Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 23 Яну 2022 17:22

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2008 00:13 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2006 22:59
Мнения: 1089
Местоположение: Някъде в мечтите си...
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Самоотбрана не означава, че ...

... трябва да усвояваш сложни бойни техники.

... трябва да се заключиш у дома и да отбягваш самотни паркове.

... трябва да спазваш цял куп правила, започващи с „ти не бива”.

Самоотбрана означава по-скоро, че ти ...

... трябва да усвоиш определени методи на поведение, с които да умееш да създаваш респект у другите хора.

... трябва да премахнеш своята ранимост и заедно с това да изградиш самочувствие, самоувереност, решителност.

... трябва да умееш да излъчваш сила.

... трябва да познаваш различните методи за защита, за да можеш при изненадващо нападение да действаш бързо, без да изпадаш в паника.

... трябва предварително да обмислиш кои ситуации биха могли да станат опасни и как може да действаш в тях.

... трябва да знаеш към кого би могла да се обърнеш за помощ или подкрепа преди, по време и след нападение и посегателство.

По Съни Граф „Момичета не се предавайте”.
http://www.books.bg/book.php3?ISBN=9548456494&aid=Day


„Знанието е сила. За какво ти е ненужно знание?”

"Който е предупреден, е въоръжен."

Съпротивата е ефективна: тя може да намали шанса за изнасилване със 70-80%.

81% от жените, които са побегнали, са избегнали изнасилването.

68% от жените, които са използвали физическа сила, са избегнали изнасилването.

63% от жените, които са се съпротивлявали и са крещели, са избегнали изнасилването.

Физическата съпротива е свързана повече с избягване и отблъскване, отколкото с причиняване на физическа вреда.

Колкото повече стратегии използва жената, толкова по-успешна е тя в самоотбраната.

Колкото по-подозрителна е жената, и колкото по-рано отговори на ситуацията, толкова по-вероятно е да бъде успешна в самоотбраната.

Несъпротивлението, молбите и увещаванията увеличават вероятността от изнасилване и/или физическо малтретиране.

Изучаването на самоотбрана е свързано с избягването и отблъскването на опити за изнасилване и малтретиране.

- Най-често нападани със сексуална цел са момичета между 15 и 19 години.

- Най-честите нападения с цел сексуално насилие са 1) У дома; 2) Вътре или в близост с обществени сгради; 3) На работното място.

- Процентът на жените преживели сексуално насилие и познавали от по-рано насилника си е между 65 и 75%.

- Статистиките показват, че липсата на съпротива с нищо не увеличава шанса за спасение от изнасилване или физическо малтретиране.

- Обикновено бягането или опитът за побягване са били най-ефективната, но най-рядко опитвана стратегия.

- Колкото повече комбинирани тактики, включващи силна физическа агресия и вербална съпротива са били използвани, толкова по-вероятно е да бъде избегнато изнасилване.

- Най-често използваната тактика – говоренето, е била неефективна.

- Всички жени, които не са се съпротивлявали, са били изнасилени. Обикновено след това тези жени страдат от чувство за вина. Някои от жертвите са малтретирани физически, въпреки че не са се съпротивлявали.

- Жените, които са действали незабавно, агресивно и енергично са били най-ефективни при отбраната. Процентно такова поведение намалява два пъти броя на изнасилванията в сравнение с жените, които не оказват никаква съпротива.

*** *** *** *** *** ***

Всъщност това, което искам да кажа е: „Не позволявайте да ви малтретират! Никога! Никой! По никакъв начин! А ако все пак се случи, потърсете помощ .... и не ги оставяйте да го правят пак. И с други. "

_________________
Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно...

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2008 00:27 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2006 22:59
Мнения: 1089
Местоположение: Някъде в мечтите си...
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Метод на лъвицата за защита от изнасилване
Един ден може би внезапно ще осъзнаеш: “Господи! Малко остава да бъда изнасилена, осакатена, или убита!” Надявам се никога да не се случи, но фактите показват че 27% от всички жени в Канада могат да очакват да бъдат сексуално нападнати, ако тези престъпления не се увеличат (статистиката е от Metro Action Comitee on Public Violence Against Women and Children, 1991). Те са нарастнали с 69% от 1979 до 1989, и все още се влошават, със 7 до 8 процента годишно (Canadian Centre for Justice Statistics, 1991).

Когато започне изнасилване, там сте само ти и насилника. Когато свърши, все още сте само ти и насилника. Когато свърши, ще бъдеш мъртва или пък жива, но физически и емоционално разбита, вероятно трайно. Може би ще бъдеш също така бременна, или със смъртна присъда от СПИН инфекцията която той току-що ти е предал. Изнасилвачите не използват презервативи.

Полицията няма да дойде докато трае изнасилването, те идват след това. Учудващо рядко се случва изнасилване да бъде прекъснато или предотвратено от някой друг освен от предполагаемата жертва.

Когато осъзнаването настъпи, имаш десет секунди. За тези десет секунди, нападателят трябва да бъде обезвреден, в безсъзнание, да бяга за да се спаси или вероятно си загубила. Добрият бой е кратък и решителен, а не разпра като по филмите. Искаш ли да научиш как да прекратиш кариерата на своя изнасилвач?

Ако вярваш че не можеш да нараниш друг човек, това обучение не е за теб. Ако вярваш че е правилно да спреш престъпник упражняващ насилие, за да спасиш себе си и другите, чети нататък.

Нападателят ти обикновено е по-голям и силен от теб. Също така той обикновено е абсолютно необучен да се бие, което е предимство за теб. Той дори не е научил простите хватки които използват учениците при бой; ако някога е можел да заслужи уважението на съучениците си нямаше да напада жени за да се почувства силен.

Ти имаш ефективни оръжия, които носиш навсякъде със себе си. Ти си напълно способна да спреш твоя нападател – ако знаеш как да използваш оръжията на собственото си тяло. Обаче трябва да се научиш да използваш силните си страни срещу неговите слабости.

Няма да научиш много хитрости тук; само достатъчно да надвиеш почти всички изнасилвачи. Внимание: грешка е да упражняваш ударите с партньор; ако го правиш, когато се наложи да се защитиш ще направиш каквото си правила при тренировките. Ще удариш нападателя точно както си удряла партньора с който си тренирала – без да го нараниш.

Най-силните мускули в твоето тяло са мускулите на крака ти. Най-силния удар който можеш да нанесеш е удар с пета. За да го направиш, вдигни петата си колкото можеш и удари по целта с голяма сила и скорост. Ударът трябва да се използва срещу най-уязвимата част на мъжа – и това не е което си мислиш.

През целия си живот мъжете се учат да избягват удари в слабините, рефлексите им са добре развити и бързи. Това е лоша цел за удар, но понякога можеш да атакуваш с ръка, която достига до там незабелязано – и после го сграбчва и стисва с всичка сила. Това работи добре.

През целия си живот мъжете са свикнали че хората не се настъпват по краката; така че рефлексите им да пазят стъпалото са слаби. Също така, той трябва да премести тежестта от крака си за да го отдръпне. Крака е ужасно уязвим; твоят смазващ удар с пета по горната извивка на ходилото му ще смачка сухожилия, и ще счупи или сериозно ще контузи няколко малки кости. Мъж с лошо повреден крак не може да те хване, и вероятно дори няма да опита. Малките, твърди токчета са по-опасни, но дори меките гумени токове са унищожителни. СТЕГНАТИТЕ ПОЛИ ПРЕЧАТ НА УДАРА С ПЕТА!

Ударът с пета използва най-силната част на тялото ти за да повреди една от най-слабите части от неговото; и този принцип се използва при весичко което ще научиш тук. Удара с пета може да бъде използван от почти всяка позиция, дори срещу мъж който те държи отзад.

Току-що научи как да нанесеш сериозно увреждане – за което е необходима малко практика. Упражнявай удара с пета с пълна сила върху стара обувка с пълнеж, не с партньор. Не се учи да го правиш леко! Винаги с пълна сила.

Ако си съборена на земята, не се опитвай да ставаш. Сгъни се на две в престорен страх, и после използвай удара с пета срещу капачката на коляното му. Лесно е да се счупи коляното наобратно – и увреждането което нанасяш е сериозно. Щом падне, стани и се отдалечи.

Ако нападателят ти сграбчи гърлото ти с две ръце, съедини двете си ръце в двоен юмрук, на равнището на талията, отхвърли глава назад, и после удари нагоре с две те си ръце. Когато сключените ти ръце ударят неговите, те ще бъдат отхвърлени настрани и навън. Тогава използвай двойният си юмрук надолу за да смажеш носа му. После, челото ти е главата на 10-килограмов чук, така че удари с него по това което е останало от носа му с всичката сила която имаш. Резултатите са унищожителни. Ти може да си натъртена, но той ще е със счупен нос който силно кърви, и очите му няма да работят добре за известно време.

Ако те хванат за китката, освободи се: мъжката ръка е по-силна от твоята, но твоята ръка е по-силна от палеца му. Ако опиташ да я преместиш по права линия, той е по-силен, и няма да успееш. Придвижи юмрука си, много бързо, по 20 сантиметрова окръжност. Ако той е грамаден, хвани първо задържаната си китка с другата ръка за да използваш силата на двете си ръце. Той винаги ще се опитва да се бори срещу това което си правила преди секунда, но твоето въртене сега е в друга посока. Скоро ще се озовеш в положение в което той вече не може да следва движението ти, китката ти огъва палеца му назад и се освобождава. Тренирай това с партньор.

Има няколко начина по които той може да те хване – дясната му ръка държи дясната ти китка, отдолу или отгоре; дясната му ръка да е хванала лявата ти китка, отгоре или долу и т.н. Във всеки случай, последователността е същата: погледни, стегни юмрук, и върти към палеца му – това може да значи въртене нагоре или надолу, по или обратно на часовниковата стрелка. Ако го направиш в погрешната посока не се тревожи: пак работи, само трябва да въртиш малко повече. Наистина упражнявай освобождаването с партньор, но не и това: винаги нанасяй удар с пета когато се освободиш, после се отдалечи тъй като ти можеш да тичаш – а той не.

Ако си хваната отзад през кръста, обхвани пръста му в юмрука си (ако е възможно, по един пръст на двете му ръце в твоите две ръце) и рязко дръпни пръста му назад за да го изкълчиш. За мъж с изкълчен пръст на всяка ръка е трудно да те удари, задържи или хване – така че удари го с пета и се отдалечи.

Ако нападателят ти е малко по-обигран, той може да извие ръката зад гърба ти. Наведи се дълбоко от ханша, изправи ръката която е хванал и блокирай лакътя си, после го дръж изправен и се завърти за да застанеш с лице към него. Удари го с пета, ако още държи китката ти (малко вероятно), освободи я с въртене, удари пак с пета и се отдалечи.

Възможно е (рядко!) да бъдеш хваната в двоен нелсън – той прекарва двете си ръце под мишниците ти, нагоре, и сключва ръце зад тила натискайки главата ти. Просто вдигни ръце и падай долу.Сега седиш или си клекнала в краката му. Като се освободиш, моментално насочи ръце надолу и назад – сега си в основата на нестабилна кула. Сграбчи глезените му, и натисни с рамене назад и нагоре.

Той няма опора която да използва за да премести крак и да се спаси, така че лесно ще го събориш по този начин. Той или ще нарани опашната си кост или ще трясне главата си отзад, при удара със земята – или пък и двете. Стани, ако е подходящо удари го с пета по капачката на коляното за да го откажеш съвсем, и се отдалечи.

Стани и гледай напред, сега вдигни ръка от нивото на кръста близко до тялото, с вертикални пръсти. Отбележи че ти (той) не можеш да я видиш докато не стигне до нивото на брадичката, което е твърде късно за неутрализиране. Той не вижда в тази област. Използвай я за да удариш с основата на дланта си нагоре основата на носа му, с всичка сила и скорост. Резултата е кървав, болезнен, и временно заслепяващ.

Този удар завършва с ръка над главата му; свий пръсти, и върни ръка обратно надолу, с нокти през очите му; после удари с пета и си тръгни. За тези които знаят малко за карате – не, няма да го убиете, далеч по-трудно е да се убие с този удар отколкото внушават второкласните книги по бойни изкуства.

НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО ТОКУ-ЩО НАУЧИ НЯМА ДА ТИ БЪДЕ ПОЛЕЗНО АКО ЧАКАШ ДА ОСЪЗНАЕШ ОПАСТНОСТТА ЗА ДА РЕШИШ КАКВО ДА ПРАВИШ.

ЩЕ ГО НАПРАВИШ ТВЪРДЕ БАВНО. ВЗЕМИ ТОВА РЕШЕНИЕ ТУК И СЕГА:

Когато осъзная това: “Господи! Малко остава да бъда изнасилена, осакатена, или убита!” АТАКА! Ще чувствам ярост вместо страх. Ще вярвам че ме напада животно (така е). Живота ми е в опастност (така е, със или без СПИН). Имам правно, морално и етично основание и задължение да спра това опасно животно преди то да нарани или убие отново – и веднага ще си спомня всичкия материал за Метода на лъвицата.”

Да. Можеш да го направиш. Всичко това работи. Вероятно не си първата му жертва, така че бъди последната. Превърни се в ЛЪВИЦА!

Ако вземеш това решение сега, когато осъзнаеш опастността, ще си спомниш веднага всичко което си научила – кристално ясно. Да, така е. Ще имаш безценното предимство на шока:

Той сграбчи жертва, но държи ЛЪВИЦА.
--------------------------------------------------------------------------------
Дотук ти научи как да използваш тялото си като оръжие срещу опасен изнасилвач.

Сега научи няколко начина да се справиш с дръзки пияници и мъже които не приемат “НЕ” за отговор: ситуации в които няма нужда от сериозни увреждания, просто малко възпитателна болка за промяна на лошо поведение.

Сложи показалеца си във вдлъбнатинката при осножата на гърлото си, после натисни навътре и надолу. Един пръст правещ това на мъж, бавно и твърдо, ще го накара да коленичи пред теб; но мушкането може да засегне и увреди трахеята, така че използвай го внимателно.

Сложи показалеца си в кухините под долната месеста част на ушите, и нежно ги плъзни нагоре-надолу. Усети болезнената бучка зад челюстната кост – натисни бучката навътре. Ох!

Плъзни палеца си два сантиметра пред ъгъла на челюстта си, и вдигни върха му нагоре, от вътрешната страна на челюстната кост. Стисни болезнената бучка навън, премачквайки я срещу костта.

Сложи върха на палеца си под гребена на веждата си, над вътрешния ъгъл на окото, и го раздвижи настрани. Чувстваш ли малката болезнена бучка? Стисни я нежно навън, срещу костта.

Ако те хваща или бута ръка близо до гърдите, сложи двете си ръце върху неговата ръка, обърни върховете на пръстите му нагоре, дърпай навътре и извивай. Той ще коленичи, като китката му се превива назад. Много болезнено.

Сложи ръба на дланта под носа си, и бутай нагоре и назад, като че се опитваш да отсечеш към върха на темето. Причини му тази болка за да го отблъснеш назад от себе си.

Това което току-що научи много подобрява шансовете ти да спреш както насилствени нападения така и дебелашко отношение!

Поздравления! На път си да бъдеш ЛЪВИЦА!


--------------------------------------------------------------------------------
Бърз преговор

Реши сега! Откажи да бъдеш жертва!
Никога не тренирай мощните похвати с партньор – упражнявай ги само с пълна сила!

Това е превод на публикация на канадската Национална Асоциация за Огнестрелно Оръжие. Оригиналът на английски може да бъде намерен на адрес http://www.nfa.ca/.

_________________
Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно...

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2008 00:45 
Offline

Регистриран на: 13 Яну 2008 00:54
Мнения: 9
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Общо казано ритате в слабините и бягате :599 :smile:

_________________
Къде отива щъркела след като донесе бебето?
- Обратно в гащите.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2008 00:48 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 17 Сеп 2004 22:17
Мнения: 1559
Години: 32

Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Само гледайте да нацелите :)

_________________
О , хора! Бедни същества,
дошли от Ева на земята;
вас своето не ви влече,
вас все към тайното дръвче
ви мами ден и нощ змията;
плод забранен им само дай,
без него раят не е рай.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2008 21:58 
Offline
Още малко ..още

Регистриран на: 26 Дек 2004 18:54
Мнения: 338
Местоположение: 15 4oveka sme v kov4ega na myrtweca YOXOXO i botilka rom
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
:clap: супер...прочетах го и вече съм половин лъвица...
Еминемчо дай да оттренирам...ти ще се опиташ да ме насилиш пък ако реша да не ти пусна щи счупя нещо :dance:
...ахахахах :friends:

_________________
Разни друсалки...изобщо да не ме занимават!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2008 22:04 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 17 Сеп 2004 22:17
Мнения: 1559
Години: 32

Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Ами ако не успееш ? :)

_________________
О , хора! Бедни същества,
дошли от Ева на земята;
вас своето не ви влече,
вас все към тайното дръвче
ви мами ден и нощ змията;
плод забранен им само дай,
без него раят не е рай.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2008 03:13 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 23 Ное 2004 16:16
Мнения: 1136
Години: 54

Местоположение: Добрич - България
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 4 пъти
Абе най-добре лъвицата да не мърда никъде без лъва щото ако попадне на дърт трапер ни мой го уплаши.

_________________
Изображение
Изображение

Конституция на РБ.
Чл. 36.
(1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008 01:10 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2006 22:59
Мнения: 1089
Местоположение: Някъде в мечтите си...
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
едно клипче

_________________
Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно...

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008 17:19 
Offline

Регистриран на: 31 Яну 2008 17:09
Мнения: 3
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
severnakorona написа:
... трябва предварително да обмислиш кои ситуации биха могли да станат опасни и как може да действаш в тях.

... трябва да знаеш към кого би могла да се обърнеш за помощ или подкрепа преди, по време и след нападение и посегателство.


Ей тези две неща са особено важни и малко жени им обръщат внимание. Хайде за второто...като се случи и започват да търсят информация.

Но по отношение на предварителното мислене хич ни няма. Не става въпрос за параноя, ама все пак е хубаво най-малкото като е тъмно навън или няма хора наоколо да се позамислиш, че може да ти се случи нещо, да се огледаш, да се погледнеш отстрани и да се видиш като мишена. И да видиш как можеш да се движиш, да застанеш или каквото там правиш така, че да видиш навреме този, който би те нападнал.
Защото отстрани се вижда много добре кога една жена блее, обръща гръб или се оглежда уплашено, ама не там където трябва да гледа, ами във всички други посоки.

Като започнах да мисля, изведнъж се усетих, че понякога просто предизвиквам някой да се опита да ме ограби или опита да причини нещо друго.
Първо: прибирам се сама с колата късно вечер, оставила съм чанти на съседната седалка и за да ги взема се надупвам през отсрещната врата. В такъвмомент ни виждаш, ни чуваш, докато се протягаш и събираш всякакви чанти и други глупости.
Второ: Влизам във входа късно вечер, осветлението никакво го няма, а аз започвам да се ровя за ключове и се опитвам да намеря ключалката на пощенската кутия (сякаш ще имам суперважно писмо)...
Трето: ..ее.трето няма, започнах да се оглеждам и мисля :)

_________________
Най-доброто средство за самозащита


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008 17:20 
Offline

Регистриран на: 31 Яну 2008 17:09
Мнения: 3
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
platinum написа:
Абе най-добре лъвицата да не мърда никъде без лъва щото ако попадне на дърт трапер ни мой го уплаши.


То само да не стане така лъва да избяга и в бързината на самозащитата да забрави лъвицата :)

_________________
Най-доброто средство за самозащита


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2008 01:54 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2006 22:59
Мнения: 1089
Местоположение: Някъде в мечтите си...
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
клипче за жените

_________________
Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно...

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2008 19:57 
Offline

Регистриран на: 20 Дек 2007 18:49
Мнения: 8
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Да всичко трябва да се използва. Нокти, ключове, драскане, хапане.
При едно зверско ухапване може да пуснете доста кръв на нападателя си.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2008 20:16 
Offline
Go Hard Or Go Home
Аватар

Регистриран на: 05 Ное 2005 03:14
Мнения: 2361
Години: 35

Местоположение: Фитнес Залата
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
най-много да си изпросиш мощно избиване на зъбите след това :)

_________________
The theory of evolution claims that only the strong shall survive. Maybe so...maybe so...But the theory of competition says just because their the strong doesn't mean they cant get their ass's kicked. Thats right. See what every long shot, come from behind underdog will tell you is this. The other guy may in fact be the favorite, the odds maybe stacked against you, fair enough. But what the odds don't know is this isn't a math test. This is a completely different kind of test. One where PASSION has a funny way of trumping logic.No matter what the stats may say, and the experts may think, and the commentators may have predicted, when the race is on all bets are off!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2008 17:20 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Май 2006 22:56
Мнения: 1287
Години: 33

Местоположение: сред хората, които ме обичат!
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
mn hubava tema!
severnakorona, BRAVO!

_________________
I believe!

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2008 22:05 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2006 22:59
Мнения: 1089
Местоположение: Някъде в мечтите си...
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
panntofka написа:
mn hubava tema!
severnakorona, BRAVO!

:614

_________________
Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно...

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2008 13:07 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Май 2006 22:56
Мнения: 1287
Години: 33

Местоположение: сред хората, които ме обичат!
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
клипчетата са страхотни :loving:
ауу!Ужасно се зарибих.. И има прогрес - като срещна някого късно вечер вместо да изтръпвам и да навеждам очи, гледам усмихната и тайничко си викам (само ме закачи, да е** *****) :clap:

_________________
I believe!

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2008 19:58 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2006 22:59
Мнения: 1089
Местоположение: Някъде в мечтите си...
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
panntofka написа:
клипчетата са страхотни :loving:
ауу!Ужасно се зарибих.. И има прогрес - като срещна някого късно вечер вместо да изтръпвам и да навеждам очи, гледам усмихната и тайничко си викам (само ме закачи, да е** *****) :clap:

абе ще те променя аз, че няма и да се познаеш...само да си сериозна

_________________
Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно...

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2008 20:33 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Май 2006 22:56
Мнения: 1287
Години: 33

Местоположение: сред хората, които ме обичат!
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
severnakorona написа:
panntofka написа:
клипчетата са страхотни :loving:
ауу!Ужасно се зарибих.. И има прогрес - като срещна някого късно вечер вместо да изтръпвам и да навеждам очи, гледам усмихната и тайничко си викам (само ме закачи, да е** *****) :clap:

абе ще те променя аз, че няма и да се познаеш...само да си сериозна

еее не бях ли сериозна последния път?
Аз викам, че ще ме похвалиш, а ти.. ;(
пък и онова диване го тупах извън времето за тренировки!
А и имам синини по краката от мацето ;(

_________________
I believe!

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов