Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 17 Юли 2018 18:27

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 174 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2006 12:42 
Offline
Mègane Coach

Регистриран на: 16 Яну 2005 21:36
Мнения: 2327
Години: 30

Местоположение: Добрич
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 4 пъти
Dreamwever/Frontpage и тн...

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2006 17:41 
Offline
Луд умора няма

Регистриран на: 16 Сеп 2004 23:14
Мнения: 727
Местоположение: planet mary jane
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
notepad


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2006 23:55 
Offline
Скучаещ

Регистриран на: 14 Фев 2005 18:57
Мнения: 168
Местоположение: V Dobrich ;)
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
m1t3 написа:
за да видите HTML кодо на дадена Уеб страница кликвате на view-source в internet експлорера
променено от m1t3 от US на кирилца


А къде е това view-source ?
Че при мен е на BG!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2006 00:12 
Offline
VIP
VIP

Регистриран на: 02 Сеп 2005 04:28
Мнения: 866
Години: 32

Местоположение: Dobrich/Varna
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
ma_ki написа:
m1t3 написа:
за да видите HTML кодо на дадена Уеб страница кликвате на view-source в internet експлорера
променено от m1t3 от US на кирилца


А къде е това view-source ?
Че при мен е на BG!



O боже...
Третото меню - След Файл, третото отдолу-ганоге.

_________________
Лигльо, а? Лигльо ама прави разлика м/у рутер и котка, нали?
Историята на един Недко


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2006 15:35 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
html ot mene


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2006 18:41 
евала за урока! :clap: много хубави неща видях


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2006 18:48 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 04 Окт 2005 19:13
Мнения: 1523
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
браво :clap:

_________________
Цитат:
добрич се намира ж района на добруджа.(на 50км от гр.Варна)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Апр 2006 08:58 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
FrontPage za nachinaeshti


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2006 00:39 
как се правеше това за подчертаването
spiritedGirl го знае , ама не искам да я питам , че е голяма проклетия


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2006 00:40 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 24 Мар 2005 08:25
Мнения: 256
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Razor написа:
как се правеше това за подчертаването
spiritedGirl го знае , ама не искам да я питам , че е голяма проклетия


еми т0 хиляда пъти ти г0 обясних...бива ..бива ,ама хич не слушаш
седни понаучи ги малк0 тия команди...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2006 00:42 
еми ти не можеш да обясняваш
супер съм разочарован


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2006 00:47 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
tova li imash predvit
ili neshto drugo


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2006 00:47 
да
как се прави


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2006 00:50 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
http://freeftp.bergon.net/rack7/users/T ... _tekst.htm
pocheti malpko tuka


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006 10:02 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Сега ми потрябваха уроците а нищо няма :|
Как мога да си направя сайта на страници 1 2 3 4 но менюто да си остане само една част от сайта да се сменя както на този http://pazardjik.be/?mainmodule=news&page=1


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006 10:19 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 06 Дек 2004 17:28
Мнения: 1008
Години: 25

Местоположение: Greece
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Razor написа:
да
как се прави

Код:
[u]......text.......[/u]


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006 12:34 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Как се прави това менюто да си седи и като натиснеш там на начало , файлове или потребители да се сменя само средната част от сайта http://www.gamers.cx/news.php както на този.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006 13:21 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Nemam_Nick написа:
Как се прави това менюто да си седи и като натиснеш там на начало , файлове или потребители да се сменя само средната част от сайта http://www.gamers.cx/news.php както на този.
to ne se smenq samo srednata chast a prosto vryzkata e po-dobra i zaredi tova tai ti sa struva

inache za tova se izpolzvat freimove toq sait e izpolzvan iframe


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006 14:18 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
THE-MasteR написа:
Nemam_Nick написа:
Как се прави това менюто да си седи и като натиснеш там на начало , файлове или потребители да се сменя само средната част от сайта http://www.gamers.cx/news.php както на този.
to ne se smenq samo srednata chast a prosto vryzkata e po-dobra i zaredi tova tai ti sa struva

inache za tova se izpolzvat freimove toq sait e izpolzvan iframe


Аха ясно.Ама немога ли аз да си разграфя frame-тата да не да са така на готова а аз ръчно да отрежа колко си преценя?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006 14:22 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
прас


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006 14:27 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
THE-MasteR написа:


Да и аз това гледах но не е обяснено става ли сам да си разчертаеш frame защото ги има само на готово направени.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006 14:32 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
da ama
trqbva pak da otvorish stranica s frame-ove za da ti raboti menuto
i s mishkata mojesh da izberesh posle koi frame kolko da e golqm
lesno e samo ako sa pobazikash malko

ps. FP sym go nauchil s mnogo opiti


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 15:55 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
А какво се прави за да ми искарва колко пъти са посетили сайта ми и от колко ип-та?Ама само аз да си го виждам.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 15:57 
Offline
VIP
VIP

Регистриран на: 02 Сеп 2005 04:28
Мнения: 866
Години: 32

Местоположение: Dobrich/Varna
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Nemam_Nick написа:
А какво се прави за да ми искарва колко пъти са посетили сайта ми и от колко ип-та?Ама само аз да си го виждам.


Това става на PHP и (незадължително) с mySQL. HTML варианта е много сбозен. Искаш ли да ти кажа как става номера с PHP/mySQL брояча?

_________________
Лигльо, а? Лигльо ама прави разлика м/у рутер и котка, нали?
Историята на един Недко


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 15:58 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
someone написа:
Nemam_Nick написа:
А какво се прави за да ми искарва колко пъти са посетили сайта ми и от колко ип-та?Ама само аз да си го виждам.


Това става на PHP и (незадължително) с mySQL. HTML варианта е много сбозен. Искаш ли да ти кажа как става номера с PHP/mySQL брояча?


Кажи пък ще видя какво ще направя.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 16:07 
Offline
VIP
VIP

Регистриран на: 02 Сеп 2005 04:28
Мнения: 866
Години: 32

Местоположение: Dobrich/Varna
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Код:
<? "
$FO=fopen("counter.dat","r");
while(!feof($FO))
{
$visits = fgets($FO,4000);
echo "< center >";
print "Страницата е била отворена $visits пъти ";
echo "< /center >";
}
$FO=fopen("counter.dat","w");
$visits = $visits+1;
fputs($FO,$visits);
fclose($FO);
" ? >


Toва е бояч, който записва броя посещения на страницата във файл counter.dat (който трябва да има r/w права unix-like 777 access privileges както му викат по-умните). Задължително е при конфигуриране на апачето да може да оперира с fopen(), fclose() и т.н. оператори за работа с файлове. След като сложиш този counter в страницата си трябва да имаш php parser, който да може да генерира кода от така написаното до въвсем функционален. Ако не знаеш за какво говоря си инсталирай EasyPHP.
Ако имаш въпроси - питай


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 16:21 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
someone написа:
Код:
<? "
$FO=fopen("counter.dat","r");
while(!feof($FO))
{
$visits = fgets($FO,4000);
echo "< center >";
print "Страницата е била отворена $visits пъти ";
echo "< /center >";
}
$FO=fopen("counter.dat","w");
$visits = $visits+1;
fputs($FO,$visits);
fclose($FO);
" ? >


Toва е бояч, който записва броя посещения на страницата във файл counter.dat (който трябва да има r/w права unix-like 777 access privileges както му викат по-умните). Задължително е при конфигуриране на апачето да може да оперира с fopen(), fclose() и т.н. оператори за работа с файлове. След като сложиш този counter в страницата си трябва да имаш php parser, който да може да генерира кода от така написаното до въвсем функционален. Ако не знаеш за какво говоря си инсталирай EasyPHP.
Ако имаш въпроси - питай


Охоо тя бая сложна.На FrontPage става ли да се направи това?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 16:31 
Offline
VIP
VIP

Регистриран на: 02 Сеп 2005 04:28
Мнения: 866
Години: 32

Местоположение: Dobrich/Varna
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Преди време бях пробвал, но нещо се сбози. Все пак опитай (с FP XP съм):
Insert/Web Component ... --> Hit Counter
Би трябвало да работи, но при мен нищо не става. Опитай все пак.

_________________
Лигльо, а? Лигльо ама прави разлика м/у рутер и котка, нали?
Историята на един Недко


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 16:49 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 24 Фев 2005 14:10
Мнения: 1207
Години: 29

Местоположение: ____________________________
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
someone написа:
Преди време бях пробвал, но нещо се сбози. Все пак опитай (с FP XP съм):
Insert/Web Component ... --> Hit Counter
Би трябвало да работи, но при мен нищо не става. Опитай все пак.


Сега най горе в страницата седи едно [Hit Counter] там ли исписва нещо или?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2006 17:01 
Offline
VIP
VIP

Регистриран на: 02 Сеп 2005 04:28
Мнения: 866
Години: 32

Местоположение: Dobrich/Varna
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Nemam_Nick написа:
someone написа:
Преди време бях пробвал, но нещо се сбози. Все пак опитай (с FP XP съм):
Insert/Web Component ... --> Hit Counter
Би трябвало да работи, но при мен нищо не става. Опитай все пак.


Сега най горе в страницата седи едно [Hit Counter] там ли исписва нещо или?


Това имах в предвид . . . И при мен не се получава.

_________________
Лигльо, а? Лигльо ама прави разлика м/у рутер и котка, нали?
Историята на един Недко


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 174 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов