Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 18 Май 2022 03:30

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2010 11:21 
Offline
Скучаещ
Аватар

Регистриран на: 14 Май 2006 22:07
Мнения: 101
Години: 36

Благодарил: 4 пъти
Получил благодарност: 3 пъти
Имам следния проблем, след като сложих 7ца на лаптопа вече не мога да гледам телевизиите чрез wifi-а не може да дигне скорост повече от 100к, пробвах да ги гледам като ръгна лан кабела и отначало всичко беше добре но от 2 дни след 15 тина минутки ми спира интернета и лана и wifi-а, рестартирах рутера, преинсталирах драйвери все тая
PC-то ми е с ХР там няма никакъв проблем
Вече съм изключил рутера като варинт, нещо в лаптопа е но какво
Ако някой има някаква идея ще съм му много благодарен, да я сподели
Забравих да кажа че като се сваля нещо от интернет и стака 1.8 1.9 мб през wifi-а няма никакъв проблем, появява се само при телевизиите

_________________
"-Ти можеш!"
Дж. Стайнбек (На изток от рая)
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов