Бергон интернет и телевизия
http://forum.bergon.net/

въпросно eSKY
http://forum.bergon.net/viewtopic.php?f=4&t=58626
Страница 1 от 1

Автор:  the_crazyyy [ 20 Яну 2012 22:34 ]
Заглавие:  въпросно eSKY

Добър вечер ,
Налага ми се да летя със самолет следващата седмица и понеже съм виждал много реклами на тази фирма eSKY ( сайта изглежда много добре , изглежда ми популярен , работи с чужди компании при търсенето на линии ), някой да знае информация за нея - дали е достоверна , дали е евтина , дали таксата за облсужване ( 25 евро ) е скъпа , дали ако си резервирам билета на място от летището , а не онлайн , ще излезе по-евтино ?
Благодаря Ви много ако може ми помогнете до утре , защото утре слетобед може би ще резервирам билет от тази фирма .
Благодаря !

Автор:  kpk65 [ 20 Яну 2012 23:08 ]
Заглавие:  Re: въпросно eSKY

http://www.sunny.bg/ - аз ползвах тази компания и съм доволна. Сравни си цените.

Автор:  the_crazyyy [ 21 Яну 2012 00:24 ]
Заглавие:  Re: въпросно eSKY

kpk65 написа:
http://www.sunny.bg/ - аз ползвах тази компания и съм доволна. Сравни си цените.

сравних ги, но не дават точно обяснение какви са тея такси 95 евро ... Докато в eSKY излиза с 20 евро по-скъпо , но всичко е обяснено - 137 евро билета, 25 такса обслужване , 9 за осигуровка ... Доволна ли си иначе от твоята, онлайн през сайта ли си купи билета и веднага ти пратиха цялата информация, достатъчна ли беше , защото за 1-ви път ще летя ... Достоверна ли е фирмата ?

Моля ако още някой има опит и съвети пишете , моля Ви
Благодаря !

Автор:  kpk65 [ 23 Яну 2012 09:45 ]
Заглавие:  Re: въпросно eSKY

Може би със закъснение ти отговарям/ не стоя непрекъснато пред компа и във форумите /, но съм много доволна.Аз летях с двупосочен билет с тях, съпругът ми също летя няколко пъти - да определено сме доволни. Online през сайта си резервираме билетите/ честно казано не съм се замисляла точно какви са таксите - пише си летищни и това ми стига защото навсякъде има такива такси - ако влезеш в условията им там ще прочетеш за какво са/. Плащането е с дебитна карта- обаждат ти се по телефона за потвърждение на резервацията . Пращат ти на e-mail първо резервацията, после самия билет / аз лично си го разпечатах за всеки случай - аз съм Тома неверни и все не вярвам - но просто се оказа излишно защото всичко си беше наред при чекирането на летището/. Не знам до къде ще летиш / аз летях до Кипър / защото когато на отиване летях с BG авиолинии билета е с 20 - 30 евро по - скъп от кипърските авиолинии / с тях се прибирах/.
Ако вече не си излятал / а/ лек полет.

Автор:  kpk65 [ 23 Яну 2012 09:50 ]
Заглавие:  Re: въпросно eSKY

Пропуснах - информацията / за багаж, чекиране и т.н./ ги прочетох в сайта им и по - точно влязах в Bulgaria Air и Cyprus Airways / защото щях да летя с тях/ за да видя какви са им условията. След резервацията на билета до 20 мин. ми я изпратиха / резервацията / на e-maila и на другия ден пратиха билета.

Автор:  Деси Десита [ 09 Май 2014 18:17 ]
Заглавие:  Re: въпросно eSKY

Здравейте, попаднах на тази тема и бих искала да споделя искрените си впечатления от фирма esky,bg.

Четох противоречиви мнения преди да взема решение дали да ползвам техните услуги, защото ми се сториха надеждни. В крайна сметка избрах да пътувам с още четирима души до Португалия като резервирах през техния сайт полет и хотелско настаняване. Не само, че не съжалявам, но съм изключително доволна и впечатлена!!! В България никога в никоя фирма (да не говорим за институция) не съм срещала такова отношение и професионализъм. За първи път отвътре ми идва да изразя мнението си публично. Просто защото такива примери са малко и заслужава да бъдат поощрени! Таксата им е по-висока, но за мен определено си струва. Пътувала съм и с други туристически агенции и не искам изобщо да коментирам за каква наглост и некомпетентност става дума. Нещата са несравними!

Благодаря в частност на Любомира Дончева за отзивчивостта, любезността и бързите реакции. Със сигурност ще продължа да ползвам услугите ви. Браво esky, млади и кадърни момичета и момчета, продължавайте все в същия дух!

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/