Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 19 Мар 2024 07:03

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2010 13:26 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 23 Ное 2004 16:16
Мнения: 1136
Години: 56

Местоположение: Добрич - България
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 4 пъти
Не така. Става много лесно като се спрат помощите за млади майки незавършили 8-ми клас. По този начин ще понамалеят малко поради невъзможност от изхранване, в смисъл няма да раждат чак толкова. Полицията да ги понаучи малко, че когато хванат някого в простъпка няма нужда да се появява половин село от братовчеди за да се оплакват от незачитане на правата на малцинствата.

_________________
Изображение
Изображение

Конституция на РБ.
Чл. 36.
(1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2010 13:22 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
циганската измет продължава с безчинставата и НЕ, не е виновна 'държавата'


Проблемите на голяма част от жителите на плевенското село Мечка продължават. Инж. Валентин Петров, който има имот там, изпрати трогателно писмо до журналисти. "24 часа" го публикува и за броени часове се стигна до рекорден брой коментари под него. В населеното място няма никаква промяна от 2009г., когато Мартин Карбовски направи серия от репортажи.





Ромите продължават да тероризират старците, а кметът Пламен Петров не предприема никакви мерки срещу това. Отдавна българската част от населението в Мечка твърди, че управникът им се е сдушил с циганите, тъй като те са му осигурили мандата, като са гласували за него.
Преди около две седмици се чу за инцидент и в село Бръшляница. Роми блъснали на земята много стара жена и се опитали да я оберат. Българи притичали да й помогнат и се стигнало до скандал с нападателите. Мургавелковците обаче се обадили на кмета и му казали в прав текст: "Ние те избрахме. Не забравяй какво ни обеща. Айде, обади се на твойте хора от РПУ Долни Дъбник тия да ги приберат и след това ще говорим." В крайна сметка притеклите се на помощ българи били задържани за 24 часа по волята на виновните роми-потенциални избиратели.
Ето и цялото писмо на инж.Валентин Петров за случващото се в Мечка, публикувано в "24 часа":
"Съпричастен съм към страданието на хиляди българи в страната ни. Споделям разочарованието им от невъзможността на институциите да се справят с кражбите от всякакво естество.
Но думата ми е за хубавото ни село Мечка - едно от най-подредените и богати села в община Плевен преди 1989 г.
В него живееха честни, трудолюбиви, и отговорни хора, с уважавани, некорумпирани и взискателни ръководители.
Нямаше кучета, катинари, решетки, нямаше празни, запустели къщи, но нямаше и "зверове". Дворовете бяха за чудо и приказ, живееше се спокойно и без страх. Посрещахме гости и ги изпращахме с пълно.
Сега е АД! Над 300 гладни кучета лаят ден и нощ - било за залък хляб или защото в собствения ти дом се промъква "звяр". За да те нарани или да ограби дори това, което вече нямаш. Не смееш да гъкнеш, а и няма кого да помолиш за помощ!
Мигаш в тъмното не че са ти гръмнали бушоните, а защото те - "зверовете", са натъпкали в търбуха си и кабелите от електрическите стълбове към домовете ни! А като просветне, си казваш "жив съм"...
Да вярваме или да не вярваме на писаното, че има задържани? Да вярваме или не, че след толкова знайни и незнайни кражби, убийства, изнасилвания, оставени без хляб и пукната пара хора "проблемът си отива"?
Не, не вярвам! По улиците ден и нощ невъзпрепятствани от нищо скитат мобилно въоръжени "зверове". Те знаят всичко и в удобен момент те захапват. Вземат всичко: храна, покъщнина, домашни животни, телевизори, инструменти, машини...
Не смееш две пилета да си завъдиш, камо ли зимнина да си подсигуриш. Не мога да повярвам, но отмъкнаха и леглото на покойния ми баща!
Служители на МВР констатират това, което виждат. Следи няма! Няма го и "звяра" и си оставаш със захапан пръст. На село сме като в джунглата. Всичко умира под лапите на "зверовете ", имащи право безнаказано да ни мачкат.
По къщите зейнаха дупки. Руши се и запустява всичко. Голяма част от имотите са изоставени или се продават на безценица, защото "зверовете" са ги привели вече в "дом втора употреба".
Милеем за всеки старец, искаме да му кажем добра дума, а той не повдига глава от мъка, очите му са пълни със сълзи. Държавата е в криза! А ние, ХОРАТА, какво и кого чакаме?
Ако така продължаваме да мълчим от страх и в селото ни само 2-3 къщи да се смятат за недосегаеми - горко ни! Ще падне Мечка, след това Бръшляница, Върбица и накрая под лапите на "зверовете" ще падне и Плевен.
Но ще дойде ден за разплата. Вярвам, че синовете и внуците ни ще си го върнат тъпкано, та дори и със саморазправа, и ще има хора, които да ги подкрепят.
Вие, хора, какво бихте направили, ако в продължение на 15 години никой не пожелае да заложи въже в примка, да хване "звяра" и да го разпне на площада.
Съселяни, българи, управници! Ще запазим ли граденото от векове българско село, или "кучета ни яли"?
Вие, хора с възможности и акъл, мислещи за съдбата на българското - помогнете на това селце да оцелее. Хванете "зверовете".
Господин министър на вътрешните работи, г-н омбудсман на Република България, господа журналисти, г-н директор на РПУ, Плевен: Имам право на лична собственост като данъкоплатец. Има ли кой да помогне на г-н кмета на с. Мечка, за да ни бъде? Предишните НЕ СЕ СПРАВИХА! Надеждата ни е към ВАС, СЕГАШНИТЕ! Имаме малко време, след това ще е късно.
Да избягаш от проблемите, е доста страхлив начин да се справиш с тях! Ние не сме длъжни да намерим решенията. Ние поставяме проблемите си пред институциите в държавата, които могат да ги решат."Кървавото писмо е от 28.05.2010година

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2010 16:16 
Offline
Объркал се
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2009 19:50
Мнения: 24
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Точно така.До кога ще търпим злощастната тирания от тези същества? Та това хора ли са? Жалко за нас българите каква нация сме били преди 1000 години, а сега сме жалка твар за нашата родна България.Всеки гледа да вземе пари от някъде, всеки се подмазва на мръсните цигани! Защо един път не се опълчим срещу тях - ние българите, защото народът е страхлив и безнадежден.От 7 милиона колко хиляди биха се изправили срещу циганите не знам, но определено ще са малко. +omfg
Поздрави от един малък 13 годишен български гражданин :)

_________________
Just...me! (sun)
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2010 16:11 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Докато местните селяни се вайкаха, че мургави фамилии опоскват имотите им, властта взе, че си свърши работата

Неотдавна статистиката отчете, че 148 села в България са вече напълно обезлюдени. Но има поне едно, което не само е увеличило жителите си, но е станало притегателно място за желаещите да го населяват. От миналата зима в ямболското село Голям Дервент са се настанили над 200 души. Звучи невероятно на фона на умиращите български села, но само до момента, когато стане ясно, че новоселците са до един роми.

Селото се намира на Дервентските възвишения в Елховска община, на самата турско-българска граница. Историята на заселването му от последните месеци следва класическия сценарий, по който са се образували незаконните гета в повечето големи градове.

Няколко мургави фамилии от други краища на страната, останали без хляб и препитание, се запътват към нови пространства, заемат свободната територия във или около града. И ако до седмица никой не ги подгони, викат други. Постепенно новината, че някъде може безгрижно да се живее, се разпространява, и от всички краища на България започват да прииждат още и още мургави събратя.

Разликата е, че докато в гетата новонастанилите се трябва да си градят някакъв подслон, па макар от картон или тенекия, в Голям Дервент всичко е предварително построено до ключ. Ромите просто са завзели къщите, в които не са заварили да живее никой. Много от тях действително са изоставени, тъй като стопаните им отдавна са починали. Но немалка част са собственост на трудови мигранти, които с ужас разбират, че собственият им дом е превзет и недостъпен. Един от тях е Христо Димитров. Човекът е прехвърлил 60-те, родом е от Голям Дервент, но понеже там вече нямало какво да се работи, в последните години, преди пенсия, решил да потърси препитание в Несебър. След това смятал да се върне в селото и там да си доживее старините. Но не би.

"Един ден ми се обади мой познат и ми каза на секундата да се връщам в селото, защото там става страшно. Като отидох - гледам къщата ми завзета", разказва Христо. Не стига, че се самонастанили вътре, ами и сложили катинар, че дори той да не може да си влезе. Постройката му е почти опустошена, все едно е имало пожар. Дворът му е целият в парцали и части от съдове, а от оградата със съседския имот не е останало много. Самонастанилото се семейство е на млади роми от сливенското село Градец. Те разказват, че научили от други свои събратя как в Голям Дервент хем има работа, хем има къде да се живее и не му мислили много. Тръгнали към границата с домочадието.

"Разбирам да нямат къде да живеят, да са потърсили подслон. Айде, да влязат в къщата ми и да живеят там. Ама поне да пазят. А те всичко са унищожили. Дори стената е изчегъртана. Имам чувството, че като вървят по пътя си, помитат всичко наред. Вървят напряко, ей-така са съборили мрежите, дето ги бях опънал", оплаква се собственикът.

Има и други млади семейства от Градец, придошли насам. Пенка е на 29 години, но на външен вид изглежда все едно е на 40. Тя, мъжът й и четирите деца, най-малкото - пеленаче, пък са завзели една от класните стаи на някогашното училище. Мръсни найлони вместо прозорци, дървен нар върху слама вместо легло и животът е прекрасен. Преди инвазията училището е било просто изоставено. Сега е опоскано. Пенка разказва, че повечето роми работели за някакъв местен земеделец.

Кметският наместник на Голям Дервент Донка Георгиева посочи, че става въпрос за бившия служител в лесничейството на Елхово Димитър Иванов, който сега е собственик на терени. Миналата година лесничеят сключил сделка с бившите си работодатели за дърводобив в региона. И като евтина работна ръка наел няколко семейства от Градец. Така сложил началото на ромското пришествие. Според Георгиева обаче работодателят въобще не помислил за лавинообразния ефект при ромите. А и не се погрижил да им потърси подслон. Дал им работа, а за покрив над главите им ги оставил да се оправят сами.

"Аз съм абсолютно безпомощна да направя каквото и да е, оплаква се кметският наместник. - Нито мога да възстановя унищожените имоти на хората, нито да изгоня самонастанилите се фамилии. Селяните ме обвиняват, че едва ли не аз съм помогнала на циганите да нахлуят в селото. А то е ясно кой е виновен." От своя страна, Иванов отрича обвиненията и вдига рамене: "Никого не съм настанявал в чужди имоти. Селото не е моя собственост".

В Голям Дервент все още живеят и неколцина българи на пределна възраст. Дядо Андрей, който е на 82 години, описа как за малко не са завзели и неговата къща под носа му. "Тъкмо ще си лягам една вечер и гледам в тъмнината две сенки. Аз недочувам и не съм разбрал как са влезли. Ама веднага грабнах бастуна и ги подгоних, та избягаха. Сигурно са си мислили, че и моят имот е изоставен. Знам ли дали друга някоя вечер няма да ме затрият, докато спя", кахъри се той. След тази случка обаче се е снабдил с една сопа и винаги гледа да му е под ръка, за да се отбранява. Нямало обаче кой да спаси съседната къща. Ромите всеки ден наминавали през нея и в момента тя е изтърбушена. На фона на всичко обаче възрастните хора в селото поне вече знаят какво представлява сателитната чиния. Няма ромско семейство, което да не се е снабдило с такава. Една е курдисана и на порутеното училище.

Голям Дервент вече се оказа проблем и за EVN. В къщите с роми светлината никога не гасне, музиката е на шест, а ток не се плаща. Местните селяни разказаха, че инкасаторките редовно имали проблем с мургавите новодомци. От централата на електроразпределителното дружество в Пловдив обещаха да извършат проверка. За същото дадоха дума и шефът на РПУ- Елхово Димитър Николов и заместник-кметът на общината Христо Христов. Докато в полицията знаеха за проблема, в общинския център научиха за него от "Сега". Полицай Николов обясни, че се работи по случая, но не той, а съдът е органът, който може да настанява или да гони хора. А зам.-кметът обеща да съдейства на местните жители.

И чудо - властта взе, че реши да си свърши работата. Докато в "Сега" подготвяхме материала, кметският наместник Донка Георгиева се обади радостно, че с помощта на полицията и общинската власт ромите били изселени. "Благодаря на полицията и на общината, с чието съдействие се отървахме. Аз се бях отчаяла вече и не знаех какво да правя, докато един ден ги изселиха всички", разказа Георгиева. Цялата ромска общност, както придошла в Голям Дервент, така вкупом се насочила към други съседни места. Според Георгиева в момента мургавите фамилии са се заселили в съседното село Жребино. Там обаче хората, знаейки за случката в Голям Дервент, вече били подготвени и не ги пуснали въобще да припарят. Донка Георгиева обяснява: "Доколкото разбрах, селяните в Жребино са си пазили домовете и циганите опитали да влязат в селото, ама никой не ги пуснал вътре. Та се отказали да се населват, ами са си направили лагер в близката гора. Къде ще ходят после, вече не знам. Дано не идват повече при нас".


http://www.forum.bg-nacionalisti.org/in ... 6e41b9fb2a

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2010 22:08 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
МВР търси 21-годишен с 158 висящи дела

21-годишен младеж е бил цел на операция, проведена от полицаите от столичното 3 Районно управление.

Причината е, че въпреки младата си възраст той е регистриран и осъждан със 158 висящи дела.
Повечето от тях са за кражби и грабежи, но едното от тях е за умишлено убийство.

Полицаите са започнали активно да го издирват след получени сигнали за зачестили кражби на територията на районното управление.
Операцията обаче не е завършила с успех и МВР продължава да го издирва.

21-годишният младеж и преди това е бил многократно издирван от полицията, но се оказало, че живущите в махалата на ул. „Суходол" успешно го укривали.
Данните сочели, че В.О. поддържал близки връзки с чичо си и често посещавал къщата му, в която незаконно работело питейно заведение, известно в махалата като „Дискотеката на Пенчо".

Само през тази година там на два пъти полицейски служители са извършвали проверки. Установено е, че търговската дейност е незаконна и се сервира алкохол на малолетни и непълнолетни лица.

Съвместно с община "Илинден" бил изготвен и констативен протокол за предоставяне на документи за сградата и разрешителни за търговска дейност. До този момент те не са били представени, информират от СДВР.

Същевременно служителите на МВР често посещавали „заведението" и заради връчване на призовки, издирване на извършители на криминални престъпления, сигнали за нарушаване на обществения ред и нощната тишина.
Често полицаите били посрещани с агресивност от посетителите, което до голяма степен възпрепятствало изпълнението на служебните им задължения.

Затова снощната операция е била внимателно планирана. Полицаите извършили проверки на различни адреси, на които В.О. би могъл да се укрива, включително и незаконната дискотека в кв. „Захарна фабрика".

В заведението те заварили 48 посетители на възраст от 51 до 14 години, от които са снети обяснения. В голямата си част те потвърждавали, че издирваният В.О. е бил там, но успял да избяга през втория етаж, към който посетителите нямат достъп.

Клиентите не отрекли и факта, че къщата се ползва като питейно заведение и в нея се сервира алкохол на непълнолетни.

За кратко е задържан друг младеж - на 19 години, с инициали Д.О., за когото също има сведения, че се занимава с грабежи. След снетите от него обяснения, той е освободен към 01.35 часа.

***************

НО...

Същите тия мангали, дето укриват младия сериен престъпник и убиец, са ревнали "ДИСКРИМИНАЦИЯ" ...

***************

Роми се оплакват, че МВР им проверява дискотека

Партия Евророма се кани да сигнализира министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за извършено насилие от страна на служители на МВР.

От Евророма обясняват, че вчера около 21.00 часа по време на провеждаща се детска дискотека в ромската махалана квартал „Захарна фабрика" са нахлули над 30 тежко въоръжени служители на 3-то РПУ СДВР.

Още с влизането си те са произвели няколко изстрела от пушки тип „помпа" в тавана на дискотеката, в която в същия момент са се намирали много деца и техните родители.

След команда: „Всички по лице на земята", служителите на МВР са започнали да разрязват с ножове тапицерията на сепаретата в дискотеката.
След като не са открили забранени от закона стоки и предмети, масово са започнали да бият присъстващите, посочват още от ромската партия.

В 3-то РПУ са отведени над 20 човека за разпит, като между има и деца.
По-късно същите лица са освободени, като по-голямата част от тях са потърсили медицинска помощ.

Според Евророма, предтекс за проверката на МВР служителите е, че издирват лице извършило престъпления.

Версията обаче на МВР е коренно различна.

От пресцентъра съобщиха, че вчера на територията на цялата столицасе е провела операция по превенция и предотвратяване на престъпления - кражби и изнасилвания. Проверката е обхванала не само ромската махала на "Захарна фабрика".

Специална операция във въпросната дискотека не е имало, но инцидент - да.
Става въпрос обаче за сбиване между самите роми, посетители на въпросната дискотека на улица "Суходол", обясниха от МВР.
При сбиването е имало пострадали, които са минали на преглед през "Пирогов" и са освободени за домашно лечение. Девет души са били с наранявания от сбиването

Проверката на МВР-служителите просто е съвпаднала по време със сбиването между ромите и полицаи не са използвали оръжие, категорични са от пресцентъра.

В рамките на проверката е установено, че дискотеката е незаконнаи работи без съответните разрешителни. Вчера конкретен сигнал не е подаден в МВР за сбиването, но от шума от дискотеката редовно се оплакват живеещите наблизо граждани.

ОТ МВР съобщиха, че същата нощ и на същото място е имало и второ сбиванемежду роми, при което обаче няма наранени.

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2010 15:50 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
циганска измет

http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/p ... YSTVO.html

100-тина цигани убиха българин!


Когато българин прави забележка на цигани, да не хвърлят боклуци на улицата, 100-тина разбеснели се цигани влизат в имота му и го УБИВАТ от бой.

****

Млад мъж на 24 години е бил убит при битова свада в София, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал малко след 16.00 ч. в района между кварталите "Факултета" и "Овча купел". Сигнал е бил подаден за битова разправия на улица „Барите".

Според първоначалните данни скандалът започнал след празненство в къщата на убития.

Когато са пристигнали на мястото на инцидента полицаите са заварили безжизненото тяло на мъжа с множество рани по него.
Преди инцидента той и негов познат запивали в дома му.

Служителите на реда светкавично са обградили квартала и са задържали извършителят - Тр.Б., на 30 г. Мъжът е от ромски произход.

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2010 16:34 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Чисто битово клане

Ангел Джамбазки

В неделя в София, на границата между Факултета и Овча купел тълпа от поне 50 цигани, въоръжени с брадви, колове и вили, нападна трима българи в двора на къщата им и закла 25-годишния Боби Райнов. Чисто битово. С брадвите. Това не е расистко или етническо убийство. Расистко е българин да се възмути в градския транспорт, че контрольорите подминават циганите мълчаливо. А те ги подминават, за да не получат някоя брадва в тила. Чисто битово. Този възмутен българин е расист и ксенофоб.

Убийството, по точно клането, на Боби Райнов за медиите е „Случаят Райнов”. Той е неизяснен. Не е ясно точно колко е виновен Боби. Защото със сигурност е виновен. Когато има скандал и побой между 3-ма българи и 50 цигани, помъкнали брадви, задължително са виновни българите. Българите са расисти, циганите с брадвите са отивали за гъби. Това им е неразделна част от бита. Като ходят из София да си носят брадвите.

Няма как Боби да не е виновен. Виновен е, защото си е позволил да защити свои приятел, бранел имота си от незаконно настанилите се на него цигани. Апропо, въпросният имот е точно на границата между Красна поляна и Овча купел, където са и печално известните „Виетнамски общежития”. Същите, които настояваме да се прамахнат вече две години, защото циганите живеещи в тях, постоянно нападат и тормозят околните българи. Същите цигани, които преди две години вилняха из „Красна поляна” със същите брадви и крещяха „Смърт на българите”.

Въпросът е точно колко е бил виновен Боби в този „случай”. Битовият случай, с брадварска развръзка. Брадвата в тила му.

* * *

Расистко е да питаш защо 35 хиляди цигани в махалата в Сливен „плащат” между 25 и 45 лева вода на месец. Общо. И защо българите в Сливен трябва да плащат водата на циганите.

Расистко е да питаш защо циганите се заселват където си пожелаят в София и си издигат смрадливи катуни, източници на зарази, болести и престъпност на общинска земя.

Расистко е да питаш кога управляващите държавата ще излязат лице в лице с българската общественост и ще признаят, че държавата е на ръба на гражданската война. Че циганската престъпност е неконтролируема. Че нямат топки (управляващите, не онези с брадвите) да признаят: да, гетата във „Виетнамските общежития”, „Баталова воденица”, „Захарна фабрика”, „Орион” са незаконни и опасни, да, там се нагнетява напрежение и омраза срещу българите, държавата и институциите ни. И да ги сринат тези гета. И да изпратят тези които са ги населили там, откъдето са дошли.

Че циганите трайно, последователно и безвъзвратно се отписват от българското общество. Че нямат топки (да напомня – управляващите, държавата) да наредят ясно, гласно и недвусмислено на българските правоохранителни и правораздавателни органи да смажат циганската престъпност. Няма го по медиите храбрия прокурор да изкрещи властно на 50-те убийци с брадви „Вие сте престъпници и като всички престъпници – на колене!”. Или както там беше знаменитата му реплика от известния съвременен български „Тумбстоун”.

Когато цигани секат българи с брадви това не е расизъм или ксенофобия. Това е чисто битов скандал. Циганите имат права. Да секат с брадви. Битово. Циганите са свободни при битови скандали да секат българите. Това е част от техния бит. Това ги извинява. Това е част от уникалната циганска самобитност. Като това да гледат кон на терасата на 5тия етаж на общински блок. Като това да разрушат същия този блок. Като това да разрушават бавно, но последователно държавата. Държавата България.

Попитайте Хелзинкския комитет. Попитайте всички лигави лицемери, които от години изкарват 30-те си сребърника, като хленчат по всички телевизии колко гадни расисти сме ние българите. Ние българите сме виновни, защото не сме толерантни и не създаваме на циганите необходимите условия за да ни секат по-често.

Преди дни Илия Илиев, лидер на циганската партия „Дром”, заяви в ефира на национална телевизия по повод изключително тежкото положение, при което живеят българите на улица „Ришки проход”: „Това е положението. На когото не му харесва да ходи Швейцария”. Преспокойно. Един циганин може да си позволи да гони българите от България. Без нито дума, нито звук, коментар от стотиците „човекозащитни” организации. За тях скандалът е „битов”, а Боби е виновен. Това ще ви кажат те, ако ги извлачите от дупките им и ги попитате за коментар.

Ако един българин каже на циганите: „Това е положението. На когото не му харесва, да си ходи в Индия”, при всички положения ще е гаден расист.
Който от вас си помисли обратното също задължително е расист, ксенофоб и „хейтър”.

* * *

Вчера на протеста пред Събранието стотици тъжни и гневни млади хора си пожелаха един ден тълпата самобитни цигани с бради да срещнат някой „толерантен” властимащ, някой лигав, гнусен, либерален „правозащитник” и да му пръснат главата със сопите и брадвите. Съобразно самобитните си потребности. Страшно, но разбираемо пожелание.

Обратното броене тече. Брадвите стават все повече. Властта е изправена пред много труден, но много важен избор. Много по-важен от оставката на Лъчо Иванов. Много по-важен от Трактора, много по-важен от Р.Овч. и газовите договори. Много по-важен от цялата сапунка, наречена български обществено-политически живот. Проблемът е наследен от години, но трябва да се разреши днес. Защото на карта е подставено самото съществуване на българската държава. Разрешение, основано на равенството на българските граждани пред закона.

Лично аз няма да ходя в Швейцария заради битовите потребности на циганите. Но няма и да чакам брадвите да потропат и на моята врата. Смятам да защитавам основното си човешко право – правото на живот, моят и на моите близки, тук - в моята Родина.

Моите искрени и дълбоки съболезнования на Любо и на останалите близки на Боби Райнов. Боби, който беше на годините на малкия ми брат, Боби, с когото не се запознах, защото преди мен го срещнаха 50 циганина с брадви и го заклаха. Малко преди да навърши 26 години.

София, 9 юли 2010 г.


http://www.vmro.bg/index.php?option=com ... latestnews



_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2010 00:03 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Роми пребиха мъж в столичен автобус



_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2010 23:08 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Циганските издевателства в „Красна поляна“ са нетърпими

Жител съм на китния столичен квартал "Красна поляна". Живея близо до виетнамските общежития и недалеч от кв. "Факултета". Имам прекрасна гледка към Витоша и цяла София, възпитани и културни съседи. Идилия, ще каже някой... Да, ама не, ще каже друг.
Поводът да пиша тук не е поредната кражба от автомобила ми, извършена само преди дни. Поводът да пиша тук не е, че пребиха и ограбиха майка ми. Поводът да пиша не е, че биха и се опитаха да ограбят брат ми.
Поводът да ви пиша е, че целият квартал е на ръба на огромен междуетнически конфликт.
Напрежението се трупа всеки Божи ден и вече може да се реже с нож. Кражбите и грабежите са всекидневие. Циганските сватби тероризират целия квартал всеки уикенд, че и през седмицата. Контейнерите с отпадъци са преобръщани и разпилявани всяка нощ. Ордите пияни цигани крещят и викат по цяла нощ, и тъй като не им харесва мизерията в техните гета, идват да пият и люпят семки под нашите балкони, които после ние трябва да почистим, защото сме културни европейски граждани. Тези, на които не е спрян тока, изкарват разклонители и захранват съседните бараки, а след получаване на сметката за ток скачат на бой на служителите на енергото и с неразбиращ поглед се тюхкат пред телевизиите, откъде имат такава сметка за ток при една печка и един хладилник. Нищо че и най-порутените им бараки от найлон и картон имат сателитни чинии.
Бунтовете от преди три години, когато стотици цигани с брадви в ръце крещяха "Смърт на българите", скоро ще ни се видят като закачка от детско предаване. Който не е стоял цяла нощ да пази колите си и блока си от орди въоръжени цигани, трудно може да разбере, как това се случва в европейска столица през 2010-та година. Който не е виждал голи циганчета да хвърлят камъни по колата му, докато майка им пере дрехи на тротоара между купчини с конски фъшкии, трудно може да разбере защо съвсем скоро в квартала ни ще се случат много притеснителни неща. Знам само, че няма да търпя повече немити и смърдящи авантаджии да крещят с брадви в ръце "смърт на българите".
Григор Харизанов, София
http://giorgiocbr.blog.bg/

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010 18:15 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
"Аман от цигански набези!

Живея от 5 години в столичния квартал "Модерно предградие", на улица "Антон Коцкаров" номер 67. В съседство с мен живее циганската фамилия Тешеви. Тези хора превърнаха живота ми в ад. Оказаха се истинска шайка престъпници, които не зачитат правилата не само на добросъседството, но и на държавните закони. Първоначално гледах да поддържам добри взаимоотношения с тях, все пак сме съседи. Но после разбрах, че ми трошат прозорците и за редовно заграбват различни уреди и съдове от дома ми. Тези набези обикновено се случваха през деня, когато не съм у дома. Разбира се, циганите добре се преструваха на загрижени за мен и дори набедиха друга циганска банда за обирите. Добър театър играеха през времето, в което още им се доверявах, нееднократно им давах пари назаем. Стигна се дотам, че от една година съм "вътре" с 2700 лева, които не се и залъгвам, че някога ще си получа обратно. При опитите ми да ги помоля да ми върнат дължимото, получих десетки люти заплахи, включително, че ако потърся помощ от органите на реда, ще бъда ликвидиран. След като се представиха пред мен в истинската си светлина, не ми дават и минута покой. Нахлуват в дома ми, задигат каквото заварят, даже и боклукчийската ми кофа изчезна. Ежедневно съм подложен на терор и живея в страх. Освен това въпросните цигани живеят в жилище, което не е тяхно, те дори нямат никакъв документ, който да удостоверява, че имат право да живеят там. Не зная към кого да се обърна, надявам се през вашата медия историята да стигне до тези, които могат да ми помогнат. Иначе ще продължа да живея в ужас.
Никола Добев, София"


http://vestnikataka.bg/show_news.php?id=198236&cat=10

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2010 14:57 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Циганин преби с тухла полицай в "Малашевци"

Униформен от столичното Пето РПУ е ранен при сбиване в квартал „Малашевци", съобщи Pro.bg.

Полицаят е бил ударен с тухла по главата, докато се опитвал да осуети сбиване между група пияни роми. Към момента от МВР не потвърждават информацията.

Инцидентът е станал минути след полунощ. Сбиването възникнало между сватбари в ромската част на квартала. Част от тях повикали полиция, защото един от местните бандити - Рамо, решил да се разправи с роднините си.

Вместо тях обаче циганинът нападнал служител на реда. Веднага след като нанесъл удара, мъжът избягал в неизвестна посока.

Пострадалият полицай е бил откаран в болница „Царица Йоана", където лекари зашили раната на главата му. Наложило се медиците да направят три шева.


Заради крадци на жица локомотив едва не дерайлира
Инцидентът е станал край видинския кв. "Нов път"
Локомотив с композиция от три електровоза едва не дерайлира, след като крадци на електрически проводник събориха железобетонен стълб на жп линията във Видин.
Малко след полунощ дежурният служител на Локомотивно депо – Видин, е подал сигнал за паднал върху линията стълб до жп прелеза на кв. "Нов път", съобщават от Областната дирекция на МВР.
Върху стълба е преминал движещият се към гара "Видбол" дизелов маневрен локомотив.
Машинистът е успял да спре, без да дерайлира, а стълбът е останал застопорен между предната и задната му ос.
На мястото са изпратени полицаи, служители на Гражданската защита и на ЧЕЗ.
Те установили, че железобетонният стълб е съборен при кражба на електрически проводник. Откраднат е кабел за ниско напрежение с дължина около 30 метра.
Екипите на Гражданската защита са отстранили падналия стълб.
Не са нанесени материални щети на дизеловия локомотив, а графикът за движение на железопътния транспорт не е бил променян заради инцидента.
По случая е образувано досъдебно производство.


МВР разследва изнасилване на 16-годишно момче

Тийнейджърът бе насилен от четирима роми в село Ковачите
Образувано е досъдебно производство по случая с изнасиленото 16-годишно момче в с. Ковачите.
Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов в отговор на въпрос на депутатката от „Атака” Калина Крумова.
Момчето бе насилено от четирима роми в село Ковачите, община Сливен, през август.
16-годишният Павлин е от бедно семейство, което не можело да му осигури достатъчно пари за идващата учебна година. Затова по време на лятната ваканция той работел като пастир на 30 крави, собственост на хора от с. Ковачите.
Неговите нападатели също работели като пастири.
"Има информация, че има доброволно участие на насиленото дете в този случай", съобщи Цветанов.
Единият от изнасилвачите е бил с две години по-малък от жертвата, а гаврата е била записана на видео и разпространена в интернет пространството, каза още министърът.
"Органите на полицията изпълняват служебните си задължения безпристрастно. В конкретния случай служителите са действали бързо и своевременно", допълни вътрешният министър.
Той посочи, че превенцията на престъпленията, насочени към малолетни и извършени от малолетни, е приоритет в работата на МВР.
"До 30.06.2010 общо 9 лица са били задържани за блудство с непълнолетни", съобщи министърът.

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2010 22:21 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2010 13:29 
Offline
Търсач

Регистриран на: 29 Юли 2010 17:57
Мнения: 66
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
http://www.youtube.com/watch?v=EdhYH_y3SKw

Смърт на циганите !


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2010 14:22 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Сеп 2009 22:51
Мнения: 1
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
НА САПУН МРЪСНИ МАНГАЛИ !!! :@ (devil) (punch) :rofl:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Ное 2010 19:11 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Както обикновено ставам в седем за да закарам дъщеричката си на ясла. След това отивам да напазарувам и отивам на работа. Денят е празничен и от сутринта се носи звън на камбани. Отбивам се да запаля свещичка на връщане от работа. Хубаво звучи нали? За съжаление истината е малко по различна...
Както обикновено ставам в седем, за да закарам дъщеричката си на ясла и точно там, всяка сутрин, ни посреща и изпраща някаква бедна циганка, която има нужда от пари, защото е болна и гладна, но няма нужда от работа. До вратата на яслата не спира да ме следва и след затварянето и естествено започва да кълне на румънски.
Пред супермаркета историята се повтаря, но този път циганката е с бебе в ръце. Пред църквата ме посреща поредната нелечимо болна циганка с глухия си мъж и няколко полуголи деца, налягали по цимента въпреки студеното време. Просто от любопитство, говорейки уж по телефона, наблюдавам, за да видя колко пари може да изкара циганката само за час. Девет евро! И то само за час!
Живея в Италия от шест години. Напоследък криминалните хроники започват и завършват с престъпления на плъзналите цигани. Ето така се интегрират ромите в Европа. А най-смешното е, че не спират да им строят специални лагери, в които те си почиват с парите на данъкоплатците.
Явно европейските експерти продължават да мислят, че когато ти се лепне кърлеж, трябва да се отнасяш към него с любов. Ако циганите искат да се отнасяме към тях с уважение, нека работят наравно с нас и да пращат децата по ясли, градини и училища, както си му е редът. Спрете да им давате милостиня, спрете да ги съжалявате и да се държите различно с тях! Дано само не ги интегрират по европейски и в България, с лагери за почивка и отдих за сметка на данъкоплатеца.
Снежана Банева,
http://creatura.blog.bg/ http://vestnikataka.bg/show_news.php?id=203564&cat=10

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2010 14:33 
Offline
Още малко ..още
Аватар

Регистриран на: 07 Яну 2008 19:28
Мнения: 384
Години: 33

Местоположение: Добрич, ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Секс, наркотици и чалга или "Страната на Вишните"

текст от блога - http://celokupnost.blogspot.com

България, нашата родина! Една от трите християнски империи в Средновековна Европа, дала писменост и култура на всички славянски народи и от която на практика се зароди европейския Ренесанс (стенописите в Боянската църква). Страната, чийто народ изтърпя петвековно кърваво османско робство, за да възкръсне и да удиви света със своите постижения. Поклон!

Всичко това е на път да се превърне бледа, романтична легенда. Към този момент българската нация се намира в пълен демографски колапс. Топим се главоломно! След 20 - 30 години българите ще бъдат рядък, екзотичен, вид за сметка на прогресиращото циганско малцинство. 300 000 българи ще съжителстват с 8 млн. роми и 1,5 млн. турци. Предстои колосално разместване в етническото пространство на България, предрече проф. Петър Иванов, цитиран от в. "Труд".

Тази прогноза е напълно реална и постижима в обозримо бъдеще и няма надежда скоро да я оборим! Народът на Паисий и Вазов е забравил за семейните традиции, ценности, морал. Общественото разложение е очебийно. Чалгата, музиката на маргиналните цигански слоеве, турските сериали и хедонистичното мислене са обсебили съзнанието на бъдещия български елит, сиреч студентите, а малкото интелигентни и проспериращи бързо търсят спасение навън, отричайки се от Родината си безпардонно. Вярата в Бог, заради която измираха векове предците ни, е смятана за нещо демоде, а именно духовността е в основата на една крепка нация. Родолюбието е обявено за пълна лудост и се обрича на забвение. Управляващите ни обаче не се трогват ни най - малко и все така стремглаво си залитаме в пропастта, очевидно (след 20 години). Че те са най - голямата мърша, то е ясно, но са нужни мигновенни, радикални мерки и ако е рекъл Господ ще променим статуквото.

Нека всеки от нас да премисли добре нещата, защото всичко е в наши ръце, а както се казва "Врагът дебне!", само че този път врагът сме си самите ние!

http://vbox7.com/play:a63de320
Поредната циганска гавра с историята на българите, а ние се "кефим" на това, докога? Не граничи ли това с национален нихилизъм и мазохизъм?

_________________
"Не преставай - рече - да четеш историята на древните. Защото там без труд ще намериш онова, за което други много са се трудили."


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2010 15:50 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
учидих се как разни толерасти не обявиха професора за расисит, все пак е модерно да се защитава чуждото население, а българите да бъдат тъпкани, ето го и отрочето на криворазбраната толерантност и 20 годишната антибългарщина... демографска катастрофа

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2011 21:20 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
старо

Протест срещу цигани убийци




Цигани убиха възрастна жена в дома й

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2011 21:26 
Offline

Регистриран на: 13 Ное 2008 17:50
Мнения: 14
Години: 41

Местоположение: dobrich
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
trqbva da znaqt kude se namirat
zatrivase bilgarkiq narod \mnogo e lo6o tova


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2011 14:08 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Цигански геноцид над българите - Паралакс - 23.02.2011



След разрушаването на прочутия блок 20 в Ямбол, циганите нападнаха съседните блокове.

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2011 18:48 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
ЦИГАНСКА СГАН!!!!


Пиян циганин "нацепи" с тесла главата на съседка

http://images.ibox.bg/2011/03/02/116062/430x280.jpg
/снимка на посечената старица/

Възрастна жена от шуменското село Ивански е пострадала тежко, след като била удряна по главата от свой съсед. За случая разказа кметът на селото Иван Дерменджиев, цитиран от topnovini.bg.

Стояна Стоянова е закарана в Спешна помощ в Шумен. Тя била в съзнание и обяснила пред репортери, че е нападната от съседа си Рамадан около 15.00 часа.

По-рано през деня жената помолила Рамадан да й нацепи дърва. За услугата тя го почерпила с вино, след което Рамадан си тръгнал, но малко по-късно се върнал и започнал да я удря с тесла по главата.

По думите на кмета жената била открита „почти на улицата", а около нея имало кръв. Той обясни още, че Рамадан, който е от ромски произход, вече е задържан.

http://news.ibox.bg/news/id_1618397652



Цигани пребиха лекарка от Спешна помощ

Лекарка от Спешна помощ в град Шумен е била пребита снощи по време на посещение при болен, съобщава БиТиВи.

Медицинският екип се отзовал на сигнал на 75-годишен астматик, но при пристигането на адреса д-р Валя Узунова била нападната от момче и две жени, близки на болния.

Шофьорът на линейката опитал да й помогне, но само намесата на полицията предотвратила по-тежки последствия.

Нападателите твърдят, че екипът закъснял, наложило се да се обаждат повторно и едва тогава лекарката дошла на адреса, но отказала да преглежда. Ромите казват, че д-р Узунова посегнала първа.

По думите им докторката е отказалa да посети болния, защото „видяла, че са цигани, а тя цигани не преглежда."

Шофьорът на линейката - Валентин Любенов, разказа, че побойниците са се подразнили от факта, че лекарката е извикала полиция, с която да влезе и да си свърши работата.

Пострадалата е с травма от удар, главоболие, световъртеж и ще остане под медицинско наблюдение.

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2011 16:09 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Помощ! Тероризират ни роми от разрушен блок
автор(и): Ваня Авджиева, прочитания: 5681, коментари: 28
Помощ! Тероризират ни роми от разрушен блок Виж галерия 1 2 »

“Бита съм зверски. Като изляза от дома, вървя покрай стените, за да не ме нападнат в гръб... Но и това не помага. Оня ден малки момченца ме нападнаха, задърпаха ми чантата. Като не можаха да я вземат, започнаха да ме замерят с яйца. Прибрах се цялата изпоцапана. Навън съм само по светло. Като се прибера, проверявам какво са направили “съседите ми”. Винаги има нещо - счупени стъкла, хвърлени мръсотии, опити да се разбие вратата. Притъмнее ли, заключвам се, подпирам вратата с два стола, стоя будна и заспивам едва на разсъмване. Страх ме е да не влязат и да ме нападнат.”

Това не е разказ за живота в Дивия запад. Това е тъжната изповед на една жена, която има нещастието да живее в блок 18 в Ямбол. Огромната жилищна кооперация е съседна на разрушения през септември блок 20, превърнал се в символ на мизерията.

“Ромите от несъществуващата вече сграда се преместиха в нашите панелки под номер 18 и 19”, твърдят обитателите им.

Съжителството обаче се е превърнало в кошмар за живеещите там българи. Дограмите на прозорците по стълбите вече са разбити. Мръсотията е навсякъде. Стълбищата се използват за тоалетна. Хората непрестанно се оплакват от обири, тормоз, крясъци, блъскане, побоища. Повечето от входните врати на апартаменти са с решетки. Балконите - също.

"Живеем като в затвор - заключени и зад решетки. Това е ад", казва изплашено жена, която се страхува дори да си каже името. Само преди два дни от полицията съобщиха, че в бл. 18 е бил срязан катинар на решетката на една тераса. Неизвестни бандити счупили стъклото на прозореца на хола и влезли в апартамента. Отмъкнали домакински съдове, килими и други вещи.

Здравка Недкова от бл. 18 живее сама. Няма средства, за да си потърси друго жилище. Но и не желае да е съседка с ромите. Споделя, че дори често й минава мисълта да сложи край на живота си. Ходела да моли в общината да й помогнат да замени жилището си и да се спаси от ужасните преживявания, но досега резултат няма.

"От 15 години съм в бл. 19. Не можете да си представите какво е - идват, блъскат с лопати и кирки по вратата. Заплашват ни. Казват да изчезваме, за да влязат те. Щели да ни изнесат по гръб, с краката напред. Викат ни гяури. Тук сме само три-четири български семейства. Аз съм възрастна и болна - вече не излизам от вкъщи. Страх ме е, четири пъти съм пребивана. Събаряли са ме на земята, ритат, удрят... може да ме убият", изплаква Райна Гюлева от съседния бл. 19. Тя споделя, че би се изнесла на мига, само да има къде да се подслони с внука си. Жената разказва, че положението се е влошило още повече откак са съборили бл. 20 и обитателите му се нанесли при тях. Били по 4-5 семействана едно място. А из входовете се носи нетърпима воня. Един от обитателите на бл. 19 дори се оплака, че преди време цялата му врата била намазана с фекалии.

В квартала се носят слухове и за случай, при който жена е била изнасилена в апартамента. Сигнал до полицията за такъв случай няма.

Пространството около двата блока е превърнато в бунище. Телефоните не работят, кабелите са нарязани и отмъкнати. Мазетата преди време са били наводнени. Вратите им са разбити, всичко, което е било вътре, е отнесено и никой вече не прави дори опити да ги заключва. "Няма никакъв смисъл да ремонтираме. Още на втория час ще бъдат разбити", казва възрастен мъж

Райна Гюлева от бл. 19, Здравка Недкова и Йордан Йорданов от бл. 18 и още един собственик са подали за пореден път жалби до общинския съвет. Надяват се съветниците да им помогнат да направят замяна на собствените си имоти с общински. Готови са да живеят където и да е в Ямбол, само не и в кв. "Райна княгиня". Убедени са, че след месеци или година ромите ще започнат да разбиват и стените, както бе в бл. 20.

"Проблемът с двата блока не е нов. Той е от 15 години, но трудно, почти невъзможно е да се реши. Според закона за общинската собственост не можем да направим замяна. В период на подготовка сме да открием полицейски участък там. Няма самонастанили се семейства от бл. 20, това са провокационни твърдения. Действително има няколко от бл. 20, но те са настанени като крайно нуждаещи се, отговарят на условията да обитават общински жилища, спазен е установеният ред", казва секретарят на община Ямбол Антон Кабрански.

Живеещите в двата проблемни блока обаче не вярват, че откриването на полицейски участък ще помогне много. "За да спрат золумите, трябва да има по един полицай на етаж. Да пази денонощно. Сами разбирате, че е невъзможно. Това тук е напаст. Не знаеш от кого да се пазиш - малки и големи са като озверели", казва Димитър Иванов.

За озверяването на ромите говорят и други живеещи в комплекса. Споделят, че от септември м. г., когато бе съборен бл. 20, рязко се увиличила агресията - безпричинни нападения над гражданите, замеряне скамъни, закани за саморазправа. "И преди имаше такива случаи, но рядко. Сега е масово", твърдят живеещи в кв "Райна княгиня".

Общинските съветници в момента търсят законови начини за решаване на проблема. В двата блока има 73 общински жилища от всичките 162 апартамента. В 18-и общинските са 70, а в 19-и само 3. Въпросът ще бъде внесен за обсъждане на следващата сесия. Дотогава юристи и специалисти по въпросите на общинската собственост се надяват да намерят решение. "Проблемът ще бъде решен много трудно, ако въобще може да се реши", смятат ямболии.


http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=801539

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2011 23:08 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
БГ роми превзеха 40 къщи в Дортмунд

Дортмунд е пред гражданска война. Местните жители са твърдо решени да се справят с наплива на роми от пловдивския квартал Столипиново, които се увеличават неконтролируемо с всеки месец. Германците са се оплакали направо във вътрешното министерство на Северен Рейн-Вестфалия. На извънредно заседание властите призоваха полицията в града да действа по-интензивно срещу набезите на ромите.

Най-големият проблем засега е, че те са се самонастанили в 40 къщи в града. Не плащат наем и вода, изнасят мебели и дограми, прикачват се към тока на съседите, рискувайки да подпалят целия квартал.

От Дортмунд те извършват набези из цялата провинция, като най-честото им провинение е джебчийството. За последния месец има над 100 оплаквания. Министерството е поискало полицията в Дортмунд да изготви доклад за ситуацията и да го представи в най-скоро време, казаха пред "24 часа" от ведомството в Дюселдорф.

Първоначално Дортмунд бе завладян от проститутки от Столипиново. Около тези близо 50 жени обаче днес вече има цели семейни кланове. В началото на февруари на пиацата са преброени 500 до 700 български проститутки. Още 1500 души живеят на адресите, на които те са регистрирани. "Това са роднини, но и сутеньори, крадци, дребни бандити. Проблемът стана сериозен", признава полицията.

Само от неплатени сметки за вода и ток те са нанесли щети за 12 000 евро. За полицията това е бомба с часовников механизъм, тъй като вече се наблюдава зараждане на организирана престъпност. "Това е проблем, който трябва да решим със средствата на правовата държава", казаха полицаите.

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2011 02:23 
Offline
Луд умора няма

Регистриран на: 29 Окт 2006 00:58
Мнения: 698
Благодарил: 2 пъти
Получил благодарност: 11 пъти
ХАХАХАХАХХА ае да видим те как ще се справят с тая напаст , да видят какво е при нас и какво правят тука ;)

_________________
[url]=http://hanovete.com/?recruit=245636][img]=http://world2.hanovete.com/signatures/45636.jpg][/img][/url]



За това мнение авторът kurtika89 е получил благодарност от Falco (12 Мар 2011 15:49)
  Рейтинг: 9.09%
Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2011 09:06 
Offline
Оня Луд
Оня Луд
Аватар

Регистриран на: 01 Апр 2005 08:00
Мнения: 351
Години: 43

Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 7 пъти
И после ония мисир американския посланик ще ми ги защитава и ще казва че и те били хора и имали права,да права имат ама задължения не.

http://www.btv.bg/story/1077622853-Amer ... garia.html


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2011 12:05 
Offline
Луд умора няма

Регистриран на: 29 Окт 2006 00:58
Мнения: 698
Благодарил: 2 пъти
Получил благодарност: 11 пъти
PRODIGY написа:
И после ония мисир американския посланик ще ми ги защитава и ще казва че и те били хора и имали права,да права имат ама задължения не.

http://www.btv.bg/story/1077622853-Amer ... garia.html

В БЪЛГАРИЯ ги считаме за хора и че имат права , я вижте Италия , там циганите нямат права !!! Нямат право да гласуват , нямат право да се установяват в лагери край някой град повече от 1 седмица иначе идва ЖАНДАРМЕРИЯТА и БОЙ нищо друго ;) . Ае направете ги тяакива законите да видим какво ще стане ;)

_________________
[url]=http://hanovete.com/?recruit=245636][img]=http://world2.hanovete.com/signatures/45636.jpg][/img][/url]


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2011 12:10 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Тук жандармерията, тъй като са бивши затворници, знае да бие само българи и предимно пенсионери излезли на "безсмислен" протест. Докато не се назначи националистическо правителство никога няма да се оправим! Няма друг път!

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2011 14:22 
Offline
Наблюдател
Аватар

Регистриран на: 15 Яну 2010 17:50
Мнения: 44
Години: 33

Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 7 пъти
такива хора не да ги утрепеш ами направо живи да ги изгориш

_________________
SSSSSSSSCHWEPSSSSSSSSSS[img]C:\Users\jenny\Pictures\блестящи\879652.gif[/img]



За това мнение авторът deizitooo е получил благодарност от Falco (12 Мар 2011 15:49)
  Рейтинг: 9.09%
Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2011 16:00 
Offline
Луд умора няма
Аватар

Регистриран на: 23 Ное 2005 04:35
Мнения: 640
Благодарил: 19 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
Преди 20г. гледах едно ТВ предаване за негрите в ЮАР. ТА там една жена казва:" В САЩ има чернокожи и те са добри. А тук нашите са ЧЕРНИЛКИ и заслужават смърт. Като напаст божия са. Разграбват линейката, която е дошла да им помогне а ако не успеят я изпращат с изстрели от автомати и пистолети." Та и тука положението е същото тъй като гледам.
Опитват се да имитират американските негри, ама от мангал негър не става, то трябва и акъл. :D

_________________
Всяко малко гущерче желае да стане голям крокодил, но не всяко умее добре да плува ;)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2011 00:12 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 15 Авг 2006 21:02
Мнения: 1907
Години: 32

Благодарил: 5 пъти
Получил благодарност: 47 пъти
Петима цигани с каруца бият и грабят в София
Сряда, 16 Март 2011г.
Автор: в. Атака

*

Ромите потрошили 98-годишен старец и му взели всичко



Петима нагли цигани, които напук на закона се придвижвали с каруца из София, са били задържани заради грабеж над столичанин в кв. "Люлин". Малко по-късно ромите потрошили от бой 98-годишен старец и му взели всичко ценно, информираха вчера от пресцентъра на МВР. Първоначално 43-годишен софиянец подал сигнал в полицията, че докато се движел с автомобила си, на светофара на булевардите "Панчо Владигеров" и "Царица Йоана" в кв. "Люлин", бил нападнат от група роми с каруца, които счупили стъклото на лявата врата при опит да го оберат. Малко по-късно в полицията дошъл и втори сигнал за грабеж в същия квартал. Оказало се, че циганите проникнали в двора на 98-годишен старец и започнали да изнасят всички метални предмети. Собственикът ги забелязал и се опитал да ги спре, но те брутално го пребили, като му отнели два мобилни телефона, портфейла с парите и всички лични документи. В хода на разследването станало ясно, че извършителите и на двете престъпления са от една и съща циганска банда. От пресцентъра на МВР уточниха, че апашите са задържани за по-малко от час след първия сигнал, докато отивали да предадат откраднатия метал.

Така 21-годишният Т.А. и 19-годишните С.И. и Г.М., криминално проявени за кражби и грабежи, са натикани в ареста с мярка "задържане под стажа" за срок от 72 часа. Останалите двама обаче - 20-годишният Х.И., известен на полицията за кражби и грабежи и 23-годишният П.И., осъждан за грабеж, са разпитани само в качеството на свидетели и после освободени. Ограбените от жертвите на циганите вещи са намерени и иззети. Работата по случая продължава.

Междувременно други две цигански банди са били заловени след серия посегателства на кабели в Ямбол, съобщиха от полицията в града. Едната група, състояща се от четирима роми, осъждани за различни престъпления, е извършила няколко кражби, като нанесените щети са на стойност над 16 хил. лева. Четиримата - Р.П.(30), П.Х.(37), Я.Н.(23) и А.И.(21), са извършили кражбите, използвайки багер, с който изкопали кабела от земята. Членовете на втората банда - И.Д.(43), Е.Т.(24) и 15-годишно момче, са отваряли шахти, откъдето срязали и изтеглили около 300 м кабел.

_________________
"С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!...
Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог!
И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!..."


"Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт." (Н. Хайтов)"...
Обичам животните, птичките и рибите.....особено с биричка и гарнитура. :D

Изображение
Изображение
Изображение

http://www.drakensang.com/?&aid=3546&in ... jxbefgxbab

http://www.erepublik.com/en/referrer/ilirik


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов