Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 18 Сеп 2018 16:50

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 174 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 17:06 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
someone написа:
Nemam_Nick написа:
someone написа:
Преди време бях пробвал, но нещо се сбози. Все пак опитай (с FP XP съм):
Insert/Web Component ... --> Hit Counter
Би трябвало да работи, но при мен нищо не става. Опитай все пак.


Сега най горе в страницата седи едно [Hit Counter] там ли исписва нещо или?


Това имах в предвид . . . И при мен не се получава.


:| мерси все пак.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 17:14 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 29

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
someone написа:
Nemam_Nick написа:
someone написа:
Преди време бях пробвал, но нещо се сбози. Все пак опитай (с FP XP съм):
Insert/Web Component ... --> Hit Counter
Би трябвало да работи, но при мен нищо не става. Опитай все пак.


Сега най горе в страницата седи едно [Hit Counter] там ли исписва нещо или?


Това имах в предвид . . . И при мен не се получава.
za da stani tova trqbva specialen syrvar


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 17:15 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
THE-MasteR написа:
someone написа:
Nemam_Nick написа:
someone написа:
Преди време бях пробвал, но нещо се сбози. Все пак опитай (с FP XP съм):
Insert/Web Component ... --> Hit Counter
Би трябвало да работи, но при мен нищо не става. Опитай все пак.


Сега най горе в страницата седи едно [Hit Counter] там ли исписва нещо или?


Това имах в предвид . . . И при мен не се получава.
za da stani tova trqbva specialen syrvar


Какъв е той специалния сървър?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 17:18 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 29

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
ne go znam i az ne go namerih
ama v microsoft trqbva da go ima (saita)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 17:22 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Е виж този сайт http://store1.data.bg/gorchiviqt/ ей такова нещо исках.Но само аз да си го виждам не както тука всички...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 18:49 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Ахаа оправех са.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 19:19 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 29

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Nemam_Nick написа:
Ахаа оправех са.
kakvo napravi
?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 20:01 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
THE-MasteR написа:
Nemam_Nick написа:
Ахаа оправех са.
kakvo napravi
?


Истеглех от един сайт брояч.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2006 14:52 
Offline
kittie
Аватар

Регистриран на: 04 Юни 2005 19:57
Мнения: 777
Години: 30

Местоположение: в играта на една Лейди;Babylon
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
имам gif 9 Mb и html не ми го отваря,а иначе с браузер става .Има ли ограничения и защо се получава така?
Съжалявам за тъпия въпрос но тава ми трябва :/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006 09:35 
interesuvame kak se pravqt snejninki ili ogniovi svetkavici i dr vav saita toest vse edno padat snerjinki i t.n.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006 09:50 
Offline
śŁΣėρШăŁKёг
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2004 12:57
Мнения: 704
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
DeMoNaaa написа:
interesuvame kak se pravqt snejninki ili ogniovi svetkavici i dr vav saita toest vse edno padat snerjinki i t.n.


mi tfa sas pada6tite snejinki stava sus malko java script i da si narisuva6 predi tfa snejinkata ... a ina4e ogniovite i svetkavicite gi prai6 na phtosohop posle gi animira6 i gotovo :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006 10:32 
DvL` написа:
DeMoNaaa написа:
interesuvame kak se pravqt snejninki ili ogniovi svetkavici i dr vav saita toest vse edno padat snerjinki i t.n.


mi tfa sas pada6tite snejinki stava sus malko java script i da si narisuva6 predi tfa snejinkata ... a ina4e ogniovite i svetkavicite gi prai6 na phtosohop posle gi animira6 i gotovo :)

a moje li da kaje6 java scripta kav e


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006 11:52 
Offline
Дебнещ

Регистриран на: 25 Сеп 2005 20:13
Мнения: 91
Години: 27

Местоположение: Dobrich
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
и сега някой ще каже ли как стават нащата с Dreamweaver ?

_________________
_GeT_CrUnK_


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006 11:57 
p160 написа:
и сега някой ще каже ли как стават нащата с Dreamweaver ?

mislq 4e trq pusne6 tema za dream-a ne e v html ako ne se barkam


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006 11:58 
Offline
śŁΣėρШăŁKёг
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2004 12:57
Мнения: 704
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
DeMoNaaa написа:
DvL` написа:
DeMoNaaa написа:
interesuvame kak se pravqt snejninki ili ogniovi svetkavici i dr vav saita toest vse edno padat snerjinki i t.n.


mi tfa sas pada6tite snejinki stava sus malko java script i da si narisuva6 predi tfa snejinkata ... a ina4e ogniovite i svetkavicite gi prai6 na phtosohop posle gi animira6 i gotovo :)

a moje li da kaje6 java scripta kav e


oo neznam potarsi vuv www.dynamicdrive.com


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006 12:04 
Offline
Дебнещ

Регистриран на: 25 Сеп 2005 20:13
Мнения: 91
Години: 27

Местоположение: Dobrich
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
DeMoNaaa написа:
p160 написа:
и сега някой ще каже ли как стават нащата с Dreamweaver ?

mislq 4e trq pusne6 tema za dream-a ne e v html ako ne se barkam

ше те послушам ;]

_________________
_GeT_CrUnK_


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2006 21:13 
Offline
Още малко ..още
Аватар

Регистриран на: 03 Сеп 2006 08:06
Мнения: 392
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
в папката си сложих малко HTML уроци за начинаещи ако на някой му трябва сбито и подредено с приложени картинки :
http://192.168.222.20/rack4/users/stormx/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Help HTML
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2007 09:01 
Offline
‡ I'm dEmEnTeD BoY ‡
Аватар

Регистриран на: 10 Апр 2006 18:40
Мнения: 527
Години: 27

Местоположение: «»«» По Света и У Нас ™
Благодарил: 26 пъти
Получил благодарност: 9 пъти
Някой може ли да ми даде html - код за пренасочване към друг сайт плс трябва ми Спешно

Примерно: Като влезиш в http://www.desislava5.hit.bg/ автоматично да се пренасочи към http://www.bergon.net/

Thank You Предварително !


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2007 11:52 
Offline
A.C.A.B.

Регистриран на: 06 Фев 2006 18:52
Мнения: 1090
Години: 25

Местоположение: стадион "Дружба"
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
<html>
<head>
<script>
function redir() {
window.location='http://www.uroci.com';
}
</script>
</head>

<body>
</body>

</html>

window.location='http://www.uroci.com'; - адреса, към който желаем да пренасочим потребителя
setTimeout('redir()',0) - от тук задаваме след колко време да бъде извършено пренасочването:

Пример: 1000=1 сек., 2000 = 2сек. и т.н.


By uroci.net...Поразрови се малко ве човек ;)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: HTML уроци
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2011 20:47 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 28 Май 2006 15:55
Мнения: 232
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Абе май въпроса ми не е баш за тук, ама и отделна тема да правя ... Трябва ми като се кликне върху някакав thumbnail изображението да излиза на цял екран (но с малко глезотийки за окото) Пример - изображенията в kaldata.com
Търсих ли, търсих сорс кода и другите му там бакии. Успях да намеря всичко освен това как фона зад уголеменото изображение да се промени (примерно да замацва страницата, която се пада зад изображението, което току що сме уголемили).
Ето и какво намерих като трябва да подменя нещо, някъде си, но определено нямам нужните познания :D http://highslide.com/ от тук кликате върху изображението с капката

_________________
Мълчи и всички да те мислят за идиот,отколкото да се обадиш и всички да разберат че си такъв


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: HTML уроци
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011 15:19 
Offline
Намерил си мястото
Аватар

Регистриран на: 02 Мар 2009 15:07
Мнения: 580
Години: 29

Благодарил: 167 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
http://highslide.com/#installation
Код:
<script type="text/javascript" src="/highslide/highslide.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/highslide/highslide.css" />
<script type="text/javascript">
    // override Highslide settings here
    // instead of editing the highslide.js file
    hs.graphicsDir = '/highslide/graphics/';
</script>

Това го слагаш между <head></head>
А към всеки thumbnail има връзка.
Към връзката се добавя class="highslide" onclick="return hs.expand(this)"
иначе казано
<a href="images/full-image.jpg" class="highslide"
onclick="return hs.expand(this)"
>
<img src="images/thumbnail.jpg" alt="Highslide JS"
title="Click to enlarge" height="120" width="107" /></a>


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: HTML уроци
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011 15:25 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 28 Май 2006 15:55
Мнения: 232
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Явно не съм се изразил достатъчно правилно. Това го разбрах. Въпроса беше как фона зад уголеменото изображение да се промени (примерно да замацва страницата, която се пада зад изображението, което току що сме уголемили). А и добавям към питанката как да центрирам в средата на страницата уголеменото изображение. Нещо в .css файла ли трябва да се бутне или в .js. Да знам къде да търся, че така като нямам никакви познания в тази област не знам какво търся.

_________________
Мълчи и всички да те мислят за идиот,отколкото да се обадиш и всички да разберат че си такъв


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: HTML уроци
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2011 01:28 
Offline
Намерил си мястото
Аватар

Регистриран на: 02 Мар 2009 15:07
Мнения: 580
Години: 29

Благодарил: 167 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
http://www.shadowbox-js.com/ ?



За това мнение авторът BiG q6 е получил благодарност от pure`evil (10 Фев 2011 19:33)
  Рейтинг: 9.09%
Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: HTML уроци
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2011 19:33 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 28 Май 2006 15:55
Мнения: 232
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Точно това ми трябваше :) Благодаря

_________________
Мълчи и всички да те мислят за идиот,отколкото да се обадиш и всички да разберат че си такъв


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 174 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов