Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 17 Юли 2018 18:33

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 69 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006 16:14 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 04 Окт 2005 19:13
Мнения: 1523
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Не намерих тема за програмата

Търсих я в Фтп-то но не я намерих а ми трябва някаде от където да я изтегля ? или ако някой я има да ми услужи че ми трябва :bye:

_________________
Цитат:
добрич се намира ж района на добруджа.(на 50км от гр.Варна)


Последна промяна Michelin на 01 Окт 2006 18:59, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: C++
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006 16:27 
Offline
VIP
VIP

Регистриран на: 02 Сеп 2005 04:28
Мнения: 866
Години: 32

Местоположение: Dobrich/Varna
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Michelin написа:
Не намерих тема за програмата

Търсих я в Фтп-то но не я намерих а ми трябва някаде от където да я изтегля ? или ако някой я има да ми услужи че ми трябва :bye:


www.nedko.info

_________________
Лигльо, а? Лигльо ама прави разлика м/у рутер и котка, нали?
Историята на един Недко


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006 16:31 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 04 Окт 2005 19:13
Мнения: 1523
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Но от къде да я Download :two beer: защотот тази година ще уча такова и ще работим на тази програма а и имам и учебник има и уроци та ми трябва програмата добър сайт ще го гледам :clap:

_________________
Цитат:
добрич се намира ж района на добруджа.(на 50км от гр.Варна)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006 16:45 
Offline
Зарибен

Регистриран на: 01 Фев 2004 22:41
Мнения: 478
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Michelin написа:
Но от къде да я Download :two beer: защотот тази година ще уча такова и ще работим на тази програма а и имам и учебник има и уроци та ми трябва програмата добър сайт ще го гледам :clap:

Ей ся ще ти кача Visual Studio 6.00 ... Мисля, че ще ти свърши работа ;)

edit: Visual Studio 6.00


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006 18:09 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Дайте инфо малко как са пишат прозорците


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006 18:39 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 04 Окт 2005 19:13
Мнения: 1523
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Нещо кат за начало което са опиотах да напрая ..

#include <iostream>
#include <conio>
using namespace std;

// tuka po4va glavnata funkciq


int main()
{
cout << "Zdravei The-master!!!!!!" << endl; // Pokazva teksta
getch();
return 0;
}


ето тва го препиши

_________________
Цитат:
добрич се намира ж района на добруджа.(на 50км от гр.Варна)


Последна промяна Michelin на 01 Окт 2006 19:06, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006 21:46 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 04 Окт 2005 19:13
Мнения: 1523
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
<conio>

_________________
Цитат:
добрич се намира ж района на добруджа.(на 50км от гр.Варна)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2006 08:09 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
az tva pitam nqkoi da dade primer na edna takava programka
s malko obesnenie kym neq


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2006 18:43 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 04 Окт 2005 19:13
Мнения: 1523
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
http://192.168.222.20/rack2/users/sveto ... vneniq.exe
програмата е написана от dvl дано да не са сърди че сам я споделил ;) еваларка

_________________
Цитат:
добрич се намира ж района на добруджа.(на 50км от гр.Варна)


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 16:08 
4. На входа на една дискотека поставили пропусквателна система, която определя дали клиента може да бъде допуснат в заведението след 22 часа. След 22 часа в дискотеката не се допускат деца под 16 години, а от 16 до 18 години включително се допускат само с придружител. Да се състави програма, която прочита от клавиатурата четирицифрено число n – година на раждане на клиента и четирицифрено число m- текущата година, извежда съобщение Yes, No или S pridrujitel, възраста на клиента.
пример вход: 1988 2007 вход: 1993 2007 вход:1990 2007
изход: Yes изход: No изход: S pridrujitel

5. Да се състави програма, която прочита от клавиатурата четири цели числа –резултатите 4-ма състезатели, участвали е едно състезание и извежда нс екрана най-високия от резултатите.
пример вход: 4 7 3 2 вход: 6 4 9 7
изход: 7 изход: 9

6. Да се състави програма, която след въвеждане от клавиатурата на година g (цяло >0 четирицифрено число), извежда съобщение дали годината е високосна. Една година е високосна когата се дели на 4. Но специално правило се прилага, когато последните две цифри на g са нули. Тогава годината е високосна, само ако се дели на 400.
пример вход: 1988 вход: 1900 вход: 2000
изход: Yes изход: No изход: Yes

7. Да се състави програма, която след въвеждане от клавиатурата на зададена дата, състояща се от ден d, месец m и година g, намира датата на следващия ден. Числата d, m и g са цели и формират правилна (съществуваща ) дата.
пример вход: 22 3 1988 вход: 31 3 2007 вход: 31 12 1999
изход: 23 3 1988 изход: 1 4 2007 изход: 1 1 2000

8. Да се състави програма, която след въвеждане от клавиатурата на трицифрено число n, определя дали :
а) дали числото е нечетно
б) сумата от неговите цифри е двуцифрено число.
в) произведението от неговите цифри е трицифрено число.
г) сумата от цифри му е кратна на 5.
д) дали числото е палиндром , т.е. дали се чете еднакво отляво -надясно и отдясно –наляво.
(числата 151 , 454 са палиндром )








nqkoi moje li da mi pomogne s tiq zada4i 4e s1m mn zle s1s C++ a imam namerenie da go nau4a..


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 17:50 
Offline
śŁΣėρШăŁKёг
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2004 12:57
Мнения: 704
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
_Dreamer_ написа:
4. На входа на една дискотека поставили пропусквателна система, която определя дали клиента може да бъде допуснат в заведението след 22 часа. След 22 часа в дискотеката не се допускат деца под 16 години, а от 16 до 18 години включително се допускат само с придружител. Да се състави програма, която прочита от клавиатурата четирицифрено число n – година на раждане на клиента и четирицифрено число m- текущата година, извежда съобщение Yes, No или S pridrujitel, възраста на клиента.
пример вход: 1988 2007 вход: 1993 2007 вход:1990 2007
изход: Yes изход: No изход: S pridrujitel




Код:
int main()
{
    int n,m;
    cout <<"Vyvedete si godinata na rajdane:";
    cin >> n;
    cout << "Vyvedete Teku6tata godina:";
    cin >> m;
   
    int rez=m-n;
   
    if(rez<16) cout << "No"<<endl;
    else
    {
        if((16<=rez && rez<=18))cout << "S pridrujitel"<<endl;
        else
        {
            if(rez >18) cout << "Yes"<<endl;
            }
      }
}


kaji 4e zada4ite sa ti za doma6no ili 6te te izpitvat na takifa zada4i ako iska6 da nau4i6 samiq ezik c++ nqma da po4va6 ot takiva slojni zada4i
ot mene tolkova drugite zada4i se re6ava6 sus if/else

_________________
Ако не си част от решението, то тогава си част от проблема!
The solution of this problem is trivial and is left as an exercise for the reader.
Software is like sex, it's better when it's free.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2007 18:19 
dvL написа:
_Dreamer_ написа:
4. На входа на една дискотека поставили пропусквателна система, която определя дали клиента може да бъде допуснат в заведението след 22 часа. След 22 часа в дискотеката не се допускат деца под 16 години, а от 16 до 18 години включително се допускат само с придружител. Да се състави програма, която прочита от клавиатурата четирицифрено число n – година на раждане на клиента и четирицифрено число m- текущата година, извежда съобщение Yes, No или S pridrujitel, възраста на клиента.
пример вход: 1988 2007 вход: 1993 2007 вход:1990 2007
изход: Yes изход: No изход: S pridrujitel




Код:
int main()
{
    int n,m;
    cout <<"Vyvedete si godinata na rajdane:";
    cin >> n;
    cout << "Vyvedete Teku6tata godina:";
    cin >> m;
   
    int rez=m-n;
   
    if(rez<16) cout << "No"<<endl;
    else
    {
        if((16<=rez && rez<=18))cout << "S pridrujitel"<<endl>18) cout << "Yes"<<endl;
            }
      }
}


kaji 4e zada4ite sa ti za doma6no ili 6te te izpitvat na takifa zada4i ako iska6 da nau4i6 samiq ezik c++ nqma da po4va6 ot takiva slojni zada4i
ot mene tolkova drugite zada4i se re6ava6 sus if/else

Mersi za zada4ata... 6te me izpitvat
imam si ponqtie ot c++ no tiq nemoga da gi razbera ina4e s1m s1stavql programi.Ne gi razbrah tiq zatova se obra6tam kum vas...


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2007 21:04 
da se s1stavi programa koqto ot4ita i otpe4atva
-5 -8 -11... -n

i
pak tova uslovie
samo 4e
-3*-3*-3*-3...


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2007 12:24 
_Dreamer_ написа:
da se s1stavi programa koqto ot4ita i otpe4atva
-5 -8 -11... -n

i
pak tova uslovie
samo 4e
-3*-3*-3*-3...


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007 13:50 
Offline
Скучаещ

Регистриран на: 28 Сеп 2005 04:48
Мнения: 137
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
xhahxa..
na Borland Pascal moga da ti go kaja kak e :)
ama v C-tu sum nov :)

_________________
Колкото повече, толкова повече.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007 13:51 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 25 Авг 2004 20:45
Мнения: 1453
Местоположение: Dreamland
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
minaha 2 meseca ... ve4e ne mi trqbva


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007 13:52 
Offline
Скучаещ

Регистриран на: 28 Сеп 2005 04:48
Мнения: 137
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
am toq devcpp kompilator.. kompilira li i na C ? ili e sam o na C++
6toto sum 4uval 4e koito stava za C++ stava i za C, no nikoga ne e zle da popita6


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2007 02:29 
Offline
Скучаещ

Регистриран на: 28 Сеп 2005 04:48
Мнения: 137
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
извинявам се.
ми тъп съм. намерих го .

_________________
Колкото повече, толкова повече.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007 21:51 
Offline
No More Words
Аватар

Регистриран на: 25 Юни 2006 10:22
Мнения: 4637
Години: 27

Местоположение: somewhere around nothing
Благодарил: 27 пъти
Получил благодарност: 10 пъти
някой ако може да даде линк за някои онлайн уроци/книги..


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007 21:57 
Offline
śŁΣėρШăŁKёг
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2004 12:57
Мнения: 704
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
http://freeftp.bergon.net/rack7/users/d ... GARIAN.rar
tova e knigata na Magdalina todorova
a tova e u4ebnika koito uspolzvat vuv rusenskiq universitet :
http://freeftp.bergon.net/rack7/users/dvl/Programs/C++/


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007 22:18 
Offline
No More Words
Аватар

Регистриран на: 25 Юни 2006 10:22
Мнения: 4637
Години: 27

Местоположение: somewhere around nothing
Благодарил: 27 пъти
Получил благодарност: 10 пъти
dvL написа:
http://freeftp.bergon.net/rack7/users/dvl/Programs/C++%20book%20BULGARIAN.rar
tova e knigata na Magdalina todorova
a tova e u4ebnika koito uspolzvat vuv rusenskiq universitet :
http://freeftp.bergon.net/rack7/users/dvl/Programs/C++/
Мерси :respekt:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2007 00:28 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 20 Авг 2005 20:56
Мнения: 228
Години: 30

Благодарил: 3 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
малее и аз сега съм начинаещ и го почнахме в университета, и лектора ни вика таз сряда контролно да му правим програма на хартия :ДД, то уй елементарна, ама за цховек които нз кое след кое следва ще ми е зор :((


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 23:43 
Offline
śŁΣėρШăŁKёг
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2004 12:57
Мнения: 704
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
айде програмистчета налазвайте :)

Електронен учебник по Информатика за 9ти клас


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 23:55 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
qko e napraveno


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2007 23:37 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 28 Май 2006 15:55
Мнения: 232
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Някой ще може ли да ми даде линк за C++ компилатор? Не съм много претенциозен дали ще е сложен интерфейсът :) Очаквам предложения от компетентните и от тези които са пробвали програмите. Мерси предварително!
П.П. Оо и още нещо. Ще има доста да ви тормозя с малоумни въпроси, ама се надявам да ми помагате с писането програмките.

_________________
Мълчи и всички да те мислят за идиот,отколкото да се обадиш и всички да разберат че си такъв


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007 01:26 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2006 21:42
Мнения: 1069
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Изнамери си DevC++ или Microsoft Visual Studio 6.0
и помощ ще има ако можем ест ;)

_________________
Sentient life-form


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007 01:38 
Offline
śŁΣėρШăŁKёг
Аватар

Регистриран на: 05 Май 2004 12:57
Мнения: 704
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
Dev C++


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2007 00:56 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 28 Май 2006 15:55
Мнения: 232
Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
dvL написа:

Works... Thanks! :two beer:

_________________
Мълчи и всички да те мислят за идиот,отколкото да се обадиш и всички да разберат че си такъв


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2007 01:07 
Offline
Заинтересован

Регистриран на: 20 Авг 2007 18:04
Мнения: 258
Местоположение: In deinem Traum...
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Според мен е доста трудно сам да се научиш даже и с тея учебници.По-добре в училише.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2007 01:11 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2006 21:42
Мнения: 1069
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
liverpool написа:
Според мен е доста трудно сам да се научиш даже и с тея учебници.По-добре в училише.


Честно казано като си се надъхал сам или с даскал няма особена разлика

_________________
Sentient life-form


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 69 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов