Бергон интернет и телевизия

Официален форум
Дата и час: 23 Юни 2018 03:45

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: V-ray
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2009 16:54 
Offline
Скучаещ
Аватар

Регистриран на: 28 Май 2004 14:31
Мнения: 145
Години: 33

Местоположение: Babyland
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Понеже 3Д Макс 2009 не може да стои самичък и му сложих за компания подходящи за него плъгини за 32 и 64 битови системи. ;)

_________________
Тамагочи-МАМАгочи :)
-Мамоооо!
-Кажи.
-Имам си зъбченца. (tooth)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2009 20:23 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2004 13:07
Мнения: 1287
Години: 35

Благодарил: 1 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
maye, а защо точно на Gimp?

_________________
Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка.
Ако двамата имаме по една идея или информация и ги разменим, всеки ще има по две!


Interview with Dali :)
Change the way you see disability...!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2009 22:00 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
sigurno zashtoto e free ?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Търся Програма
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2009 13:26 
Offline
Луд умора няма
Аватар

Регистриран на: 17 Юли 2008 10:33
Мнения: 610
Години: 25

Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Абе тряя да отворя една фактупа но нз с коя програма :П


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2009 21:05 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
фактупа ??

kakyv format e


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 12:41 
Offline
Тъмен Магьосник

Регистриран на: 21 Сеп 2004 17:07
Мнения: 875
Години: 26

Местоположение: На гости на Хари Потър
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Значи проблема ми е следния
когато имам един сайт
примерно от 3 части
хедър, боди и край
та ако в хедъра и бодито ми има градиенти, които с картинка един пиксел ги правя да се повтарят по X кордината за фон на целия сайт
(нали хедъра очевидно ще е с фиксирана височина)
и бодито не е
Но тук идва и проблема че тогава няма как да сложа картинка пак с 1 пиксел ширина, която да ми се повтаря по X оста за края на сайта
сигурен съм, че има решение на проблема, но от съветите, които ми даде гугъл нищо не стана :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 13:37 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
moje da slojesh 1 fon na element


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 14:50 
Offline
Тъмен Магьосник

Регистриран на: 21 Сеп 2004 17:07
Мнения: 875
Години: 26

Местоположение: На гости на Хари Потър
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
в смисъл
на някой див да сложа фон
ама това е че няма как да му дам width: 100%
защото примерно под модзила или под ИЕ не ставаше (не помня точно кой от 2та беше)
а при различни разделителни способности ако не са със ширина 100% няма да изглежда добре


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 15:33 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
я покажи на снимка какво искаш да направиш


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2009 18:06 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 17 Фев 2007 01:44
Мнения: 25
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Защо не направиш една таблица с 3 реда: 1ви ред хеадер 2-ри ред за съдъранието и 3-ти ред за footer. след това си слагаш backgrounda за хеадера и фоотера както ти е удобно :) направи и margin-ите да са на нула.

_________________
Теглене от vbox, вицове, клипове, пожелания
Спортни новини


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009 14:34 
Offline
Тъмен Магьосник

Регистриран на: 21 Сеп 2004 17:07
Мнения: 875
Години: 26

Местоположение: На гости на Хари Потър
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
hellsmash написа:
Защо не направиш една таблица с 3 реда: 1ви ред хеадер 2-ри ред за съдъранието и 3-ти ред за footer. след това си слагаш backgrounda за хеадера и фоотера както ти е удобно :) направи и margin-ите да са на нула.

Напълно си прав :)
много много тъпо от моя страна, но с тея дивове съвсем забравих за таблиците :)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2009 19:23 
Offline
Луд умора няма
Аватар

Регистриран на: 02 Фев 2006 16:13
Мнения: 663
Местоположение: dum durum dum dum
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 12 пъти
ама много ;)

_________________
(pi6tova) Nero - Must Be The Feeling (Delta Heavy Remix)


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2009 20:31 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
s kakvo moga da ti pomogna ?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Adobe flash cs 4
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2009 19:42 
Offline
Дебнещ
Аватар

Регистриран на: 21 Апр 2008 02:15
Мнения: 89
Години: 29

Местоположение: Варна
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
хай, до този момент работих с версията cs3 на Flash. Реших да пробвам и cs4 но някой да има идея за сериал или кей или нещо си? прерпвих дорумното пространство по света - нищо ;( хелп? (wasntme)

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Adobe flash cs 4
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2009 20:32 
Offline
Не мога да се спра
Аватар

Регистриран на: 12 Апр 2004 15:01
Мнения: 1702
Години: 28

Местоположение: www.di.fm
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
http://zamunda.net/details.php?id=142330&hit=1 svali si tova
ne iska kod

a tova http://zamunda.net/details.php?id=141625&hit=1 e s crack


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Adobe flash cs 4
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2009 20:43 
Offline
Дебнещ
Аватар

Регистриран на: 21 Апр 2008 02:15
Мнения: 89
Години: 29

Местоположение: Варна
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
хм мерси, портабъл е, а аз имам профешънъл, но как да е :) данке

_________________
Изображение
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 19:24 
Offline
Дебнещ
Аватар

Регистриран на: 20 Апр 2005 08:57
Мнения: 72
Години: 45

Местоположение: 2 педи над земята
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
остава и да покажеш ;)

_________________
Да бъдеш или не- излишното да се зачеркне!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 21:54 
Offline
Намерил си мястото
Аватар

Регистриран на: 02 Мар 2009 15:07
Мнения: 580
Години: 28

Благодарил: 167 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
mimi_kir написа:
остава и да покажеш ;)

_________________
359Style.com - стилът на обикновените хора


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2009 03:53 
Offline
Скучаещ
Аватар

Регистриран на: 30 Дек 2006 02:19
Мнения: 189
Местоположение: Бългаеия
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Здравейте имам един проблем с създаването на роот парола

инсталирах си Апаче Ксамп но не знам как се създава тази роот патола.

някой ще може ли да ми обясни с две думи ?

_________________
Мечтите на всеки фен на: Лукса и Мошноста.

ИзображениеИзображениеИзображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2009 12:13 
Offline
Заинтересован
Аватар

Регистриран на: 30 Юни 2006 10:20
Мнения: 283
Благодарил: 7 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Не мисля че ксамп е добър вариант за хостинг по добре си инсталирай iis или чисто апаче.
Ако искаш може да пробваш и това http://lionmv.com/hosting.html


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2009 16:08 
Offline
Тъмен Магьосник

Регистриран на: 21 Сеп 2004 17:07
Мнения: 875
Години: 26

Местоположение: На гости на Хари Потър
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 1 пъти
Ето и как става с див

#footer {
clear:both;
margin:0 auto;
padding:0;
}

background:transparent url(link) repeat-x scroll center top;
height:XXXpx;
width:100%;
}


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2009 16:29 
Offline
Намерил си мястото
Аватар

Регистриран на: 02 Мар 2009 15:07
Мнения: 580
Години: 28

Благодарил: 167 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
Ние искахме да видим сайта.

_________________
359Style.com - стилът на обикновените хора


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2009 12:48 
Offline
Дебнещ
Аватар

Регистриран на: 20 Апр 2005 08:57
Мнения: 72
Години: 45

Местоположение: 2 педи над земята
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
http://www.kaldata.com/articles.php?act ... &pagenum=3
това върши ли ти работа?

_________________
Да бъдеш или не- излишното да се зачеркне!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2009 20:55 
Offline
Не мога да се спра

Регистриран на: 05 Фев 2004 05:02
Мнения: 1059
Години: 44

Местоположение: В сателитното пространство. Там винаги има нещо ново!!!
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 7 пъти
Да не пускам друга тема, реших да пиша в тази. Сега ми трябва код, който да показва последните постове но за vBulletin 3.8.1.
Освен това искам да му сложа и RSS хранилка, но не мога да открия такава да Vbuletin.

_________________
Стига сте роби, бъдете горди, чеда сте на славен род.
... Не скланяйте никому глава, вие сте божия твърдина.
Живейте деца с любов и вяра и ке я биде България.

Послание от Ванга.
http://vbox7.com/play:664c15b1


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Проблем с Dreamweaver
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2009 15:51 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 25 Яну 2006 18:56
Мнения: 18
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Имам следният проблем с Dreamweaver: в една от страниците ми има текст на немски език, като изработвах страницата в Dreamweaver настроих Encoding - Unicode(UTF-8), а на другите страници текста е на латиница и кирилица Encoding - Cirillic(Windows). На моя комп всички специфични знаци от немския /есцет, умлаути/ се четат, но като качих сайта /в хит.бг/ и го отворих от друг компютър специфичните немски знаци са на маймуница. Проверих на трети комп, пак маймуници. Някой може ли да ме посъветва какво да бутна още..


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2009 17:09 
Offline
Дебнещ
Аватар

Регистриран на: 20 Апр 2005 08:57
Мнения: 72
Години: 45

Местоположение: 2 педи над земята
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 2 пъти
пробвай другаде- да не е в хит.бг, защото там и аз имам проблем.
В случая май прблема не е с Dreamweaver.

_________________
Да бъдеш или не- излишното да се зачеркне!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2009 10:07 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 25 Яну 2006 18:56
Мнения: 18
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
Ами от Хит.бг ми отговориха така:
Проблемът, който имате, не може да бъде разрешен с настройки от наша
страна.
Повечето браузъри в България вероятно са настроени на win cp1251, заради
което символите от немската азбука не могат да бъдт визуализирани.
Ако смените енкодинга на вашият браузър на utf8, ще видите, че символите
се зареждат правилно.
За сметка на това, българската версия на сайта Ви се чете прeз cp1251.
Изборът на encoding остава Ваш.
Вероятно има начин да бъдат удовлетворени и двете версии на сайта, но Ви
препоръчваме да с консултирате за това с web designer.

Та затова питам дали някой не е наясно с такъв проблем.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2009 13:39 
Offline
Още малко ..още
Аватар

Регистриран на: 09 Авг 2006 22:46
Мнения: 328
Години: 31

Местоположение: не живея
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
дай линк към сайта си
Цитат:
Повечето браузъри в България вероятно са настроени на win cp1251, заради
което символите от немската азбука не могат да бъдт визуализирани.

lol omg

_________________
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2009 17:50 
Offline
Намерил си мястото
Аватар

Регистриран на: 02 Мар 2009 15:07
Мнения: 580
Години: 28

Благодарил: 167 пъти
Получил благодарност: 28 пъти
С какъв браузър го гледа ?

_________________
359Style.com - стилът на обикновените хора


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2009 09:22 
Offline
Объркал се

Регистриран на: 25 Яну 2006 18:56
Мнения: 18
Благодарил: 0 пъти
Получил благодарност: 0 пъти
с експолер и модзила.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
POWERED_BY
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов