как си с информационното обезпечаване,Aca?
Компютри се намират и за 20,- лв и за 60,- и повече,интернет на месец има и за 5 лв....
Това пари ли са ?

Разбира се че са пари а и съм сигурен че от хората тук които така и не се наядоха и са винаги гладни ползват компютри за хиляди левове и нет за по 20 -30 лева и реват и реват това ако не манталитет здраве му кажи.
Освен това ревльовците и да имат възможност да ползват техниката от ценовия диапазон който ти си посочил не го правят а реват че са гладни хората в капиталистическите страни не реват а работят не може хора които цял ден висят по баровете вечер да се приберат и да кажат че са гладни ами да направят нещо по въпроса

_________________
Въпрос на вкус, казало кучето и се близнало под опашката.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2011 18:46 
Offline
Луд умора няма

Регистриран на: 14 Фев 2008 22:32
Мнения: 709
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 38 пъти
само тапирите се оплакват от герб мога да кажа че герб почнаха от нулата всичко което оставиха комунистите беше само корупция нещата почват да влизат във час а строителите и барманите няма да се оправят и господ да доиде на власт


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2011 20:02 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
На пазара на Труда


На пазара на труда мисля как да се вредя,
Дянков нежно ми шепти: „Ще работиш без пари.
Работа, че две и три, тъй ще си намериш ти.
Няма да се пенсионираш, ще работиш без да спираш.

С много труд за без пари, конкурентен ти ще си.
За почивка не мисли, работи и работи.
Само с работа безкрай ще фалираме Китай.
Ако вземеш, че умреш, ще отидеш то се знай във финансовия рай.“

Ех, че радост ме обзе, ясно като две и две,
там във райските селения няма ник’ви задължения.
Тока, парното, водата ще оставя на земята.
За какво са ти пари? Бачкай, бачкай и умри!


от Чергар Чергаров..

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов